Čo sú to kilá naviac? Pre niektoré chudé ženy sú to dokonca už len dve kilá, niektoré sa zase cítia štíhle, ale keď si dajú legíny, no, pekný pohľad to teda nie je. Navyše, jednej žene pasuje, keď je chudšia, či štíhlejšia, iná zase vyzerá lepšie, keď je trošku kyprejšia. Ale obezita je z môjho uhla pohľadu už nechutná. Asi ako totálna chudosť. Takto, mne sa na žene páči, keď má výrazné ženské partie. Ale netreba si to pliesť s veľkosťou. Osobne som strašne zaťažený na zadky. Nie na veľké zadky, ale na výrazné zadky. Prsia môžu byť kľudne aj malé, keď sú už moc veľké, nie je to ono. Ale hlavne musia byť prírodné. Radšej menšie prírodné ako nejaké spuchliny na hrudi. Pre mňa je to príliš asexuálne. Presne ako aj keď majú napichané papule a celkovo, keď sú ženy kadejako upravované, stráca to tú prirodzenú a pre mňa príťažlivú ženskosť.
Možno by pomohla fotka, alebo aspoň fotka ženy, ktorá má podobnú postavu.
Možno by pomohla fotka, alebo aspoň fotka ženy, ktorá má podobnú postavu.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Bacuľky sa páčia väčšine mužov akurát väčšina z nich sa to hanbí priznať. Žena má mať krivky a nie byť kostnatá.
Áno krivky má mať, ale ak pri svojej váhe má mať výšku najmenej 3 metre, tak to nie je nič sexi.
Dovolím si v tomto nesúhlasiť. Aj ten štandard krásy má svoje hranice. A stavím barak na to, že by si dala prednosť chlapovi s normálnymi akceptovateľnými proporciami pred 300 kilovým chlapom, ktorému by si chodila zadok utierať do postele, lebo by nevedel sám prejsť ani na záchod.
To že sa to niekomu môže páčiť je len tvoj subjektívny názor, takže hlúposti trepeš ty. Asi si nikdy nevidela žiadny dokument o takých extrémne obéznych ľuďoch, lebo jediný človek, ktorý im obskakoval okolo riti bola ich mama.
Asi by si sa čudoval. Ak tu narážaš na nejaký dokument o obéznych ľuďoch, tak si asi videl dokument o tom, ako si chlap takúto bachyňu doslova "vykrmoval". Lial do nej vysoko kalorické koktejly či čo to bolo za s.ačky ako do suda. Obezita sa mne osobne teda vôbec nepáči. Pre mňa je to proste hnus. Samozrejme, sú ľudia, ktorým sa to páči. V Argentíne, či v ktorej juhoamerickej krajine to vlastne bolo, si na tom pár rokov dozadu jeden podnikateľ založil biznis. Otvoril si striptízový klub s obéznymi ženami a mnohonásobne prevyšoval tržbami konkurenciu v meste. Zo začiatku sa zdalo, že tam chlapi chodia zo zvedavosti. Ale sype mu to stále.
Tak to tie striptérky nebudú až tak extrémne obézne, keď sa vedia vrtieť pri tyči. Extrémne obezni, ktorých som mal na mysli sa nevedia bez pomoci ani umyť, ani vysrať a ani najesť, ak im to niekto neprinesie.
Len tie najlepšie , sú úžasné.
Ahojte možem potvrdiť že baculky sú vášnivejšie.
Ja take ženy zboznujem sú sexi mnam
Je zaujímavé čítať príspevky v tomto fóre. Osobne neriešim ci ma muž pár kilov navyše, riešim skôr formu ako sa prihovorí.
A áno, silná obezita je niečo, čo nie je príjemné ani na pohľad. No komu sa páči taký partner,je to jeho voľba.
A áno, silná obezita je niečo, čo nie je príjemné ani na pohľad. No komu sa páči taký partner,je to jeho voľba.
Kilá niesú dôležité, ale proporcie
každopádne skúsenosti mám len dobré
Pred pár rokmi som mal sex s jednou ženou čo mohla mať okolo 130 kg a bolo to super strašne rád NATO spomínam určite by som chcel ešte XXL ženu.
jednoznačne dobré .lebo vedia byť milé!
Veľmi dobre.som spokojný.kamoska je krásne voňavá a pekné šťavnatá.
Nemám žiadnu, no priznám sa, že je to jeden z mojich zatiaľ nesplnených snov. Ženy tohto typu, okolo 50tky majú svoje neodmysliteľné čaro. (Napr. basialeszek alebo rezerva9 ) Mal som susedu, ktorá ma vždy priťahovala a vzrušovala, no bol som príliš mladý na to aby som niečo podnikol, dnes by som to určite skúsil, človek nemá čo stratiť :)
S kosťami hrajú len psy. ......................
Len tie najlepsie.
Ono nie je kilo navyše ako kilo navyše. Koľko razy som videl, že bacuľka hľadá a človek si pozrie potom fotku a pozerá, že z bacuľky je žena, ktorej váha sa rovná jej výške. Osobne nejaké to kilo hore dole neriešim, ale všetko má svoje hranice.
jo......moletná a tučná je dosť rozdiel. Rubensovské tvary sú na dnešnú dobu už trocha nežiadúce......
