Swingers podvod

Pozor na podezrele swingers za 3000 opet

pozor na maily: wellness.marhory@gmail.com apod. prohledejte si forum, delaji to uz od roku 2014...

Dobrý den,

Váš zájem nás těší. Stručně nás představím.

Jsme v Ostravě celkem noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Máme blíže k wellness klubu. Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měli potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Naše sdružení převzalo principy fungování moderních modelů swingers z Německa. Nemůže k nám přijít každý. Jsme uzavřená společnost a každý návštěvník musí dostat před první návštěvou doporučení od našich stálých hostů. První podmínku jste splnili, tím, že jste napsali e-mail je jasné, že jste někde dostali naši e-malovou adresu, tedy doporučení. Tedy, že vás někdo z našich hostů doporučil a ručí za Vás. Nechceme zde asociální případy s těžkou obezitou a problémy s hygienou. V první řadě chceme, aby se u nás hosté cítili dobře a rádi se vraceli. Proto se o nás dozví jen ti, kteří dostanou doporučení od našich ověřených hostů.

Když k nám příjdete, tak můžete využít několik druhů saun, bazén, vířivku, odpočinkovou zónu, zimní zahradu a bar. Vše v top kvalitě a čistotě.

Akce nejsou složitě režírovány (žádné trapné hry). Lidé k nám chodí spíš jako do wellness s tím rozdílem, že všude je povolen sex a nikomu to nepříjde zvláštní. Můžete k nám přijít za účelem sexu, nebo jen wellness, nebo jen posedět na bar, či využít naše pokoje jako milenecký azyl. Vlastně je to klasické wellness s tím, že sex je povolen a provozován ve všech prostorách. To je zásadní rozdíl oproti klasickému wellness.

Druhým rozdílem je, že akce jsou allinclusive. Takže v prostorách je bohatý raut včetně alkoholických nápojů. Dále vešké hygienické potřeby od mýdel a šampónů až po kondomy. V ceně je prostě vše. Třešničkou na dortu je možnost přespat. V podkroví bylo vybudováno 15 pokojů, které naši hosté využívají pokud chtějí mít po wellness soukromí a mohou zde i přespat. Vše už je v ceně.

Základní pravidla:
- V celém objektu je přísný zákaz fotografování a pořizování videozáznamů (mobilní telefon musí být celou dobu návštěvy v pokoji).
- Ne, znamená ne a nesmí být bráno za urážku. Každý návštěvník má právo volby s kým si něco začne a s kým ne. A jestli vůbec si něco začne.
- Pokud by se někdo choval nevhodně a obtěžoval ostatní hosty, tak bude vyveden. Doporučujeme rozumnou konzumaci alkoholu.

Ceny vstupného:
- Pár vstupné: 3000,- Kč
- Skupiny: individuálně dle počtu (vždy musí být poměr mužů a žen 50/50 nebo více žen)
- Samotný muž: 5000,- Kč (pouze na vybrané akce, cena včetně zajištění odpovídající partnerky)
- Samotná žena: 1000,- Kč

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 20h do 9h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 20h do 8h. Naše kapacita je 30 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet. Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 30 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě závažných problémů je možná omluva a změna termínu. Snažíme se vycházet všem vstříc a budovat si stálou a spokojenou klientelu.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat a heslem. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti swingers jsou za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí. Mohu říct, že jsme v Ostravě na ulici 28. října.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Kateřina Novotná
Intim Wellness Mariánské Hory
Možná ano, možná ne, ale pozor na Polákovou. Má to podobné rysy. Jméno, email na gmail.com, dobře napsaný inzerát.
amateri.com/cs/lide/2244084/Polakova
Polakova

Pozor na další pokus z Rande.cz, přezdívka Moni Morava, e-mail moni.morava1@gmail.com
Přišel mi napřed tenhle text, brzy očekávám další, s tou výzvou k zaplacení za neexistující wellness bez www stránek a tel. spojení.

