Esta postagem foi excluída pelo usuário.
a slapota zase jen obycejnou slapotou
Koukněte všichni do našeho profilu v popiscich máme vypasné honiče co jen žvaní nika nepřijedou. Poslední honič: Homesexxx- vydáva se za pár který žádny neni ,slibuje akci která nikdy nebude!!!Nikam nikdy nepřijede!!
A máš pravdu za poslední dobu je zde opravdu tuny honičů a neustále žádají nová a nebo přímá fota , domluva je jasná , čekáš a mezitím by přišel ten kdo má opravdu zájem o reál . A všem co tohle dělaj . Jste vylízaný paka , napiš rovnou že chceš fotku na honění a ne slibovat že přijdeš , čas je nepřítel a tím pádem ..... veškerá nálada se tu vypisovat je ta tam . Pak se nedivte že nemáme náladu s Vámi ztrácet čas .
a přeji příjemný den .
Bledulko, jistě máš pravdu, že ženám píše hafo honičů a podivných existencí, ale je chybou žen, že nedokážou (podobně jako v normálním životě) správně odhadnout charakter mužů, které si zde vyberou. Ti normální se odpovědí nedočkají a následně nikomu již prakticky nepíší. Tak na zdejší ženy opět zbudou jen ti pánové, o kterých tu tak, rády ve velké míře píšete, jako o kreténech a podobné havěti.
Ne, že bych Vám to přál, ale dobře Vám tak.
a také přeji příjemný den
Ne, že bych Vám to přál, ale dobře Vám tak.
Vim 2roky Ale větší blbovinu jsi napsat už nemohl .Ti normální se odpovědi nedočkaji .Tak to by tu Kazda baba musela umělá kouzlit ,nebo byt telepatem aby ve 100vzkazech které přijdou do hodiny s tvrzením Jsem normální ,myslím vše vážně ,nehazej me do jednoho pytle poznala Kdo píše pravdu A je opravdu normální .Ty zrovna s tímto názorem ,se k nim řadit nemůžeš
Jestli jsi férová, představ si, že jsi odvedla daň z příjmu. Normální člověk to dělat musí také.
Třeba Ti to uleví. Šlapat je zkrátka jedno z blbých povolání.
Nevažíte si sebe sama, tak těžko očekávat, že si vás bude vážit někdo jiný. Ale jasný. Dneska studentka raději roztáhne nohy, než aby šla skutečně makat.
Jednu známou jsem tady také takto objevil. Zajímavé bylo, že v civilu se tím, že šlape nechlubila. Ale nad ostatní se povysovala Bůh ví jaká to není manažerka v Praze (byla to holka z vesnice).
Třeba Ti to uleví. Šlapat je zkrátka jedno z blbých povolání.
Nevažíte si sebe sama, tak těžko očekávat, že si vás bude vážit někdo jiný. Ale jasný. Dneska studentka raději roztáhne nohy, než aby šla skutečně makat.
Jednu známou jsem tady také takto objevil. Zajímavé bylo, že v civilu se tím, že šlape nechlubila. Ale nad ostatní se povysovala Bůh ví jaká to není manažerka v Praze (byla to holka z vesnice).
4.000,.kč, to máš tu cundu ze zlata ?
Přistupují na to ti, kteří následně nezaplatí
Neber to, za ty prachy, že ?
Snažit se na amících prorazit s cenami, jako zakladatelka vlákna, tak to vypadá na podobnou diagnozu, jako měl Švejk
Kdyby jen ji, anál taky...

Kecálkové
Stalo se mi že jsem si jela užít za fo