Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Přesně to jsem napsala na chatu a dostala jsem letenku....
Ten chytrý pán by měl radit i chlapům.
Ten chytrý pán by měl radit i chlapům.
Chodim leta na jedno takovy vseobecny forum, ktery bylo kdysi fakt dobry. tam kdyz prisla nova osoba zenskeho pohlavi tak se vzdycky nasel debil co se ji hned na uvod zeptal jestli polyka :) Takze si nas dotycna vsechny na nejakou dobu hodila do stejny skatulky.
A odpověděla aspoň po nějaké době? :-D
Jo nektery jo :) A ted uz tam novy nepribejvaj, forum jsme zamkli, protoze tam lezlo mraky dementu, uz je to jen na pozvanky.
Já se přiznám, že jednou, a to podotýkám, bez předchozího pozdravení, jsem se prostě zeptal “Šukáš dobře?” :-D :-D :-D
Na ulici?
V baru :)
A šukala dobře? :))
Velmi dobře :)
2analcat: Presne, staci se na netu chovat tak, aby se za to clovek pak v realu nemusel stydet.
Mno když jsem naposledy dala inzerát v duchu že se chystám na sraz amatérů koho potkám ( neb spousta lidí se pod sraz nehlásí) a odpovědí mi bylo asi 60X zda vykouřím v autě za xxx korun českých.
Plus od Fejky a tuším i od Tebe že jsem zoufalá píča co hledá manžela na amaterech
Plus od Fejky a tuším i od Tebe že jsem zoufalá píča co hledá manžela na amaterech
Jediný kdo tu lže jsi Ty 😆
To víš že jo fejku ;)
A proc nejsi pod modrym nickem a shovavas se pod skupinou?
Ode mě? :-D
Bohužel s tím nemůžu zcela jako žena souhlasit. Ano,v inzeratech se chováme povýšeně, nabuřele a nepříjeme, jenže my si to mužeme dovoliť, protože i přesto nás neustále bombardujete nabídkama. Takže tímto chováním o nic moc nepřicházíme. Možná to pár jedinců odradí, ale v tom množství zpráv se ten úbytek ani nepozná. Jak už jsem někde psala, je velký rozdíl být na těchto stránkách mužem a být ženou. Vy chlapi si takové jednání dovoliť vůči ženám nemůžete, kdežto my si to dovolit můžem.
Sorry.....ale podle mě se chováš jak kráva.
To není logický... chovám se nabubřele protože můžu. Tak to potom vypovídá spíš o tobě, než o ostatních, co ti tady píšou.
přesně tenhle názor mám já.
chovat se namyšleně a nabubřele jen proto že jsem žena a můžu....
zobecňování-to fakt nesnáším..
a to jsem za tenhle názor byla v jiném vlákně peskovaná
chovat se namyšleně a nabubřele jen proto že jsem žena a můžu....
zobecňování-to fakt nesnáším..
a to jsem za tenhle názor byla v jiném vlákně peskovaná
Ukaž mi někoho nebo něco, který bude mít na daném trhu defakto monopol a nikdy toho jakkoliv nezneužije :)
Není důvod se na zdejší v určitých vyjímkách dívat skrze prsty.
Kdyby to bylo naopak, tak je to úplně stejné. Kdejaký smradlavý pupkáč co vylezl zorvna od krav se tady bude považovat za alfasamce s tělem Michelangelova Davida (samozřejmě bez jeho penisu :-D)
Není důvod se na zdejší v určitých vyjímkách dívat skrze prsty.
Kdyby to bylo naopak, tak je to úplně stejné. Kdejaký smradlavý pupkáč co vylezl zorvna od krav se tady bude považovat za alfasamce s tělem Michelangelova Davida (samozřejmě bez jeho penisu :-D)
Mám podobný pocity, ale dovedu ty ženy pochopit.