"Ahoj, přišla mi spousta e-mailů, tak se to snažím poctivě projít. Myslím, že bychom to mohli zkusit. Seš z Brna nebo okolí? Já totiž nemohu dojíždět. Jenom se ujistím, že si pochopil, co hledám. Doufám, že si četl můj profil? :-) Jak víš, tak jsem zadaná, ale přítel je dlouhodobě pracovně v zahraničí. Daleko v zahraničí. Zůstal tam i během epidemie, protože nevěděl, kdy by mohl zase vycestovat. Jsem tu sama opuštěná a potřebuju si pouze povyrazit. Rozhodně nehledám vztah. Pouze zábavu. Reálně to vidím někdy do ledna, pak to skončí a už se nepotkáme. Pokud seš toto schopen akceptovat, tak by to mohlo fungovat. Nemohu ti dát telefon, protože ho mám přes přítelovu firmu a mohl by vidět výpis. Pokud to bude mít smysl, tak si časem pořídím free simku, ale prvně postačí komunikace po e-mailu. A taky nemůžeme k nám domů. Máme bezpečnostní kamery kolem domu, na které se přítel může připojít vzdáleně. Takže schůzky jenom mimo. Asi bych to řešila nějakým mileneckým azylem. Nemusíme se nikde vystavovat veřejně. Zákon schválnosti způsobí, že někoho potkáme. A poslední věc. Seš zdravej? Já ano. COVIDU se nebojím, ale to neznamená, že si nedávám pozor, nechodím zbytečně moc mezi lidi, jenom do práce a na nákup. A nepotkám se s někým, kdo by to mohl mít. Tak mi prosím odpověz upřímně. Slíbená fotka v příloze. Zatím se měj. A nezlob se za přímočarost, ale myslím, že to je dobře pro nás oba. Vše si vyjasnit na začátku :-) "

Ahoj děkuji za upozornění. Hned my bylo jasné že je to nejspíš nějaká levota Milá Lini_boo už na amaterech profil nemá byl smazán. Chvíli jsem s nimi hrál tu hru jak oni chtěli dokat mi neposlali číslo účtu 2012426016/3030 abych zaplatil 2.400,- A právě číslo účtu mi potvrdilo že je to PODVOD!!! Prosím nebutte naivní dávejte si pozor a nikdy mic neplatte do předu. DĚKUJI všem lidem tady na demnou za příspěvky. Bohužel pořád jsou mezi námi důvěřivci a na to ti podvodníci hrajou. Máme GOOGLE přeci tak vyhledávejte. Nevěřte dnes nikomu mějte se Čau.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Přesně jak píšeš, taky mi psali z toho mailu PODVOD!
Kdo má dostatek peněz tak ať posílá to že se to tady množí podvodama je druhá věc hlavně že my čtenáři si dobře počteme a ještě se i zasmějeme jaký jsou lidi trouby(trubky)je to až k nevíře.
Ano souhlasím vymyšleno dobře dneska se máme sejit a rezervace v tom welness ze včera t je na poslední chvíli at to uhradim okamžitou platbou vecer mam s ni tam sraz... Samozřejmě me bylo jasné že to je podvod tak jsen zadal do vyhledávače číslo účtu a ha tady primo moni 😏😏😏 tak ji napíšu ať dobede na adresu v kr. Poli náhodnou a schválně 😏😏😏
A co z toho, když je to podvod a nikdo nikam nepojede 🤔🤷‍♂️
celosvětový podvod s covid,budete se divit co se dozvíte

https://www.youtube.com/watch?v=IswuzXeDnG4&feature=youtu.be
Bez do haje...
Tady se suka, ne coviduje.
Ještě že jsem už nedůvěřiví :D a nedalo mi to tak jsem trochu hledal ... od jedné volavky, profil už tady má smazaný ale mail má Adriana hot ... vystupování dost ok ale začala "ignorovat" určité otázky na ověření identity tak mi to nedalo no ... že se ptala kamarádky a dostala kontakt na takový wellness tak jsem tam psal a přišel mi na chlup stejný mail jen pozměněné jména atd. Takže bacha na to ... budu jí psát ještě dál podle její odpovědi a zkusím si s ní ještě "pohrát", schválně jak dlouho jí/ho to bude bavit :D jinak teda bacha i na Secret Space Ostrava
Vysvětlete mi, prosím vás, jak na tohle může někdo naletět ? Tomu přece nemůže nikdo uvěřit, vždyť je to jasný podvod! Lidičky buďte opatrní na své peníze.
jedou pořád Ostrava frčí..
mne zbalila na seznamce a málem jem jí naletě l!!!! má tam krásnou fotku..atd no jo my ....
Jak naletíš...? když se nezajímáš o tohle kolem ,pak asi nejsi v obraze., jako já.
Tak hledáš .... no já naštěstí mám kontrolku, ,ale věřím že spousty naletělo ....
než jsem poslal, guglil jsem a hle , je to tu. :-) Dík za ušetřené kačky :-)
Verbuje to tam vlada.ova86@gmail.com (editado)
Taky jsem dostal pár emailů od této slečny. Pěkná fotka to jo. Dostal jsem za úkol to zařídit a zaplatit.
No naštěstí koukám a koukám, že jde o podvod. 😀😀😀😀😀
Dobrý den,

