Môj partner je o 16 rokov mladší, žijeme spolu 2 roky a moje deti a vnúčatá ho prijali i keď to bolo zo začiatku ťažké a deti boli zhrozené. Ale dcéra má podporila a syn povedal že je to môj život. A urobila som dobré. Dám vám dobrú radu.Vykašlite sa na ľudí,kto a čo o vás hovoria.To je Váš život a keď sa máte radí, žite spolu v láske a neriešte blbosti. Uživajte si spoločný život.Je veľmi príjemné a vzrušujúce mať mladšieho partnera.Lebo roky letia. 🙂
Já myslím, že je mnoho mužů kterým se líbí starší ženy, mě se líbili a líbí už od mládí, teď mi je už skoro 40,ale i tak se mi starší ženy líbí pořád, mají své kouzlo, šarm,a ještě když mají větší boky, větší prsa, vyzařuje z nich sexappeal jsou pro mě hodně přitažlivé...a psát si spolu mohou hezky aniž by v tom byl sex,o tom se psát přeci nemusí,je to krásné to neříkám...ale dá se psát o čemkoliv, nemusí muž hned ženu urážet, když si s ním nechce psát o sexu...no nee...
23 let sportovni postava... cim starsi panicka tim lepsi ☺ splnim ti cokoliv ☺ nic pro me neni tabu ☺ Jihomoravský kraj. Napis!
A našla by se tu dáma ve věku 45 -55 let , který ví co chce a hlavně čeho je schopná? :-) Mladšího a puritánského vzhledu, nicméně opak aby byl pravdou a to v obou směrech...:-) Dáma s mluvou , dáma která ví a má zkušenosti s tím, že takové vztahy jsou složité , respektive se složitými stávají v moment, kdy si jeden začne něco nárokovat...
Jestli ti je s mim tak hezký tak si užívajte pokud to de první 2,3 roky to jsou najhezči dovolená vejleti zábavá smích radost hezký sexx je to nádherné proto že vyhovuje to pro obě strany je to vžajemni proto někdy je lepší svoje cítí držet dal a tak si užívajte dál. Ale přijde ten čas kdíž začnou isteriky hádky kontrolí dokazování budeš chtít to napravít ale nenapraviš jemu z tebou je hezký ale chvílkami touží po ňecim jinim on chce žmenu třeba pauzu ale nemůže ti to žict protože vidí že si ščasna s ním ale ti to nepochopiš protože on ti říkat nic nebude proto se bude uhejbat takových témat. A věk svoje brzo nebo pozdě svoje vezme 10% že 100 mají takový ščesti..
Tak a teď "Prce2603" 26. 3. 2018 04:19 ještě jednou a lépe, abychom rozuměli, co tím chtěl básník vlastně říci.
Celkem jsem se tu vy koloušci, jako zralá žena, i zasmála
- u některých vašich komentářů; ) Některý jsou i ovšem celkem dráždivé..
Ahojte všichni,čtu tady že je to skvěle a úžasné být a mít starší ženu,dámu. ..věřím vám a rád bych se s nějakou seznámil a nejen to...moc se mi líbí starší ženy dámy....najde se tady...ps.větší prsa
Ahoj včéra jsem měl tu možnost a měl jsem sex se ženou starší o 30 let řeknu vám bylo to úžasné vše sem do ní pustil. Všem to doporučuji. PS: Byla mou první
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
na badoo a nelituji toho je to super
a to bylo jen o zasunutý pínysu?
Hledám starší ženu na vše krásné. Relaxování,mazlení,povídání si...můžeme si udělat krásné romantické večery, obzvlášť polud miluješ masáž,tak jsi na správném místě...umím to dokonale. :-) Proč nestrávit volné chvilky ve dvou? Ve dvou se to přeci lépe táhne...mám.slabost pro starší tělo.:-) Pouze Ostrava či MS kraj...prvně klidně doposování či telefonování,posleze osobní setkání a uvidíme dle sympatií. Dokážu být diskrétní.