Na jednu každou normální, slušnou odpověď jim přijdou desítky kravin, gramatickými průjmu, jednoslovných odpovědí a fotek penisů. To potom otupí každá.
Bohužel je to kontraproduktivní, protože arogantně napsanej inzerát odradí normální chlapy, ale primitivy ne...
Jo a apeloval bych tady na ženy, když už si ty inzeráty dáváte, tak aspoň odpovídejte, i když negativně, když někdo zareaguje.
Na jednu každou normální, slušnou odpověď jim přijdou desítky kravin, gramatickými průjmu, jednoslovných odpovědí a fotek penisů. To potom otupí každá.
Bohužel je to kontraproduktivní, protože arogantně napsanej inzerát odradí normální chlapy, ale primitivy ne...
Jo a apeloval bych tady na ženy, když už si ty inzeráty dáváte, tak aspoň odpovídejte, i když negativně, když někdo zareaguje.
Sám píšeš že jim dojde desítka kravin :) Není v jejich silách, aby prolezli jednu kravinu po druhé a na ty normalnejsi vzkazy odpovedeli, byť negativně...
Zkus si to sám, udělej profil manželce/přítelkyni/snoubence/ a hoď si inzerát :-) a ani nemusíš inzerát, stačí založit profil a máš během několika málo minut první várku vzkazů :)
Zkus si to sám, udělej profil manželce/přítelkyni/snoubence/ a hoď si inzerát :-) a ani nemusíš inzerát, stačí založit profil a máš během několika málo minut první várku vzkazů :)
To vypadá, jako bys to už zkoušel :)
hmmm, nojo, no. Je to bludnej kruh.
Kruh ne.
Jelikož se to stupňuje již nějaký ten rok, tak je to spíše spirála nebo ještě lépe, smyčka, která to vystihuje docela přesně.
Jelikož se to stupňuje již nějaký ten rok, tak je to spíše spirála nebo ještě lépe, smyčka, která to vystihuje docela přesně.
S tou restaurací je to dobrý příměr.
A když to bude jediná restaurace v okruhu 50km a před dveřmi bude stát zástup “hladových” krků, tak jim bude u prdele, že je servírka otrávená a že jim diktuje “tohle nemáme, tohle taky ne...”
Prostě se “nažerou” :)
Klíč pro méně chápavé:
restaurace (žena), zástup hladových krků (zdejší nadrženci), “hladových” (nadržených), “nažerou” (osloví/napíšou/sejdou/ošukaj) :-D
A když to bude jediná restaurace v okruhu 50km a před dveřmi bude stát zástup “hladových” krků, tak jim bude u prdele, že je servírka otrávená a že jim diktuje “tohle nemáme, tohle taky ne...”
Prostě se “nažerou” :)
Klíč pro méně chápavé:
restaurace (žena), zástup hladových krků (zdejší nadrženci), “hladových” (nadržených), “nažerou” (osloví/napíšou/sejdou/ošukaj) :-D
Ano, máš pravdu, nejlepší, průměrné i slušné hospody jsou obsazeny.
Ale protože i na ty zaplivané putyky a hospody čtvrté cenové se stojí fronty, tak toho ty putyky zneužívaj a tváří se, nazval jsi to dosti dobře, jako mischelinská hvězda :-D
Ale protože i na ty zaplivané putyky a hospody čtvrté cenové se stojí fronty, tak toho ty putyky zneužívaj a tváří se, nazval jsi to dosti dobře, jako mischelinská hvězda :-D
Protože i u hostů platí to co u hospod.
Nejlepší, průměrní i slušní hosté mají své stále restaurace a hospůdky. Drtivá většina v těch frontách jsou jen “hladoví” zoufalci :)
Nejlepší, průměrní i slušní hosté mají své stále restaurace a hospůdky. Drtivá většina v těch frontách jsou jen “hladoví” zoufalci :)
to zas bude flame :)

Rada pro seznamující se dámy
Výtka k inzerátům