Jsme v ČR celkem noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Máme blíže k wellness klubu. Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měli potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Naše sdružení převzalo principy fungování moderních modelů swingers z Německa. Nemůže k nám přijít každý. Jsme uzavřená společnost a každý návštěvník musí dostat před první návštěvou doporučení od našich stálých hostů. První podmínku jste splnili, tím, že jste napsali e-mail je jasné, že jste někde dostali naši e-malovou adresu, tedy doporučení. Tedy, že vás někdo z našich hostů doporučil a ručí za Vás. Nechceme zde asociální případy s těžkou obezitou a problémy s hygienou. V první řadě chceme, aby se u nás hosté cítili dobře a rádi se vraceli. Proto se o nás dozví jen ti, kteří dostanou doporučení od našich ověřených hostů.

Když k nám příjdete, tak můžete využít několik druhů saun, bazén, vířivku, odpočinkovou zónu, zimní zahradu a bar. Vše v top kvalitě a čistotě.

Akce nejsou složitě režírovány (žádné trapné hry). ŽÁDNÉ HROMADNÉ AKCE. Pár se může věnovat pouze sobě. Lidé k nám chodí spíš jako do wellness s tím rozdílem, že všude je povolen sex a nikomu to nepříjde zvláštní. Můžete k nám přijít za účelem sexu, nebo jen wellness, nebo jen posedět na bar, či využít naše pokoje jako milenecký azyl. Vlastně je to klasické wellness s tím, že sex je povolen a provozován ve všech prostorách. To je zásadní rozdíl oproti klasickému wellness, kde je zakázan.

Druhým rozdílem je, že akce jsou allinclusive. Takže v prostorách je bohatý raut včetně alkoholických nápojů. Dále vešké hygienické potřeby od mýdel a šampónů až po kondomy. V ceně je prostě vše. Třešničkou na dortu je možnost přespat. V podkroví bylo vybudováno 15 pokojů, které naši hosté využívají pokud chtějí mít po wellness soukromí a mohou zde i přespat. Vše už je v ceně.

Základní pravidla:
- V celém objektu je přísný zákaz fotografování a pořizování videozáznamů (mobilní telefon musí být celou dobu návštěvy v pokoji).
- Ne, znamená ne a nesmí být bráno za urážku. Každý návštěvník má právo volby s kým si něco začne a s kým ne. A jestli vůbec si něco začne.
- Pokud by se někdo choval nevhodně a obtěžoval ostatní hosty, tak bude vyveden. Doporučujeme rozumnou konzumaci alkoholu.

Ceny vstupného:
- Pár vstupné: 3000,- až 3500,-Kč (podle toho, s jakým předstihem se přihlásíte, týden předem je to méně, den předem je sazba nejvyšší, pokud jsou vůbec volná místa)
- Skupiny: individuálně dle počtu (vždy musí být poměr mužů a žen 50/50 nebo více žen)
- Samotný muž: 5000,- Kč (pouze na vybrané akce 2x měsíčně, cena včetně zajištění odpovídající partnerky)

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 20h do 9h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 20h do 8h. Naše kapacita je 20 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet (popř. vkladem na přepážce banky). Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 30 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě závažných problémů je možná omluva a změna termínu. Snažíme se vycházet všem vstříc a budovat si stálou a spokojenou klientelu.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie (mohou být i dikrétní = proužek přes oči, nechceme nikoho přehnaně lustrovat) a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat a heslem pro vstup. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti intim a swingers jsou stále tak trochu za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí.
Můžeme říct snad jenom, že jsme v Ostravě Mariánských Horách.