Ahojky nejaka zrala nymfomanka co by o mne mnela zajem? Ne jen na jednu noc a ne jen na sex
Jsem starší muž a uvažuji o vztahu ze starší zralou a ještě plodnou ženou, která má vlastního mladšího milence, který by v tomto vztahu byl hlavním alfa samcem, který by ji pravidelně uspokojoval
taky vztah ma sancu..ja osobne milujem starsie respektive zivotom skusenejsie zeny ..a len neustale pochybnosti vztah len pokazia. Co nakoniec riskujes ..ak sa to nepodari..tak sa stane to co by si chcela urobit vedome teraz len s tym rozdielom, ze si uzijes roky krasnych chvil a pekneho zivota,,treba sa oddta celym srdcom
Ozve se mi zralá žena, která při, oslavě Silvestrovské noci okusila rodinní sex. Který se jí zalíbil.
skoro 10 let jsem prožívala vztah se skoro o 30 let mladším mužem.Když jsme se seznámili,on byl ještě na VŠ,dnes je mu přes 30 a mě je 60.Milování s ním je dodnes skvělé,jen škoda,že se vidíme tak málo.Já jsem vdaná,on stále svobodný.Bydlíme od sebe skoro 300 km.Moc se mi po něm stále stýská,milování s ním je úžasné,každý jeho dotyk je jak švihnutí bičem.A vyvrcholení je jak výlet do nebe.Prostě něco nezapomenutelného a neopakovatelného.Nebojte se mladých mužů(pokud se nebojí oni nás),jděte do toho,budete mít na co vzpomínat.
Krásně napsáno...ze života....
našel jsem ženu která je o 10let starší ale jsme od sebe daleko ale setkáváme se jednou za měsíc čím dál je to lepší. mám strach ze se kvůli ní rozvedu je to skvělá ženská
ahoj neda mi nereagovat..pokracuj v tomto vztahu pokial sa da :-))) neris vek je to len ciiislo !!!
Ahoj, předesílám, že mám již řadu let přítelkyni stejně starou jako jsem já (26let)... Ale už od 15-ti jsem chtěl mít o 10-15 let starší kamarádku... V mém okolí se taková žena již mockrát objevila, ale využít alkoholového opojení jsem nechtěl a ona si to obvykle vysvětlila jako můj nezájem.. Navíc nepatřím k mužům co mají rádi alkohol (spíše se vyhýbám pití) a tudíž příležitostí ubylo.. Pořádně ani nevím, kde je problém - spíš netuším, kde na takovou ženu narazit a jak jí vysvětlit, že nechci sex první den co ji uvidím, ale třeba klidně až za půl roku. Prostě chci potkat inteligentní ženu, se kterou bych si mohl psát, občas se sejít a třeba si povídat o všem možným a časem to doplnit o nějaké škádlení, mazlení, laškování... Zkusil jsem prakticky vše, ale nějak to nikdy nevyšlo, tak mi lidi řekněte, kde dělám chybu... to jsem takovej magor, když mi nejde o sex, ale o něco jako intimní, vzrušující, tajné, přátelství?
Jj, asi budeš magor :-)
Dělám si srandu, tohle bude asi oříšek, já jsem dost na starší , ale občas...
Zkrátka, když to zkrátím , tak jediná možnost je pro tebe asi nějaká starší a hlavně vdaná ..Jinak starší moudré ženy nejsou moc na záletníky ...
Jinak jsou všude , tedy skoro , jen je těžší je zlákat zrovna na to , co chce muž , mají své cíle a touhy a často jsi zatím jdou ...
tak at se ti daří..
Dělám si srandu, tohle bude asi oříšek, já jsem dost na starší , ale občas...
Zkrátka, když to zkrátím , tak jediná možnost je pro tebe asi nějaká starší a hlavně vdaná ..Jinak starší moudré ženy nejsou moc na záletníky ...
Jinak jsou všude , tedy skoro , jen je těžší je zlákat zrovna na to , co chce muž , mají své cíle a touhy a často jsi zatím jdou ...
tak at se ti daří..
Záleží je na tobě, jak moc chceš. Určitě není problém slušně oslovit ženu, povídat si s ní a když je mladý muž pohledný a zábavný, pak je ruka v rukávě a noha v nohávě ;). Když přeskočí jiskra, tak to pak stojí za to i když to bude trvat krátce. Hlavně se nevzdávej, každým kontaktem získáváš zkušenosti. Když budeš chtít, napiš, můžeme si o tom popovídat. Měla jsem přítele o 17 let mladšího a bylo to krásné.
mozna jen staci najit,ten pravy protejsek,,a nebat se,,ver mi,,zazila sem to ,a je to uzasne,,M
Pokud se ptáš, nejsem tak úplně blbli jak si myslíš, ale jsem neplodný a uvítal bych, se o to břicho s někým podělit. Ale mě by se jednalo o starší ženu do které se chceš udělat v tomto vánočním čase a také při silvestrovské noci a nové roce. Jsem z okresu ZR. na Vysočině.
