pristizeni pri masturbaci

pristihl vas nekdo?nebo vy?

piste jestli vas nekdo chytil pri masturbaci nebo ste vy nekoho pristihli
Stalo se zamlada že jsem byl. No a bylo to takové vysvětlení, že jsem se z toho už v podstatě nedostal. :-(
Ahoj, jednou mě přistihl strejda jak jsem honil u Ohře ve Stráži nad Ohří, proběhlo to dobře a podruhé mamka a to bylo horší. Nejen kecy, ale i facka. Nepomohlo to honím dál a rád.*49*
Před chvílí jsem se nechal "přistihnout" slečnou při hoňce :) 4 ráno, sedím v okně jen lehce vyvýšeném od ulice, úplně nahý, je pořád ještě tma... vím, že jde, otočím se zády ke směru, ze kterého přichází... viděla mě a to mě vzrušuje. Nejdřív se zeptala, jestli jsem v pohodě... ale potřebovala pomoct... poté, co jsem se oblíkl, komunikovala se mnou dál a ještě se omluvila :)
Bylo ji tak 26 a byla hezká :) takže radost z dnešního úspěchu - přistižení
Tebe někdo přistihne jak si leštíš šavli a ještě si rád? *3*
To myslíš vážně? *9*
A ještě se tím chlubíš.
Já bych se styděl a chodil kanálama....
Jo, miluju to, když mě přistihne holka, ještě mladá a hezká :) vzrušuje mě to
Tet promluvil inteligen,starejte se osvoje a nerejpejte co kde kdo pise vam do taho nic neni tak se uklidnete
Tak cpát do každého vlákna ten tvůj MEGA stupidní inzerát na který se ti stejně nikdo nikdy neozve, to opravdu nemusíš!!
Jen s tím otravuješ lidi co ty lejna po tobě musí číst.
Dej si nějaký plenkový inzerát a nezasírej fórum.
Ja si to nacpu kam budu chtit do toho ti nic neni.ty jsi taky vsude

Pokud vím tak se nikde nevnucuji a pokud přeci jen budu chtít tak si dám inzerát a nebudu zde obtěžovat diskutující a vnucovat se.
Jemu to asi nevysvětlíš protože on nemá nasráno jen v těch plenkách ale i v hlavě jak je vidět.
Doporučovala bych ti navštívit nějaké odborné lékařské pracoviště...nejlépe psychiatrické.
Já bych to asi moc neřešil každý má to svoje.
To sice ano ale nemusí to cpát do všech vláken a ještě být drzý.
Ja muz bi.buz.60l.plnostih.praha rad nosim plenky s dam.pradlem.chytil me deda dopoledne venku,,prisel kemne zacal me osahavat,hladit silonky a zejsem pekne mimcodevka a ze mimcodevku jeste nemel.
No co ty jsi za debila to se jen tak nevidí.
Me jednou pristihli dve mlady holky v saune, kdyz jsem si ho tam honil, necekane vesli do mistnosti a primo koukali jak si to delam. Nejdriv sem nevedel co delat, ale kdyz se holky jen usmivali a poposli za zidku, tak sem pokracoval, pak uz sice na me primo nevideli, ale obcas vykoukli pres zidku jak pokracuju . Docela super adrenalin.
to máme ľahké, pretože keď nás niekto pristihne, tak nám to vlastne vyhovuje. Vyhľadávam takéto situácie, samozrejme, že som bol pristihnutý už x-krát
Nachytali mě v mých 14 letech když se vraceli z hospody a já ještě svítil,prohlížel jsem si hambatý karty a honil.Cvíli se dívali prosklenými dveřmi a pak tam vpadli,chtěl jsem přestat a schoval se pod deku.Oni byli v náladě, smáli se a říkali že to dělá každej kluk a že nemám přestávat,mohlo by to bolet. A tak jsem se zase odkryl,byl jsem úplně nahý a dodělal to před nimi až do konce.Dívali se se zájmem a pochválili mě jak pěkně stříkám.Už se to ale nikdy neopakovalo.
tak tebe bych taky chtěl načapat máš jí hezkou hlavně se nenech zblbnout abys sis jí oholila o co je každá hezčí když ji má zarostlou měj se hezky
mě se stává že mě velmi často načape moje nevl. 20 letá sestra,věčinou jen kevjne hlavou ,ale mě se to líbí :)
honil od malého věku, hrál jsem si s péremod školky takže kontroly a přepady byly občas až do 14 let.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Zajdi někdy na nudu a jistě tam někoho přistihneš při "činu". Já už takových viděl dost.