S pozdravem

Andrea Melicharová
Top Intim Ostrava
Dobrý den,

udělala jsem Vám rezervaci na 3.9. Přijít můžete kdykoliv po 20h, ale doporučuji neotálet, ať nenaskakujete do rozjeté akce. Tím spíš, že k nám příjdete poprvé, kolegyně recepční vás zde provede a vše vám ukáže, pokoj, společné prostory, wellness, nafasujete osušky, prostěradla, a další potřeby. Samozřejmě se nemusíte zapojovat. A je čistě na vás, jestli chcete být mezi ostatními, nebo na soukromém pokoji a mezi lidmi jen sbírat inspiraci, nebo jestli jdete jen do wellness a budete se spíš dívat.

Prosím o úhradu vstupného.

Platební údaje:
č. účtu: 2012426016/3030
var. symbol: 2008313053
částka: 3 300,- Kč
datum splatnosti: 1.9.2020

Je nutné, aby do 1.9 dorazila platba. Pokud by nebyla platba na našem účtu včas, tak budu muset rezervaci zrušit. Všichni účastníci musí mít zaplaceno nejpozději 2 dny před termínem rezervace.

Do zprávy pro příjemce neuvádějte nic. Platba se spáruje s Vaší rezervací na základě variabilního symbolu (číslo rezervace). Je důležité jeho správné zadání, abychom vaši platbu identifikovali.

Jakmile bude platba na našem účtu, tak dostanete přesnou adresu a heslo pro vstup. Kdyby náhodou někdo z vás onemocněl, tak mi ihned napište. Když se včas omluvíte, tak vám zaplacené vstupné nepropadne a můžete přijít v jiný termín. Tímto se snažíme vyjít lidem vstříc, aby se nebáli omluvit, kdyby měli zvýšenou teplotu a kašlali. Opravdu vás nemůžeme s kašlem vpustit.

Pro urychlení procesu prosím o zaslání informace, že platba byla odeslána a screen platby, abych to zkontrolovala a hned vám poslala potvrzení.

Děkuji

S pozdravem

Andrea Melicharová
Top Intim Ostrava
Pod nátlakem odstranění ( což se mi nepodařilo) těchto příspěvku , se danému klubu omlouvám. Viz průvodní e-mail niže. Děkuji za pochopení.

Dobrý den,

vážený pane, dostala se nám informace, že šíříte pomluvy na náš klub. Nejsme podvodníci, vaše pomluvy se nezakládají na pravdě, nemáte žádný důkaz.

Pokud lživé texty ihned neodstraníte, tak to budeme řešit po našem. Opravdu Vám to machrování na nějaké diskuzi stojí za vážné problémy? Když pominu žalobu pro pomluvu a požadované odškodné. Tak pro vás bude velice nepřijemné naše řešení v osobní rovině. Máme vaši IP adresu a tedy lokalizovanou polohu. Máme vaši fotografii. Pošlu tam naši ochranku s vaši fotkou a dřív nebo později projdete kolem.
Opravdu Vám to za to stojí?
Na odstranění pomlouvačných příspěvků máte 24h.

Děkuji

S pozdravem

Andrea Melicharová
Top Intim Ostrava
😁 Tak určitě, hlavně že mají průvodní text jako kluby, co přestaly komunikovat
Tak to jede pořád, tentokrát Brno: secretparadise.brno@gmail.com
a volavka: monika.less03@gmail.com
U nás to byl zase welness v Hradci Králové, profil už je smazaný. Díky za upozornění ;-)
Jen doplním...

podnik:
love.wellness.hradec@gmail.com
Silvie Stránská

volavka:
terezka.milenka@gmail.com
zde jako Milenka_Terezka2 (profil už zrušený)

ostatní náležitosti shodné
Taky doplním...

