Jak je to doopravdy?

Dá se tady skutečně seznámit?

Když jsem kdysi našel tento server a prohlídnul si příspěvky, byl jsem moc rád, že něco takového existuje a že si konečně splním sen a seznámím se například s párem, který k sobě hledá muže. Bohužel to vždycky zkončí jen u psaní, maximálně u poslání nějakého toho fota. Je tedy podle Vás možné se tady seznámit, nebo je to všechno jen taková hra o ničem. Pokud jsou tady tací, kteří jen píší a dělají si z ostatních srandu, co takhle založit téma, kam bychom ty tzv. pisálky zveřejňovali? Dejte vědět Váš názor. Gabriel
Je to blbost.
Fakt je mi to líto, ale nebude to fungovat.
Ani já bych ta idéčka takhle veřejně nevyvěsil a to jsem si mnoha naprosto jist.
A teď mluvím o těch skutečných fake-Id, které tady samozřejmě vůbec žádné nejsou a pokud na ně věříte, koledujete si o problemy shora.
1) v tu chvíli změní IDéčko
2) v tu chvíli se na tom seznamu najdeš sám
3) v tu chvíli nebude tomu seznamu možný věřit.
takže zbejvá holt jenom studovat "jejich" praktiky, slovník, sledovat stejné fráze s jinými idéčky v tutéž dobu na různých inzerátech a zařídit se tak, aby vám nebylo marno riskovat marný výlet na prázdné parkoviště (zásadně odmítáme ke komukoliv jet a kohokoliv si zvát: rpostě buď se potkáme někde při cestě, nebo holt smůla, to bychom nedělali nic jinýho)
Postudujte tady, třeba poznáte něktež taktiky:
http://www.amateri.cz/b9064- fake-live-on-line
(btw -- tento blog se vůbec neobjevil na nástěnce. Nějakou záhadnou náhodou. tady prostě fejky neexistujou, zapište si to za uši...)
Já jsem tady přišelproto že hledám partnerku a to an vše.nejen na sex.A říkal jsem si když jsem tady tak bude tady žena která s emiluje ráda.No ale asi ajko seznamka to tady nefunguje.nevím
nevim jak vy ale ja jaem se taky zaregistrova la na amatéri.cz lebo jsem hledala piatelou našla ale vzapetí jsem stratila je mi stoho smutno prietel ma sklamal a ja ho stále hledám na amaterech mám tu smolu že jsem si nezapamatala jeho nick a to ma mrzí a teraz neviem jak by ho našla ale myslím si že to povídaní na amaterech je fikse a normálním životem to nemá nic společné každý si vymýšlí aby byl zajímavý možná se mýlim někdy nevím co si mám myslet.je to pravda nebo leš???????????????
odpovídám takto abych jí dostal na konec protože ta tvá tam zapadla mezi ostatní a ahasver chudák by jí nemusel najít jen at si přečte reakce ostatních amatérů ale spěješ k tomu že budeš můj přidružený nick děkuji ti za radu a podotýkám že nejsem stejný jako on já odpovídám dá se říci vulgárně pouze jemu ale on komukoli potom ze sebe dělá takového dobráka lže že on ne(dokonce si vymyslel takovou kravinu že mu někdo leze do počítače a tyto vulgární vzkazy že píše za něj) protože počítá s tím že lidé nebudou pročítat archív ale nevím jestli tvou radu uposlecnu tajně doufám že se nějak prozradí a zjistím jeho fizickou podobu ,adresu a že mu za ty urážky mých rodičů rozbiju držku nic jiného si nepřeji že tady nadával mě to ještě beru jsme chlapi i když on ?krysa a svině zbabělá to je
tak to vidíte milí amatéří potom si myslíte že stačí mu neodpovídat sexnebi mu neodpovídal a přesto ho vulgárně napadá co na to říkáš sexy3?nebo kampei
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
děláš tady chytrého přitom jseš blbej jak pochcanej patník komunikuj už pouze se sobě rovným s tím zkurvencem ahasverem už jsi mu dlouho nevynadal
změř si teplotu,vypadá to že blouzníš,vem si prášek co ti předepsal tvůj psychiatr a uklidníš se!
