Vidím to stejně a přesně tohle sem i do vlákna napsal. Většinou jsou opravdu nudnější, méně aktivnější, prostě jak si napsal, pohodlné.
Asi budou výjimky, ja to štěstí neměl....
Asi budou výjimky, ja to štěstí neměl....
No myslím že jde o ženu můžeš mít vášnivou bakulku i štíhlou může být i štíhlá bez
jiskry a energie jednu jsem takovou zažil a ještě byla nafoukaná pak jsem poznal jinou ženu pravda byly lehce oplácaná a stříkala a řvala až jsem byl z toho vedle...
jiskry a energie jednu jsem takovou zažil a ještě byla nafoukaná pak jsem poznal jinou ženu pravda byly lehce oplácaná a stříkala a řvala až jsem byl z toho vedle...
Tak to rozhodně. Dále toho méně sní, v posteli zabere méně místa, oblečení bude na ní levnější + dalších X jiných ekonomických a fyzických výhod a kladů
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Proto si tě taky nemohu dovolit
No vida, už sem chytřejší. A já si vždy myslel, že menší boty budou levnější jak ty větší, dále sem se domníval, že menší tričko bude levnější jak tričko podstatně větší atd.
A hle, ono to tak není.....
Jídlo a sportovní aktivitu radši nebudeme probírat, tolik času nemám...
A hle, ono to tak není.....
Jídlo a sportovní aktivitu radši nebudeme probírat, tolik času nemám...
Problém už je i s definicí "baculky". Pro jednoho je to mírně oplácaná žínka, pro druhého... Dím jednu teorii - pokud to má ženské tvary a nekutálí se to, pak je to hezké. Nicméně jak podotkl kolega - že by to byla záruka jakéhokoli extra zážitku, to nevím.
Přesně tak. Naopak jsou linejsi, méně aktivní. Asi ne všechny, ale co sem poznal....
Zase z nich nedělejte bůhví co
Zase z nich nedělejte bůhví co
Jsou stejně vášnivé jako ostatní ženy, v tom není rozdíl.
Vášnivost se přeci neodvíjí od kilogramů.
Vybírat mezi boubelkou a drobnou ženou, ani na vteřinu nepřemýšlím. U štíhlé bude předpoklad větší aktivity, dá se s ní lépe manipulovat a z vlastní zkušenosti vím, že sex bude pestřejší a zábavnější. Prostě mne baví více.
Jinak nic proti baculím, jen z nich opravdu nejsem vydřený. Jsou to ženské jako každé jiné, jen pokud mohu upřednostňuji kalibr L a M.
Vášnivost se přeci neodvíjí od kilogramů.
Vybírat mezi boubelkou a drobnou ženou, ani na vteřinu nepřemýšlím. U štíhlé bude předpoklad větší aktivity, dá se s ní lépe manipulovat a z vlastní zkušenosti vím, že sex bude pestřejší a zábavnější. Prostě mne baví více.
Jinak nic proti baculím, jen z nich opravdu nejsem vydřený. Jsou to ženské jako každé jiné, jen pokud mohu upřednostňuji kalibr L a M.
Tak samozřejmě vycházím z předpokladu, že při výběru budou sympatie vzájemné, oboustranné.
Já přeci napsal, že kdybych si měl a hlavně mohl vybrat mezi baculkou a řekneme drobnou, štíhlou, ženou, volím velikost S, L, M
A těmi mi to prostě vždy bavilo více....
Já přeci napsal, že kdybych si měl a hlavně mohl vybrat mezi baculkou a řekneme drobnou, štíhlou, ženou, volím velikost S, L, M
A těmi mi to prostě vždy bavilo více....
Tak to rozhodně....
Není to měřítko, záleží na konkrétním jednotlivci. Já vycházel z teoretického předpokladu a hlavně z dosavadní zkušenosti.
Je ale spousta výjimek.
Není to měřítko, záleží na konkrétním jednotlivci. Já vycházel z teoretického předpokladu a hlavně z dosavadní zkušenosti.
Je ale spousta výjimek.
Tak tak velkou prcku....a chytnout pěkně zezadu
Soulož s baculkou je slastná,plné ruce,vše se krásně vlní.
.... nejen baculky
Bohuzel moje zenska ne.....

Milování s Baculkou :-)
:-)))