zkouší to i jinde:
rande.cz, seznamka.cz

se stejnou fotkou jako Drahokam, Kristýnka 24
Jako - opravdu je nekdo tak naivni ze posle penize nekomu do neznama? Boze...😬
Ne tak davno jsme s kamaradkou kupovali online vstupky na Alter Ego v Berline - je to akce co se kona uz snad po 20te kazdy rok, a jezdi tam uchylove z cele Evropy *1* ...ale jen tak nekam poslat nekam pres 100€..no..poslete je radsi me, bude o ne vyborne postarano..
Ahoj,
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně*4* něco zarezervovat,
Děkuji. *4*
Já jsem v klidu, já jim neposlal ani korunu.
z emailu: Dream Wellness <dream.wellness.karlin@gmail.com>

Dobrý den,

Jsme v Praze celkem noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Máme blíže k wellness klubu. Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měli potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Naše sdružení převzalo principy fungování moderních modelů swingers z Německa. Nemůže k nám přijít každý. Jsme uzavřená společnost a každý návštěvník musí dostat před první návštěvou doporučení od našich stálých hostů. První podmínku jste splnili tím, že jste napsali na tento e-mail, je tedy jasné, že jste někde dostali naši e-malovou adresu = doporučení. Tedy, že vás někdo z našich hostů doporučil a ručí za Vás. Nechceme zde asociální případy s těžkou obezitou a problémy s hygienou. V první řadě chceme, aby se u nás hosté cítili dobře a rádi se vraceli. Proto se o nás dozví jen ti, kteří dostanou doporučení od našich ověřených hostů.

Akce nejsou složitě režírovány (žádné trapné hry). ŽÁDNÉ HROMADNÉ AKCE. Pár se může věnovat pouze sobě. Lidé k nám chodí spíš jako do wellness s tím rozdílem, že všude je povolen sex a nikomu to nepříjde zvláštní. Můžete k nám přijít za účelem sexu, nebo jen wellness, nebo jen posedět na bar, či využít naše pokoje jako milenecký azyl. Vlastně je to klasické wellness s tím, že sex je povolen a provozován ve všech prostorách. To je zásadní rozdíl oproti klasickému wellness, kde je zakázan.

Druhým rozdílem je, že akce jsou allinclusive. Takže v prostorách je bohatý raut včetně alkoholických nápojů. Dále vešké hygienické potřeby od mýdel a šampónů až po kondomy. V ceně je prostě vše. Třešničkou na dortu je možnost přespat. V podkroví bylo vybudováno 10 pokojů, které naši hosté využívají pokud chtějí mít po wellness soukromí a mohou zde i přespat. Vše už je v ceně.

Základní pravidla:
- V celém objektu je přísný zákaz fotografování a pořizování videozáznamů (mobilní telefon musí být celou dobu návštěvy uzamčen v pokoji).

Ceny vstupného:
- Pár vstupné: 3000,- až 3500,-Kč (podle toho, s jakým předstihem se přihlásíte, týden předem je to méně, den předem je sazba nejvyšší, pokud jsou vůbec volná místa)
- Samotný muž: 5000,- Kč (pouze na vybrané akce, cena včetně zajištění odpovídající partnerky)

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 20h do 9h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 20h do 8h. Naše kapacita je 20 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet. Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 20 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie (mohou být i dikrétní, nechceme nikoho přehnaně lustrovat) a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat a heslem pro vstup. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti intim a swingers jsou stále tak trochu za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí. Mohu říct, že jsme v Praze v širším centru.

S pozdravem

Miloslava Křížková
Dream Wellness Karlín
Zdravím, teď to zkouší v Praze jana_mala - jana.mala024@gmail.com
Slimheel
Slimheel Inativo 7 ano atrás
Jj potvrzuju jana.mala024@gmail.com

A známá pohádka:

Dobrý den,

udělala jsem Vám rezervaci na 13.8. Přijít můžete kdykoliv po 20h, ale doporučuji neotálet, ať nenaskakujete do rozjeté akce. Tím spíš, že k nám příjdete poprvé, kolegyně recepční vás zde provede a vše vám ukáže, pokoj, společné prostory, wellness, nafasujete osušky, prostěradla, a další potřeby. Samozřejmě se nemusíte zapojovat. A je čistě na vás, jestli chcete být mezi ostatními, nebo na soukromém pokoji a mezi lidmi jen sbírat inspiraci, nebo jestli jdete jen do wellness a budete se spíš dívat.

Platební údaje:
č. účtu: 1834574013/3030
var. symbol: 1908085002
částka: 3 100,- Kč
datum splatnosti: 12.8.2019
Do poznámky/popisu platby nic nepiště!