nech si ty rady a metody a vyser se na rady lékařů aspon bude od tebe dřív pokoj chcípneš hajzle v Chánově mezi hovnama
odpovídám na všechny poslední příspěvky sexy3akampani už jste si pročetli jak vám doporučoval úpřečtení vzkazů od ahasvera to jen tak aby jste byli v obraze než někohoodsopudíte a vzkaz ahasverovi lháři už nevíš co jsi psal ten syfilis dělá divy no ale abych ti oživil pamět tak jsi kvůli tomu dokonce založil i téma ignorace kde si ztěžuješ že tě dala do ignorace zapřeš vše ani se nechce věřit že za vše může ten syfilis
milá bukvice,jsi jen ubožák,stačí si to tam přečíst a je to jasný!brečíš sice dobře ale na špatným hrobě,dokonce i na jiným hřbitově!jsi pro srandu králíkům!
no dobrý musíme respektovat to tvoje obrácené myšlení mám pro tebe návrh nachceš se podrobit eutanázii stejně se tady na tom světě trápíš dokážeš akorát lhát kdekoho bezdůvodně vulgárně napadat to je tvé hoby vyhlásíme sbírku na tvou eutanázii odjedeš do Švýcar a budeme mít klid všichni to víš zabít vola na černo je trestné to si netroufne nikdo, za takového zkurvence jako jseš ty jít sedět?
na víc se nezmůžeš plebejče.
koukám že tato zkomolenina se pro tebe stala hitem no s tvojí inteligencí se ani nedivím
Amatéři vznikly a líbí se. Myslím, že tu opravdu vládne svoboda. Pokud vám někdo neodepíše, je to většinou tak, že už odepsali někomu jinému, někomu kdo jim víc sedí, nebo to prostě vzdali. Tím se nevzrušujte a pište dál, kdo vydrží, myslím, že se dočká. Je lepší když vám neodepíše, než když vám napíše nelíbíte se nám. Každý se rozhoduje svobodně komu napíše či nenapíše. Berte to zdravím rozumem, doufejte a nečertěte se. Držím všem palce.
Jenže to by tu nesměli fungovat sprostí kanálové a udavači jako je sexnebi který má hafo nicků,například kokon,kurvy-ne,nic moc,jiri1 a jistě víc dalších.Nejlepší je že je jeden co to tu ovládá takže je to takovej přicmrndávač,policejní donašeč starého bolševického stylu,něco jako Bretscheider!
at se snažíž jak chceš tak pořád zůstaneš tím největším vulgárním hajzlem
Ale sexnebíčku lehni na hadr a zavři mordu ty sociopate a sadistickej pedofile!
inteligentní debile sexnebi jsem já už se ti to všechno motá až zase budeš psát tomu vtipnému ahasverovi ale on je to stejnej zkurvenec jako ty tak ho pozdravuj ale děkovat mi za ten pozdrav nemusí já ti poradím co kdyby jste si vy dvě hovada psali tyto důvěrné vulgární vzkazy přímo na profil?dyt to nemusí každý číst jak si nadáváte a aspon by jste se nepletli že to občas pošlete někomu z nás sem posílejte akorát slušné vtipy jak jste inteligentní a podobně
Vy dva magoři ,táhněte doprdele a nekažte každé téma svojí tupostí a urážkama, které navštívíte .Založte si doprdele svoje téma třeba "debilové"a tam si můžete nadávat donekonečna.Opravdu na Vás není nikdo zvědavej!!!!!!Děkuji.
věř tomu a můžeš si to přečíst že i má první odpověd ahasverovi byla najeho vulgární příspěvky(i tato tvá odpověd měla být jemu ) kterými tady častoval kdekoho at už to bylo od nicků dalbych alihejbej apod. které postupně rušil a zůstal u ahasvera abys pochopil rozdíl mezi mnou a ahasverem já tu nadávku pošlu pouze jemu načež on vlgárně napadá kdekoho třebas i ty ženy které se mu nelíbily v galérii díky ti za příspěvek doporučuji ti přečíst zpátky jeho příspěvky kolik nicků on vulgárně napadl a změníš názor
Moje slova. Dalbych, Ahasver, Sex nebi a podobní "debilové"jsou určeni do šaškecu.
chápu vaše rozhořčení ale nechápu proč mě házíte s ahasverem do jednoho pytle on napadá kdekoho i ty jseš adept na jeho vulgární nadávky protože nemáš galerie a i nick sexy3 protože má malé přirození toto mu stačí aby vás vulgárně napadl jako jiné nicky zkuste mi odpovědět proč si myslíte že mu zakázali komentovat a známkovat galerie ? doopravdy si přečtěte jeho příspěvky a kometáře tak tři měsíce nazpět
Kdyby jsi nebyl stejnej ,jako on ,tak by jsi na to jeho debilní narážení nereagoval pořád všude.Když debilovi neodporuješ tak ho vlastně zničíš!!!