Žiadúce, nežiaduce. Skôr by som náražal na absenciu sebareflexie. Čo mám osobnú skúsenosť, tak oni vyzerajú ako vyzerajú, ale chlap musí byť model, kocky na bruchu, musí vyzerať ako kulturista a podobne. Pokiaľ by šlo len o sex, ok kašľať na to. Ale v prípade, že človek hľadá vzťah, tak hľadám niekoho podobného, myslím, že keď napríklad chlap športuje, dáva si na sebe záležať, chodí na výlety bikom, túry a podobne, tak bude hľadať podobnú osobu, s ktorou by to mohol čas od času podniknúť a nie niečo, čo vyzerá ako panáčik Michelin, ktorého najdlhšia trasa za deň je cesta do chladničky a na WC.
Presne tak. Ako som mal možnosť prečítať si príspevky mnohých mužov, že majú problém nájsť taku ženu a to napriek tomu, že ich je tu viac ako dosť - len problém bude v tom ze oni ( silnejšie až obeznejsie damy) majú až veľmi vysoké ego a vysoké nároky, skratka veľmi si vyberajú máloktorý muž im vyhovuje. Skôr tie atraktívnejšie ženy sú inteligentnejšie a majú sebareflexiu.
Podľa môjho názoru inteligencia človeka sa nedá rozpoznať na základe fotky. Na základe fotografie nemožno hodnotiť aký človek je. Samozrejme že keď má chlap 5 -6 rovnakých fotiek svojej mužskej pýchy v albume a nič o sebe napísané dosť to svedčí o jeho intelekte
Ja sa nechcem hádať ani doťahovať. Ale ako spoznas človeka či je inteligentný alebo neni inteligentný.
Len dobre skúsenosti a hlavne nech je zrelá a baculka to sa nevyrovná ziadnej
hm... chlapi vecinou chcu to, co doma nemaju...., teda mna momentalne pritahuju stihle zeny. Baculky sa este celkom daju, vedia bit sexi, ale silne obzita - to ma vobec nelaka.
BBW najlepsie zeny na milovanie
Ahoj máš chuť teraz na môj 19cm oholeny penis?
Zaujimave, kolko milovnikov tucnych zien tu napisalo, ako sa im nedari taku najst, pritom plna zoznamka tucnych zien rotujucich dookola tie iste inzeraty. Kde je problem, ludia?
Alebo človek zistí, že mnoho rozumu nepoberali. Alebo majú prehnané nároky. Aj to sa často stáva.
Hovorím o prehnaných nárokoch. Príbeh zo života, bol sa na rande z Tinderu. Slečna mala len fotky tváre, žiadna postava. Keď sme sa stretli, som zistil, že jej váha bude asi väčšia ako jej výška. Nepovedal som na to ani pol slova. Po pár minútach som sa dozvedel, že mojich 185cm a 97kg z posilky je málo (na výšku aj objem svalov). Daná slečna mala 153,5cm. Nepáčilo sa jej moje staršie auto, na ktorom som došiel, požadovala minimálne max. 4 roky starý Passat v plnej výbave, alebo Superb, ona sa nebude voziť v ničom staršom. Doniesol som 1 ružu, dostal som zdrba, že na nej šetrím, čakala aspoň kyticu za 50€. V podniku kam sme si šli sadnúť si hneď na začiatku objednala fľašu vína za 60€ a jedlo za ďalších 60€. Pozýval som, ale len na kávu. Prvé stretnutie, možno pohár vína. Pozerám na ňu, že či má peniaze, že práve si objednala za 120€. Že však som pozýval. Pozerám na ňu, či jej nešibe. V tom momente mi zavolal kamoš, som to zdvihol, kým som dotelefonoval, stihla sa sťažovať, čo som to za žobráka, že mám 200€ Xiaomi mobil a nie najnovší iPhone. Som sa dozvedel, že ona je náročná, musím viac zapracovať na svojej postave, ona chce len fitness modela. Samozrejme musím jej prispievať mesačne na nájom, auto, mobil, kozmetiku. Nebude chodiť s nejakým žobrákom. Som to nevydržal, kývol na čašníčku, že zaplatím si svoju kávu, zbytok je na slečne. Nechci vedieť čo za bordel tam začala robiť. Áno, je to extrém, ale je veľa žien, čo nie sú zrovna štíhle (ja s tým problém nemám) čo očakáva, že muž bude fitness model, dobre zarábať, brať ich kade tade. Ale nemajú čo ponúknuť. Chce športovca a bez zadýchania ledva výjde na 3. poschodie. Očakáva, že chlap bude oporou, zarábať a neviem čo všetko, ale má problém spraviť mu raz za týždeň večeru, keď príde unavený domov.
Napriklad, ze neodpovedaju na spravy.
len tie najsuper.milujem bacule s obrovskymi ceckami a picou ako slon
Super.stavnate bacuľky sú naj sexi.mam zrelú 50nicku a je chutnucka
Ahoj máš zaujímavú slečnu strašne dlho túžim trtkat staršiu pani môžem to skúsiť?
Ahoj mám partnerku molutky a je to super
Je to super a obvzlášť preto, že sex s nimi je oveľa lepší a intenzívnejší ako s anorektičkami. Nech žijú obliny a poriadne faldy.
Tak také sú najlepšie, žiadne kosti všetko mäkké, tiež takú hľadane a je to problém
Ahoj je super keď je za čo chytiť. Aj hľadáme s manželkou takú ženu ale žiaľ nedarí sa nám

Silnejšia postava
Aké máte skúsenosti so ženami s kilami naviac