Je nutné, aby do 12.8 dorazila platba. Pokud by nebyla platba na našem účtu včas, tak budu muset rezervaci zrušit. Všichni účastníci musí mít zaplaceno nejpozději den před termínem rezervace.

Do zprávy pro příjemce neuvádějte nic. Platba se spáruje s Vaší rezervací na základě variabilního symbolu (číslo rezervace). Je důležité jeho správné zadání, abychom vaši platbu identifikovali.

Jakmile bude platba na našem účtu, tak dostanete přesnou adresu a heslo pro vstup. Kdyby náhodou někdo z vás onemocněl, tak mi ihned napište. Když se včas omluvíte, tak vám zaplacené vstupné nepropadne a můžete přijít v jiný termín.

Pro urychlení procesu prosím o zaslání informace, že platba byla odeslána a screen platby, abych to zkontrolovala a hned vám poslala potvrzení.

Děkuji

S pozdravem

Bc. Monika Slavíčková
Praha - Intim Sauna & Wellness

Majitel účtu Miroslav Fistr
Kdo se ke mě přidá buď s hromadnou žalobou nebo alespoň mu rozbít hubu? Mám jméno toho hajzla, adresu i fotografii.
Dobrý den, přidávám se k dalším, na koho to “slečna Jana Malá“ z Prahy zkouší.
Zprvu velmi důvěryhodné, ale po všech těch tajnostech ohledně místa atd. A hlavně tedy po žádosti o platbu předem, mi to začalo vrtat hlavou. Hrál jsem tu hru až do konce a dostalo se to přesně tam, kam jsem očekával.

Rád bych poděkoval zdejší komunitě o založení této diskuze a varování před tímto podvodem.

Viz. poslední příchozí e-mail.

Dobrý den,

udělala jsem Vám rezervaci na 24.10. Přijít můžete kdykoliv po 20h, ale doporučuji neotálet, ať nenaskakujete do rozjeté akce. Tím spíš, že k nám příjdete poprvé, kolegyně recepční vás zde provede a vše vám ukáže, pokoj, společné prostory, wellness, nafasujete osušky, prostěradla, a další potřeby. Samozřejmě se nemusíte zapojovat. A je čistě na vás, jestli chcete být mezi ostatními, nebo na soukromém pokoji a mezi lidmi jen sbírat inspiraci, nebo jestli jdete jen do wellness a budete se spíš dívat.

Platební údaje:
var. symbol: 1910224022
částka: 3 400,- Kč
datum splatnosti: 23.10.2019

Je nutné, aby do 23.10 dorazila platba. Pokud by nebyla platba na našem účtu včas, tak budu muset rezervaci zrušit. Všichni účastníci musí mít zaplaceno nejpozději den před termínem rezervace.

Jakmile bude platba na našem účtu, tak dostanete přesnou adresu a heslo pro vstup. Kdyby náhodou někdo z vás onemocněl, tak mi ihned napište. Když se včas omluvíte, tak vám zaplacené vstupné nepropadne a můžete přijít v jiný termín.

Děkuji

S pozdravem

Simona Stašková
Wellness For Love
Díky, už to na mě taky zkouší!
Jo jo :D já dělám blbýho a počkám až do poslední chvíle :D
Pod těmito maily to opět zkouší, tentokrát v Plzni.
Inzerent na amateri.cz: Erika Smutná <smutnaerika69@gmail.com>
A klubu dali název Secret Sauna <secretsauna.plzen@gmail.com>, za ně vystupuje Marika Vrábelová.

Dobrý den,
udělala jsem Vám rezervaci na 18.7. Přijít můžete kdykoliv po 20h, ale doporučuji neotálet, ať nenaskakujete do rozjeté akce. Tím spíš, že k nám příjdete poprvé, kolegyně recepční vás zde provede a vše vám ukáže, pokoj, společné prostory, wellness, nafasujete osušky, prostěradla, a další potřeby. Samozřejmě se nemusíte zapojovat. Aje čistě na vás, jestli chcete být mezi ostatními, nebo na soukromém pokoji a mezi lidmi jen sbírat inspiraci, nebo jestli jdete jen do wellness a budete se spíš dívat.