Já nevím, ale mne také spousta chlapů obviňovala z toho, že jsem jen kecálek a nikdy nic neuskutečním..na vzkazy reaguji, pokud v nich není něco, co i mně, ačkoliv se spoustou věcí nemám problém, je proti srsti..nejsem kecálek, ale to neznamená, že půjdu s každým hned, i kdyby to mělo být jen na kafe..jsem svobodný člověk ve svobodné zemi, takže nemusím dělat to, co mi někdo vnucuje a mám právo se rozhodnout nebo si vybrat..nebo nejsem ve svobodné zemi? a jestli má někdo problém s odmítnutím, samozřejmě pokud je slušnou formou, tak by zřejmě měl vyhledat odbornou pomoc..
Máš naprorto pravdu,jen by se tu neměli vyskytovat sociopati kterým někdo nakecal že jsou řediteli zeměkoule kteří se snaží každého manipulovat a když se jim to řekne reagují neuvěřitelně sprostě!
i ty máš naprostou pravdu popisuješ sám sebe nejvulgárnější nick jseš tady ty a tvé přidružené nicky některé jsi už zrušil a když už dokážeš jako ahasver vynadat vulgárně zase ahasverovi tak to už mluví za vše a nebo se taky dokážeš sám sebe pochválit jak jseš inteligentní a vtipný což nejvíce dokazuješ tou svojí vulgaritou neopomeneš ani ženy takto napadat
ja si myslim, ze kazdy mame sve nazory a kazdy to tu vidi jinak a hlavne kazdy hleda neco jineho, zamyslete se a neurazejte se.
snad este jeden dodatok. Ja som si tiez s jednym parom dopisoval ale proste som sa vyplasil ako hady v Tatrach a radsej som uz neodpisal. Druhy zase chceli hned fotky proste asi som makky alebo mam obavy ze ma niekto spozna... Nemyslim ze ked uz tu niekto nema fotky alebo videjko to automaticky znamena ze je rypak alebo nejake hovado ktore Vas odvaznejsich sleduje a pohorsuje sa...Myslim ze treba respektovat obe strany osobne tiez kazdy raz ked som tu si vravim uz spravim nejaku galerku aby som zapadol ale potom... Zi a nechaj zit...asi tolko.
copak copak? Byl jsi odmítnut?.... poměrně často chodíme na chat. Do místnosti, kterou asi znáš. Hledáme kluka do trojky. Abychom si hledání trošku usnadnili, vyplnili jsme si profil. Věk, odkud jsme, co hledáme atd. Při vvstupu požádáme o to, aby si ti co nám chtějí napsat nejdříve přečetli naše info. Ale i tak jsme zahrnuti (samozřejmě podle počtu chatujících) spoustou otázek (odkud jsme atd) a vulgárních nabídek nabídek. a tak ani nereagujeme. To budeme na Tvém práskačském seznamu taky?
Vcelku s Vámi souhlasím, jen bych právě tady chtěla podotknout, že někdy je těch vzkazů tolik, že na ně člověk nestíhá odpovídat, při dobrý vůli, prostě bych se upsala. Takže, že někdo neodpoví, to bych taky nehodnotila tak zle.
Duchaplna reakce.Nic jineho jsem ani od Tebe necekal.
Je neuveritelne, jak je ten komunismus v nas neustale hluboce zakorenen.Porad nekoho stihat udavat potirat ci diktovat mu co ma delat..Sleduji tento server jiz dloudo a pokud se nepletu,tento server slouzi predevsim k prezentaci amaterskych fotografii a seznamka se z nej stala az po nejakem case,ale puvodni zemner je jasny.A pokud nekdo neodpovi na muj emil ? tak si ho nebudu vsimat a ne ho hned vyhazovat a neco mu zakazovat.
Sam tu nemas fotku ani kuriho oka na noze a druhym chces něco diktovat.
Napred se ukaz a pak kritizuj.
Pokud mne chces nekde zverejnit muj nic je NIO.