Napiš na adresu : Franc45@centrum.cz
Napiš na adresu : Franc45@centrum.cz
Ahoj vsichni hledam zkusenou zenu ve veku 28-40 na sex ja 29let ozvite se
Hledám starší ženu z KLADNA nebo SLANÉHO, která by chtěla mladšího milence ve věku 32 let - ozvi se
Muj syn ma 20 a 6.5 cm curaka a porad honi ja mu musim delat chute. Jinak to dela venku
Přitahují mě starší zralé ženy ze Žďárska na Vysočině, které jsou ještě plodné a nebo otěhotněli s mladším milencem. Napište mi na Mail. Franc45@centrum.cz
15 rokov je dosť, ale....užívaj si, nič nerieš, ber čo ti život ponúkol a vychutnávaj si to, ži pre túto chvíľu...a keď to raz skončí ( lebo ono to vždy raz skončí-taký je život) tak budeš mať aspoň na čo spomínať :-)
hledam starsy zenu ktra by mne zaucila a ktera by byla stale pri chuti na mladeho zajicka ozvete se zeny stle nenachazim a nemuzu to vydrzet
šla bych do toho.
nema. som na starsie damy. maximalny rozdiel bol 24 rokov(ja vtedy 33, ona 57). ale ten sex bol uzasny. ale zas poznam ludi, kde je zena o 14 rokov starsia a su spolu uz 27 rokov. ja by som to kludne skusil znovu
Tak kdyby se tu nějaká ta starší žena objevila a nebyla zadaná tak at se nestydí a napíše mi vzkaz a něco podniknem...:-)
Romantička, ale i troušku ulítlá. Na společné dovádění? Tzv. žena s vším ;-)
Mám vzkušenosti se staršími,a řeknu upřímně raději babu o 2-15let starší než mladounkou.Záleží jestli jde jen o sex,nebo oba tvoří vztah.To moc dlouhé trvání nemá,až chlapovi bude kolem 40,tak bude koukat zas jinam.jsem v tomhle hrozné plémě:-)
No myslím, že když je v páru žena starší, je to pro obě strany víhodné. Sám sem zažil sex s matkou dvou dětí a vzornou ženou. Od té doby nejspíš nemám svědomí, ale byl to sen. Nepředstavitelná paráda v který chci žít! Bohužel to zkončilo, tak hledám jinou. Starší 25let co ví co chce. Lolitky sou nuda. Ty mě začnou zajímat až tak za 20let, až budu starej:-) ženský ozívejtese. Kontakty v profilu.
Proc se nad tim zamyslet,pokud mi na nekom zalezi nebudu se divat na druhych co rikaji.Tato spolecnost je humus,proc odsuzovat nejaky vek?Tak muz co ma 60 a ma u sebe holku co ma 20 je normalni?Tak proc by nemohlo byt normalni to byt naopak.Zalezi zda si oba rozumi a ne nejaky vek!!!!!
Tohle je zbytecne rozebirat a nejak se nad tim zamyslet,hlavni je ze si rozumite.Tady je otazka,zda se on nestydi za starsi zenu,pokud ne je to v pohode.
Tohle je zbytecne rozebirat a nejak se nad tim zamyslet,hlavni je ze si rozumite.Tady je otazka,zda se on nestydi za starsi zenu,pokud ne je to v pohode.
Pardon, já bych řekl, že takový muž je no jak bych to řekl slušně...
Já osobně mám raději starší ženy , ale dlouhé vztahy jsou dle mého nereálné , dříve nebo později to pár dožene ...
Já osobně mám raději starší ženy , ale dlouhé vztahy jsou dle mého nereálné , dříve nebo později to pár dožene ...
myslis si ze nezalezi na veku ale na vzajemnych sympatiich ,ja osobne mam vztah se zenou ktere je ode mne 22 let a pritom jsme si neuveritelne blizko,urcite do toho bez
To záleží jen na vás dvou, jak to dopadne, to je třeba si uvědomit. Možná dobře. :-)

Zralá žena a mladý muž
Ve-ruska