Platební údaje:
var. symbol: 1907163013
částka: 3 400,- Kč
datum splatnosti: 17.7.2019

Je nutné, aby do 17.7 dorazila platba. Pokud by nebyla platba na našem účtu včas, tak budu muset rezervaci zrušit. Všichni účastníci musí mít zaplaceno nejpozději den před termínem rezervace.

Děkuji

S pozdravem

Marika Vrábelová
Secret Sauna Plzeň
Jo, přidávám taky svoji zkušenost a bohužel jsem i s rizikem, že přijdu o prachy je poslal a jak jsem předpokládal, nic nebylo. Nechci to však nechat jen tak a tomu zmrdovi darovat příspěvek na živobytí. Pokud se někdo poškozený přidá a bude podvodná částka celkově nad 5 tis. Kč, jedná se o trestný čin a policie bude konat jinak než při přestupku, kde jsou omezené možnosti, jak na toho grázla přijít. Kdo se přidá a nemá strach? Trestní oznámení pak podám.
Nemusíš být nad 5000 Kč podvod nemá peněžní hranici tak jako krádež
Ahoj taky jsem náletel a a nechci to tak nechat být. Ozvi se
tak me nina.secret10 gmail taky uz napsala .. ach jo ..
Zdravím ano dejte si bacha na Top Wellnes Ostrava.
Vystupuje jako Nina Secret která má zda na amatárech inzerát že hledá milence..když se ozvete po čase odpoví a píše poměrně hezky kde dbá nato jak se jako žena musí chránit před muži a proto schůzka v nějakém welnes kde je víc lidí a pak vám sama dá typ na tento wellnes. Naštestí když po mě někde chce 3000kč dopředu aniž bych o tom klubu něco věděl a neudává ani adrseu nic..a tak jsem zapátral a tady jsem se ujistil že sou to další podvodníci kterých na těchto stránkách je asi věčiná.
Jj taky tak. Docvaklo mi to za včas... Díky, že se o to každý podělí..
Adélu Protivanovou z TOP wellness Ostrava znáte?
Dobrý den,

Jsme v Ostravě celkem noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Máme blíže k wellness klubu. Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měly potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Naše sdružení převzalo principy fungování moderních modelů swingers z Německa. Nemůže k nám přijít každý. Jsme uzavřená společnost a každý návštěvník musí dostat před první návštěvou doporučení od našich stálých hostů. První podmínku jste splnili tím, že jste nám napsali e-mail, tedy je jasné, že jste někde dostali naši e-malovou adresu, tedy doporučení. Tedy, že vás někdo z našich hostů doporučil a ručí za Vás. Nechceme zde asociální případy s těžkou obezitou a problémy s hygienou. Těžkou obezitou nemíníme to, že chlap vypadá jako chlap. V první řadě chceme, aby se u nás hosté cítili dobře a rádi se vraceli. Proto se o nás dozví jen ti, kteří dostanou doporučení od našich ověřených hostů.

Základní pravidla:

Ceny vstupného:
- Pár vstupné: 3000,- až 3500,- Kč (podle toho, s jakým předstihem se přihlásíte, týden předem je to méně, den předem je sazba nejvyšší, pokud jsou vůbec volná místa)

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 20h do 9h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 20h do 8h. Naše kapacita je 20 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet. Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 20 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, platíme energie, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie (nechceme nikoho přehnaně lustrovat, ale základní představu potřebujeme) a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat a heslem pro vstup. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti intim a swingers jsou stále tak trochu za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí. Mohu říct, že jsme v Ostravě v těsné blízkosti ulice 28. října.

S pozdravem

Adéla Protivanová
TOP Wellness Ostrava
Taky jsem poznal, naštěstí mi tam něco nehrálo, takže žádné peníze nebyly poslány ... kdyby ale někdo chtěl svědka kvůli trestního řízení, ozvěte se ;)
taky se říká, že za chyby se platí ... ono se toho říká hodně no :D
... Coze, jste z Ruska
to se ta schuzka
prodrazi
no a co
najdete nadrazi
poslu vam prachy
vanu nam nachystaaaam
Spapapa-papapaaaam

Zambosi "Spapapaam"
;-)
A co je na tom duveryhodneho kdyz nemaji nikde stranky a jen nejaky zensky profil na erotickych strankach kontaktuje nahodne muze.
Jako tobě přijde normální že se o swingers klubu dozvíž z anonymního profilu na amatérech? Hm fakt moc koukáš n filmy
secret.wellness.brno@gmail.com
Další kdo to zkouší.

