Kam na párovou tantra masáž ?

Ahoj, nemáte někdo zkušenost kam v Praze?

Tantra Spa, kousek od náměstí Jiřího z Poděbrad. Příjemné prostředí a nakonec až úplně do krásného konce*21**21*
A možná i s bonusem ve formě znásilnění... https://www.novinky.cz/krimi/487190-kral-ceske-tantry-udajne-roky-zneuzival-klientky.html
Několikrát jsem měl možnost masírovat ženy , které u něj a jeho společnice byly na různých kurzech. V každé skupině žen se prostě najdou nány, které si myslí, že když jim guru věnuje pozornost, tak jsou výjimečné a lepší než ostatní. No a když s ním hupnou do pelechu a ráno zjistí, že se k nim chová stejně jako k ostatním, tak pochopí, že je použil jen jako futrál na své pero a mají z toho chudinky trauma. Za to, že to oznámily až po letech, by zasloužily nakopat prdel. Jak řekla jedna z účastnit - je to tam veřejným tajemstvím a vždy se nějaká kravka najde. Když nechci hodit nohy do praku, tak je prostě nehodím.
Mněl by někdo zájem o individuální či párovou výuku některých masáží? Školení není vhodné pro zájemce pro výcvik pro podnikatelské účely..
Ahoj. My o parove tantre premyslime uz delai dobu. Radi se neco priucime...
To je ten frajer co to tady nabízí na seznamce za prachy :))))
Násilníci se najdou všude, nejen v řadách masérů či zdejších amatérů. Otázkou zůstává jak to tenkrát vůbec bylo.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Cenová nabídka vždy odpovídá velikosti salonu, vybavení, znalostím a umění masérek a masérů. Dalším kritériem jsou nabízené kombinace prováděných tantra masáží. Jsou tací, kteří tu provedení tantra masáže nabízí zadarmo nebo ve vyhřáté sauně *3*
Navštívil jsem více salon jak v Praze tak v Karlových Varech Ale úplně nejlepší zkušenost a zážitek jsem dostal U tantra masérky Drussily . Ta holka má boží tělo energii a nadání . Už původního rituálu mi bylo jasný že to je top level !
My nabízíme tantra masáže v zázemí u klientů. Fungujeme jako profi mobilní maseri. Kdo zkrátka nechce někam cestovat rádi mu doprejeme relax u něj doma. I & L
Z vlastní zkušenosti vím, že ten zájem je prakticky nulový jak u tantra masáží, tak u běžných, ale jako reklama dobrý. *3*
Chlapče reklama je důležitá neboť tady nabízí své služby kdejaký amatér bez znalosti anatomie a psychiky. Chceme se odlišit aby výběr byl jednodušší. Zkrátka je nutné oddělit zrno od plev.
To máš pravdu, že je třeba oddělit zrno od plev, ale brečíš na špatným hrobě, chlapče *3*
Ale já nebrecim. Ba naopak jsem v pohodě. Jen informuji zájemce proč je důležitý pečlivý výběr. Třeba proč své služby nabízí někdo zcela zdarma když vím co vše důkladná masáž obnáší.
No, vidíš, to už je lepší přístup *6*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Cenu netvoří zákazník i když se o to často někteří snaží, ale ten kdo službu -masáž nabízí. Tantra a podobné masáže stále ještě jsou a budou nadstandardní služby a čím větší a známější salon, tím jsou ceny vyšší. Podobně jako v jiných službách.
Tak jsem koukla na ceny a Teda potěš... Co je na tom tak drahé??? Kvalitní masáž celého těla od profi maséra je do 1000,- max.
Nejde srovnávat obyčejnou masáž s tantra masáží je to jako srovnávat trabanta s mercedesem nejvyšší třídy. Lávové kameny nebo čokoládová masáž celková jsou také celkem drahé. Dnes řada lidí vydává za tantru načančanou ero masáž. U tantry je zapotřebí znát energetický systém těla, umět vést a pracovat s energií, řada pomůcek atd.
Píšeš to velmi správně o tantra masážích, je důležité umět správně pracovat s energií aby to dávajícího nevysálo.
Nejde ani tak o to, energii dodávat, ale masáží působit na energetická centra a různé body a masírovaným se energie zvyšuje sama. Proto je důležité umět rozvést energii v systému, aby nedocházelo k různým blokacím. Umět vyrovnat čakry a dodat energii z okolí. Potom to maséra/ku nevysaje.
To umí i dobrý masér. prostě tantra je z mého pohledu předražené cosi.
Damo, připadá mi, že jsi asi na tantra masáži ještě nebyla, jinak by jsi tohle nemohla napsat.*6*
Z mého pohledu je nejlepší oslovit klasického maséra a dát mu najevo že by dotyčná chtěla zkusit erotickou masáž.
Aby si někdo otevíral salon jenom za účelem erotických masáží je neekonomické pro obě strany. Ale je to jenom můj pohled, poptávka po masérkách je větší než po masérech. Na druhou stranu poptat se na službu maséra je snazší, stačí si lehnout nahá a ono se to nějak k tomu dopracuje.
My jsme si pod stromeček nadělili "párovou" v Tantra SPA. Dlouho jsem vybíral a snad vybral dobře. Ale těžko říct, ještě jsme nebyli. Objednáme se až na některý březnový termín.
A víte, že Tantra Spa jsou tihle lidi https://www.novinky.cz/krimi/487190-kral-ceske-tantry-udajne-roky-zneuzival-klientky.html? :/