sex ve trech 2 muzi 1 zena

my par + muz

chcem s manzelkou skusit sex ve trech ale pouze oral,nejsme bi.chtely bychom k sobe muze.mate nekdo skusennosti??? poradte jestly to skusit nebo ne. jake jsou vase rady a skusennosti, dekujem za rady.
Tak aj my uz mame nas prvy zazitok za sebou. Po dlhom hladani sa nam podarilo najst mladuckeho sympataka. Paradne si zasexoval, manzelka sa vysantila do sytosti. Chlapec mal pravo prveho a aj najviac vycleneneho casu, vsak navstevu si treba uctit nie???....urcite si to este zopakujeme a aj 3+1 vyskusame. Je to nadhera nechat zajacikov aby vystriakali moju polovicku sucasne so mnou.
Joo, zkoušeli jsme prvně ve třech, později několikrát ve čtyřech, ale nakonec jsme se vrátili do trojky s dalším mužem, to bylo vždy perfektní. Byli vždy mladší, než jsem byl já i manželka.
ahoj sme dva kluci a hledame holku 15-25 let na sex ve trech napiste holky sme z bohumina tak se ozvete
Ahojte, skusili sme so zenou trojku s inym muzom a velmi sa jej to pacilo, cela horela a dodnes na nej vidim, ako si to chce opat zopakovat. Pracujeme teda na tom, ale s niekym stalym na sposob rodinneho priatela alebo paru. Mna na tom tesi a zaroven vzrusuje fakt, ze si to moja manzelka vychutnava s niekym inym, ze o tom viem, dokonca sa mozem pridat a hlavne, ze jej je tak neviazane dobre, vidim tym, co sa odohrava v nej, po com tuzi a a ona moze verit faktu, ze moze byt ku mne aj takymto sposobom plne otvorena. Je to vzajomne, samozrejme pokial nieje niekto neodovodnene ziarlivy. Stoji to za to.
robime to je to super,najlepsi je zajko,a naj,naj je panic
je to zvláštní,znějí zde názory,že nejlepší je rod.přítel,ale to já právě chci,abych mohl být dlouhodobější přítel.Jenže mi chodí nabídky typu:na dnešní večer,na oslavu narozenin,na mejdan,jenže to já nechci.Zajímavé nabídky chodí pakliže bych byl BI a měl zájem o muže,ale to nejsem,tak nevím zda-li se hledá opravdu,či jen virtuálně?
na ja, to se lehko řekne, janomže když už "rodinný přítel", nebo rovnou spřátelený pár, chce to i nějaké jiné společné zájmy než jenom zásuvku. A jakej problém je, aby se našli DVA a rozuměli si. Co teprve tři, čtyři. To už hranici zázraku posouvá o pár pater vejš.
Musim len suhlasit velmy dobre hovoris pokial sa najde skvely par kde su vzajomne sympatie a vernost myslim tim nemenit par ako taky ale udrziavat aj priatelske styky tak to musi byt perfektne .Ja si nemyslim ze je to tazke najst ono ludia velakrat hladaju a pri tom takato moznost je velmy na blizku len treba o tom hovorit a nebat sa ze ci si o tom niekto pomysli , ved dobrym znamim sa rto da povedat a ak nemaju zaujem nevadi ide o to ze mozno aj maju a tiez sa hanbia takze s navrhmy netreba otalat a ak si vy ako par niekoho vyhliadnete tak mu to treba naznacit.Ja ked som chcel vytrtkat nejaku babu tak velakrat som jej to povedal na rovinu samo ze ma poslal do zadku ale dolezite bolo to ze mal moznost sa nad navrhom zamyslat a cuduj sa svete po nejakej dobe bola rada ze si fajn mohla so mnou zatrtkat . Je to ako ked zasejete semeno dlho nic a casom vzklici pretoze myslienkamy sa budu zaoberat a ked vedia o tejto moznosty tak raz to nevydrzia budu sami po tom tuzit.
No,tak to máme za sebou a úspěšně!Inspirováni Péčky jsme si řekli,že by to mohlo být zajímavé a oživující.Musel jsem ztrávit,že to má žena bude dělat s jiným a zda to bylo to vydržím!Dal jsem tomu volno a mé zlatíčko to zvládlo,jak ty ve filmu.A bylo to super!Jen je problém najít někoho,Kdo by za to stál a nechce si jen něco zkusit,jako v půjčovně.Jinak je to krásné!
Ono je to ale i naopak, když se už ozve pár, tak po několika mailech nemá dostatek slušnosti na to, aby na rovinu řekli, že nemají zájem a končí to ve snůšce řečí.
je to sázka do loterie ,,někoho solidniho najit,,spiš jde o nahodu,,jak se řika kdo vybírá přebere,ale tady to jinak nejde,ja bych volila stálou trojku,velmi lákavé
Nenajdu zde pár co by chtěl 25letého štíhlého klučinu?
Ahoj.Zkus nás oslovit a zaujmout.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Přesně tak.Jinak je nádherné a lepší,než mít parohy za rohem!Zvláště,pokud je ten druhý trošku Bi.
Když najdete fajn pertnera tak je to bomba,ale tady se hledá těžko,většinou jsou to kecálci a nebo si ctějí pouze užít. Ale někdy to výjde,vybírejte obezřetně.
Ahoj Evo, souhlasím s tebou, že je těžké tady někoho najít, ale odsuzovat všechny jako kecaly není fér. Myslím si, že lidé, kteří opravdu chtějí se najdou a setkají. Za sebe musím říct, že jsem absolvoval prima trojku se svou ženou i navštívil několik párů. Vždycky záleželo na lidech, ale asi jsem měl štěstí, protože to vždycky bylo prima a stále velmi dobře vycházíme.
Ahoj! Raz sme to skusili no nevyslo to neako super ale i napriek tomu si to manzelka velmi pochvalovala.Dotycny muz to bral iba tak ze teraz si pychnem tu a o hodinu niekde inde,mali sme predstavu o dlhodobejsom vztahu a nie jednorazovku na behu. Teraz je manzelka proti trojke i ked hovory ze je pekne ked jednu zenu naraz sulozia dvaja,boji sa ze to dopadne ako prvy krat, neviem ju nahovorit i ked by som chcel aby sme si nasli rodinneho priatela a pekne ju sulozili dvaja. Ako ju presvedcit,ze su aj iny muzi ako ten s ktorim sme to skusili?
no to je dost tazko ju presvedciy,mozno casom bude chciet sama
Přesvědčovat budeš manželku těžko,jediná šance je dát si pozor na výběr,nejhprší na tom je že to nepoznáš dopředu.Pokus se najít někoho koho znáš a komu věříš.
určitě zkusit..ale proč jen orál,tomu nerozumím..my to chtěli taky,ale pak jsme se rozešli,dřív než k tomu došlo..ale láká to stále.. :-)