Zajíček a zralá žena

Asi takhle,je mi 23 a už od mládí se mi líbí

Asi takhle,je mi 23 a už od mládí se mi líbí starší ženy,ale pořád nemůžu žádnou najít,protože se většinu bojí toho,co by se stalo,kdyby o nich někdo zjistil,že to dělají s někým třeba o 15 nebo i více let mladším,ale mně by to vůbec nevadilo,jenže ony se toho bojí,už fakt nevím co mam dělat,abych nějakou dostal.
Na tohle jsou ideální lázně. Tam se dají zralé i zralejší ženy sbalit docela dobře. Jen musí být člověk trpělivý, investovat nějaký ten čas i korunu a netlačit moc na pilu. Potom si může užít i to, o čem se mu ani nezdálo.
Například Luhačovice-)))) club Electra
No to teda nevim nevim... Jezdime tam pravidelne s prateli,ale zadny ulovek v podobe milfky nikdo nemel.
Chybný přístup k ženám-)))) a nebo špatně vybraný lokál
Jsi se zapomněl přepnout na mužský profil Pepo *3*
Ideálně v lázních. Tam je zralých a nadržených mraky
Zajíček z Brna je ready, je mi 18 ;))
Blby a jeste blbejsi ze zatacky pred Vidni? *3*
Ja mel vetsi problem. Napsala mi tu holka, ze se ji moc libim. Psala slovensky, rikam si "wow, Slovenka". Bydliste mela psano Banska Bystrica. Napsal jsem ji, ze teda je celkem z dalky a co ona nenapsala? *10* Ze bydli v Brne *20* *3*
Kdyz se budes snazit, tak tady najdes ze svyho okoli, chce to cas a trpelivost a nebo par :-)... problem je ten, ze az moc nicku jsou muzi v zenskych, ci parech profilech..
Ahojky najdu zralou zenu co ma rada vetsi.....a dlouhou vydrz..?
Tady? ..... těžko *23* .... páč tady je fórum
Problém bude mezi klavesnici a zidli
No ono je třeba umět i zralou ženu oslovit.
Ono se často stava, že než se to ten zajda nauči, už neni zajda *3**3**3*
To ja zrale oslovuki,kpmunikujem,ale sex,milence mladsiho nechteji
To by jsi od nich chtěla moc. Jsou přeci mladí a nadržení. Podle nich stačí napsat, že si chtějí hodit hrbem a vy se máte přetrhnout, aby jste jim bez keců vyhověly. Tak děvčata, šup, šup, ať zajíčkům nevychladne pelíšek *18*
Asi takhle:
Proč tady zakládáš 1.11.2018 18:45 nové téma, když ten samý příspěvek si napsal v 1.11.2018 18:36 (tedy před 9 minutami) u tématu Panička pro zajíčka(real) ???
Nemelu nic. Akorád jsem teď asi přišel na to, že sis zapomenul přepnout profil, protože reaguješ pod nickem "mrdavci", před tím jsi psal jako "Ronaldo123".
Pro méně chápavé:
"Ronaldo 123" založil dne 1.11.2018 18:45 nové téma Zajíček a zralá žena (amateri.com/cs/forum/13634/zajicek-a-zrala-zena), ale ten samý příspěvek napsal už 1.11.2018 18:36 (tedy o 9 minut dřív) k tématu Panička pro zajíčka(real) (amateri.com/cs/forum/1463/panicka-pro-zajicka-real).
Tohle není vůbec o tom, jestli někdo ví neví, jak to tu chodí, prostě psát a zakládat nové příspěvky duplicitně je kravina na entou. Pokud nevím, jak totu chodí (nebo i na jiných fórech), tak si nejdřív přečtu pravidla, omrknu pár témat a příspěvků a pak teprv něco konám.
Na víc Tvé "fórové příspěvky" mají povahu inzerátu, tudíž by měly být v Seznamce a nikoliv ve Fóru.
Co to meleš nevim jak to tu chodí tak hned nepruď