Prvy krat anal

Zaciatok

ahoj ja somm al dost skoro s 52r zenatym muzom
Hlavne sa nikam neponáhľat.
To ze to ona sama chce je obrovské +. Najväčší problém s analom je v hlave.obava ako ze to bude bolet, som dostatočne vyplachnuta atď.

Takže ako som písal neponáhľat sa a rozohriat ju trebárs najskôr klasickým sexom ci hraním sa s mušličkou a potom prejsť aj k zadočku, a tu sa vyhrať.. Odporúčal by som normálne zobrať masážny olej a masírovať jej zadoček, prejsť po dierky, strčiť pomaličky časť z neho dnu.. Lízať dierku.. Nech kocka pekne uvoľní...
No a nakoniec samotne vniknutie...
Najlepšie asi bude keď sa ona sama napichne zozadu a bude určovať tempo akým do nej vzniknes. Ide o nu, ona vie co a ako cíti a ci chce pritlačiť alebo nie. Ty sa len pozeraj jak sa ti tlači vyspuleny zadoček na vtáka a ako do nej vzniká... A sleduj hlavne tu konečnú fazu keď vták prejde poslednou bariérou.. A už budeš dnu, keď sa celá dierka prispôsobí tvojmu priemeru vtáka.
Toto mňa osobne neskutočne baví sledovať
na prvý anál sa nepamätám moc podrobne, partnerka to nerobila prvý raz, bola skúsenejšia, tak to šlo dobre. Z mojej strany si anál užívam, pokiaľ to aj partnerka "umí" a nevytiahnem ho von hnedý s nalepenými hrudkami.....
Schuti som sa zasmiala na poslednej poznamke,ale je to skutocne tak,velmi dolezita je aj hygiena a taktiez to zena musi naozaj vediet a musi vediet sa krasne uvolnit,aby to islo hladucko,aby bol z toho ozaj pozitok a nie nejaky trapas,vlastna skusenost.Potom je to ozaj krasne spestrenie sexualneho zivota a prinasa aj rozkos v kombinacii s inym drazdenim.
Mna to uz davnejsie lakalo az som raz navrhla manzelovi aby to skusil. Na prvy krat to bolo zvlastne a aj trochu bolestive ale zato vzrusujuce. Na druhy den ma bolela ritulka a uz som bola rozhodnuta ze anal viac nebude. Lenze pri milovani opat prislo pokusenie a nasmerovala som svoj otvor na tvrdy kolik a uz bol v ritke. Rano opat trochu bolelo ale uz menej. Teraz som si zvykla a ani ma nic neboli. Uz si sex bez analu ani neviem predstavit. Ked ma manzel zacne steklit penisom po anali tak ma doslova chyta sexualny osial a sama sa nan napichnem. Manzel to tiez oblubuje kedze sa moze bez obav vystriekat a naplnat mi rirulku semenom. Vrele doporucujem a hlavne sa nenechat odradit , poucit muza ako ma vnikat aby to bolo ako v siedmom neby az sa to nauci tak vas orgazmus bude dokonali.
Uplne s vami suhlasim,takisto sme postupovali a takisto to mame ako krasne spestrenie :)
Dúfam, že debata sa tu rozprúdi ....Ja skúsenosti nemám, ale veľmi pekný návod nájdeš na : http://radodajka.sk/category/poradna/analny-sex/
Ahooj napíš mi prosím ta chcel by som niečo doriešiť v súkromí