Zadaného laka zakázané

Lákajú ma staršie zeny odomna ,je to ok ?

presne tak isto to mam aj ja. Uz som skusil jednu 50r zenu a bolo to super ale potom som mal dlho vycitky. Ale teraz zacinam mat zase chut to zopakovat. Rad by som nasiel taku zenu *13*
iný si v tom že nad tým špiritizuješ, 90% chlapov to proste urobí
Jednoducho povedané, najlepšie je to vyskúšať v reále... to znamená, nájdi si vhodnú (cudziu) ženu a poriadne a kvalitne ju pretiahni... Podľa toho uvidíš, do akej miery ťa toto uspokojuje... nemyslím si, že si "nymfo" - pravdepodobne si úplne normálny s úplne normalnymi reakciami... Som taký istý ako ty - keby som mohol pretiahol by som úplne všetky ženy, ktoré sú, čo len trošku sexi a chcú to tiež - všetky bez rozdielu veku, národnosti, politického a iného presvedčenia... ☺
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
krásne napísané. Otázka dnes nie je ani na adresu chlapov. Je taká doba, že ženy sú vyzývateľky, to je môj názor. A zadaní chlapi, ktorí tie výzvy prijímajú, sú bezohľadní hlupáci.
Bud rada........ze sa nepozera po chlapoch.
Ja sa obzeram furt. Vy zeny ste jednoducho tak krasne a pritazlive.
...☺... úprimne, keď sa Tvoj manžel rád pozerá po "cudzích ženách", Tebe to veľmi vadí...?...alebo si to nevšímaš a hryzie Ťa to...? ...alebo žiarliš..?... či Ťa to trochu aj vzrušuje...? ...do ktorej kategórie by si sa zaradila, prezradíš...?
☺... ber to s tej pozitívnej stránky a tvár sa že ťa to vzrušuje stále... získaš u manžela bezva "kredit"... ☺
Cauko. Neboj nie si iny. Minimalne aj ja mam take chute, ale myslim ze 90% chlapov tak mysli.