Nasel tu nekdo vazny vztah?

Poznatky

Ano ,my se tu našli před půl rokem přesně ;)
Ja tu taky našel už 8let jsme spolu a vše klape
Asi nedá protože vy děvčata málo komunikujete nebo by jsi chtěla se otevřít a koho hledáš tvé potreby?
Ja tu nasla vazny vstah pred 5 roky
Ahoj tak člověk napíše a pak se dostane do blokace a ani nevím co jsem udělal
No, já hledala chlapa jako bokovku (já zadaná, on zadaný) občas na zpestření a už spolu 4 roky žijeme. Předtím jsem si tu psala asi s 8 adepty a se 6 se sešla. 2 byli super jako "vedlejšák" ale ten třetí byl nejlepší a zůstal mi doma. Musím říct, že tu občas byly slibotechny, co se pak nesešly, ale nikdo vulgární a otravný.
Taky, mě to bude v brzké době čekat... uvidíme....
Ja mel jednou stesti ale na jine seznamce. Odpovedela na muj strohy inzerat, domluvili jsme pivko a skoncili na hotelu. Od ty doby ani tuk.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To je jedno, ale žehráš na to, že se tu nedá nic najít a v popisku je, že nic nehledáš! To je ale to, na co se tu nadává - něco někdo chce, ale nenapíše co, nebo si protiřečí. Rozšiřme řady těch inteligentnějších a ne těch "druhých".*4*
Tak to jsi tu nasel jednorazovku:-) To jde snaz:-D
Jednorázovku? A jak? Jasně, koupit se dá všechno, když jsou prašule. Ale když chce člověk normální holku na vážný nebo přátelsko-milenecký vztah, tak není kde takovou potkat
Da se. My se tady nasli. I kdyz oba jsme vztah nehledali. Stacilo par vikendu po sobe a oboum bylo jasne kam se to riti. Nelitujem, naopak.
Všeobecně se na seznamkách nedá nejen navázat normální komunikace, natož se sejít a poznat se osobně. Občas jsou vyjímky, ale rovná se to zázraku. Amatéři jsou navíc specifickou seznamkou, kde můžu dát 1000x inzerát, ať už hledám vážný vztah, přátelství či milenecký s ženou a jediný, kdo občas odpoví je nějaký starší chlap, co ho chce vykouřit. Je jedno, jestli je v profilu fotka slušná či erotická nebo nebo žádná. Zájem prostě není. Sem se stahují většinou prostitutky, gayové, profesionální podvodníci(e) a zvláštní individua. Za ty roky, co tu jsem, se mi nepovedlo ani jednou setkat a vlastně ani zahájit nějakou rozumnou komunikaci. Uznávám, že je to geniální nápad provozovat tyhle seznamky, protože je to dobrý automat na peníze pro majitele. Jen je mi líto těch, kteří nemají třeba z důvodu nějakého handicapu opravdu šanci nebo štěstí navázat vztah v reálném životě a vkládají do internetových seznamek nějakou naději.
Tak takové chyby snad udělá každý občas ne?
Mně taky přijde, že holky buďto mají strach někomu napsat samy ( asi aby neprobudily choutky úchyla), nebo prostě chtějí být oslovovány a dobývány za každou cenu, protože si myslí, že nad zrovinka jejich přitažlivost není... Ale když už někdo napíše, tak to prostě nikdy není takový, který si vysnily.
Navíc nejvíc holek je tu proto, aby chlapi opěvovali jejich krásu a sex apeal z fotek, protože díky své přitažlivosti mají chlapů plnou ... postel. Takže ani místní gentlemany nepotřebují.
Anebo je to jinak!*124*
Naštěstí sem chodím jen na chat a kvůli galeriím...
Tohle neni reklama, je to tam dost podobne jako tady... stovky stejnych zoufalcu z obou stran. Nicmene my se poznali na Stesti.cz.
Takze ony internetove seznamky obcas zafunguji, stejne to bude tady.
A ty tady jako nějakou hledáš? Nebo spíš ty bys nějakou chtěl že tohle píšeš...
Ale on se neptá,, strupe,, on odpovídá *19*
Ani nevim co bych ti mohl.poraď*3*
Ale víš jak se to říká,,jak se do lesa volá,tak se z něho ozývá,,