Ahoj já tam vykouřil dost ocasů… a i jsem se nechal. Chlapi nebojte se;) gloryhole na wc jsou fajn pro heteráky…
Ahoj
Takže to tam ještě pořad funguje?
Takže to tam ještě pořad funguje?
Groly Hole je v Ostravě ale Umně Doma v Sokromim vše je to diskretni a vše bez finačnich naroku kdomazajem tak mužu napsat mou adresu neni problem
v Třebíči taky je GH v albertu na znojemské, na WC, kouř a kouření
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Kilometr nevím.. cca 5km směr na prahu :) Benzina. Zajímalo by mě jak dlouho to tam vydrží :D
Nevim jestli je to stejna, myslim, ze dira byla na posledni benzince pred Prahou. Vsiml jsem si ji a doufal, ze nikdo neprijde, prisel, ale nastesti se jen prevlekl a zas sel pryc:-) Tak jsem dosr... a sel:-) Ale zachody hnusne i jen na vykonani tehle potreby, fuj tem co tam hledaji i jinou potrebu.
Ano, ano. Myslím, že je poslední. Že jsou hnusné máš pravdu. Ani tam nesvítilo světlo, nebyla tam žárovka :D ale přes všechny negativa, prostě když musíš, tak musíš :D mi tak, ostatní jinak :D
Dira uz tam neni je zadelana ale zachody fakt hnus
Ne nedělám,já svůj penis půjčuji zásadně osobám opačného pohlaví.
To já také. Proto mě napadlo jestli to někdo vůbec dělá :D ... bál bych se co bude na druhé straně. Nenechal mě ani v klidu vysr*t, i když bylo zjevné, že tam nejsem za stejným účelem jako on :D

Díra - Glory Hole na dálnici
.