Volavkou byla holka na zdejsi seznamce...
Jo! přesně a přesně ty samý kecy o ochraně, veřejným místě a tak. Naštěstí jsem nenaletěl, ale byla docela důvěryhodná 😀
Škoda, že jsem si to nepřečetl dřív...já bohužel taky naletěl, naštěstí nejsem až takovej debil a poslal jsem jen půlku. Je to opravdu přesvědčivý, ... budu muset občas myslet hlavou :-)...jen si říkám, proč už na ně není trestný oznámení.*329*
No ty jsi vůl 🙈...ale jako pravda že vymyšlený to má dobře...a řádí furt :D
Co je na tom jako duveryhodne? To fakt nechapu.
Ahoj. Ty jsi naletěl? Abych neudělal tu samou věc....A víš kdo nebo spíše která tě do toho uvrtala? A pak třeba ani nepřišla a byla jako volavka? Děkuji za odpověď.
Pod tímto mailem taky:
karolina.sm09@gmail.com
Pořád to samé, ani nemění text.
Dobrý den,

udělala jsem Vám rezervaci na 12.4. Přijít můžete kdykoliv po 20h, ale doporučuji neotálet, ať nenaskakujete do rozjeté akce. Tím spíš, že k nám příjdete poprvé, kolegyně recepční vás zde provede a vše vám ukáže, pokoj, společné prostory, wellness, nafasujete osušky, prostěradla, a další potřeby. Samozřejmě se nemusíte zapojovat. A je čistě na vás, jestli chcete být mezi ostatními, nebo na soukromém pokoji a mezi lidmi jen sbírat inspiraci, nebo jestli jdete jen do wellness a budete se spíš dívat.

Platební údaje:
č. účtu: 264958909/0300
var. symbol: 8000326614
částka: 3 000,- Kč
datum splatnosti: 9.4.2018

Je nutné, aby do 9.4. dorazila platba. Pokud by nebyla platba na našem účtu včas, tak budu muset rezervaci zrušit. Všichni účastníci musí mít zaplaceno nejpozději 3 dny před termínem rezervace.

Do zprávy pro příjemce neuvádějte nic. Platba se spáruje s Vaší rezervací na základě variabilního symbolu. Je důležité jeho správné zadání, abychom vaši platbu identifikovali.

Pokud chcete proces urychlit, tak mi pošlete e-mail s informací, že platba byla odeslána a screenem platby, abych to zkontrolovala a hned vám poslala potvrzení. Jinak se informace posílají všem hostům hromadně večer den před plánovaným termínem.

Děkuji

S pozdravem

Kateřina Novotná
Intim Wellness Mariánské Hory
Dobrý den,

Jsme v ČR celkem noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Máme blíže k wellness klubu. Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měli potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Základní pravidla:

Ceny vstupného:
- Samotný muž: 5000,- Kč (pouze na vybrané akce 2x měsíčně, cena včetně zajištění odpovídající partnerky)

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 20h do 9h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 20h do 8h. Naše kapacita je 20 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet (popř. vkladem na přepážce banky). Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 30 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie (mohou být i dikrétní = proužek přes oči, nechceme nikoho přehnaně lustrovat) a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat a heslem pro vstup. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti intim a swingers jsou stále tak trochu za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí.
Můžeme říct snad jenom, že jsme v Ostravě Mariánských Horách.

S pozdravem

Andrea Melicharová
Top Intim Ostrava
blbců je všude dostatek, to stejné zkouší i na Plzeňsku:
Dobrý den,
je mi líto, ale vaše platba nebyla doposud připsána na náš účet, vaše rezervace je tedy zrušena. V případě, že byla platba odeslána, tak prosím o zaslání potvrzení platby, ať to můžeme řešit s bankou.

Děkuji za pochopení

S pozdravem

Michaela Tručková
Intim Wellness Slovany

a ani nebude připsána zmrde :-))
Já přijdu *3**3*
Zálohu okamžitě posílám *3* *3*