Pokud Ti na partnerce opravdu záleží a je Ti s ní dobře ,tak ji nepřesvědčuj.Mohlo by se i stát,že si tě přestane ,jako muže a partnera vážit a budeš bez partnerky.
A ptal se zakladatel tohodle vlakna jestli to uznavas?
opět za 1
Dalsi jedinec :) se skvelym prispevkem a jeste lepsim profilem
Přiznám se, že mě to taky láká. Ž+2M, 2Ž+M i 2Ž+2M... Ale asi to ani nebudu zkoušet navrhovat. Pohořel jsem s mnohem mírnějšími návrhy...
odpovědi, jak ji přesvědčit jsi dostal a mají vesměs pravdu ;-))
Ale aby to nebylo tak pesimistický, tak bych, být tebou, zkusil přemýšlet o tom, jak ji naladit. Bude to asi lepší způsob. Žena je schopná a ochotná udělat ledacos, ale musí se cítit v pohodě, v bezpečí a nesmí do toho být tlačená ;-)
Ale aby to nebylo tak pesimistický, tak bych, být tebou, zkusil přemýšlet o tom, jak ji naladit. Bude to asi lepší způsob. Žena je schopná a ochotná udělat ledacos, ale musí se cítit v pohodě, v bezpečí a nesmí do toho být tlačená ;-)
Nevim co ho hned hrotite..moje zena taky po zacatku nechtela kdyz jsem se ji zeptal...v klidu jdme si pak o tom promluvili, rekl jsem ji, ze me to vzrusuje a je to muj sen, ale ze ji do niceho nutit nechci..rikala ze treba nekdy ano..jen musela proste pochopit a byt si jistá, ze to co dela neohrozi nas dva a je to hra...cele manzelstvi je o kompromisech a ona v tomto pripade udelala kompromis pro me a i se ji to libi..viz vlastne nase galerie...dulezite je si vse vyjasnit a ikdyz prvne rika ne, porad je sance...kazdy mame naky sny a oba je plni me..ja ji plnim zas jine...
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Víš, jak se to říká : já tu tvoji také neviděl, ale věřím, že ji máš
I to je možnost..u me to tak neni protize kdyby to tak bylo tak oba vi ze mi tim udela radost :) ikdyz treba mi ji delat nechce :)
WellnessPar, já to nemyslel konkrétně na vás, je mi jasné, že 3 u vás problém není
Vzteklina, já jen tak nadhodil hlášku Bolka Polívky
, ale klidně dej fotky z 3 do placu, rádi se podíváme
Vzteklina, já jen tak nadhodil hlášku Bolka Polívky
HONIT ?

Od kdy ženy honí ?
Od kdy ženy honí ?
Otazkou je jestli to neni chlap :)
Věřím, že ti si jistě něco najdeš
a hlavně, ty se nemáš co honit, ty máš být honěná
I my mame vse natocene................
Tak trojku mame za sebou taky..pravda v galerii ji ted nemam...ale kdyz uz chce nekdo trojku je to o pujceni zeny jinemu...je to podobne jako kdyz je s jinym...
Vzteklina...tak logicky trojka nemuze byt ve dvou ne? Ja to myslel tak ze jde o podobny problem..to ze ji pujcuju jsem ji taky musel rict a ikdyz prvne rekla ne tak nakonec se ji to libi..to ze ma jineho...jako ve trojce..v tom je to podobne
Kazdy to ma jinak..chapu te, ale co mam delat kdyz toto je to co me nejvic bere...spousta lidi tu dela veci ktere mi nic nerikaj a nekritizuju je...pokud se delaji veci dobrovolne pro vsechny beru to tak ze je to ok..mohl jsem dopadnout hure, treba jsem mohl byt nekrofilni zoofilni pedofil a mohly me brat mrtva stenata :) myslim ze to co delam je porad ok...kdyz si dva veri zvladnou i toto..
Ano, vsichni tu prece jen konstatuji...klasicky pristup
Nejde ted ani o trojku nebo pujceni...smyslem tehle konverzace je, ze neni treba zoufat kdyz zena prvne rekne ne a ze neni treba nekoho hned napadat kdyz si proste chce splnit sen
Další možnost může být, že si tu trojku dopřává s jinými muži a s manželem to není potom není ono
Je hezké jak se tu objevují známé tváře :)
když nerozumíš slovu "ne" "nechci" tak Ti je těžký pomoci ... kdyby Tě žena nutila do něčeho, co ty nechceš - užil by sis to?

Jak nato kdyz zena nehce trojk
Chci mit z mladou trojku a ona nehce jak ji m