Ja mam nejradši když je čarka či menši lesík na pahorku...
Me se to mic libi chlupata kundicka a mo napis Kamil z Ltm
Trapák
Jediné chlupatou přírodní to by byla paráda, nechtěl bych holčičku
Mě osobně vzrušuje vzhled kundičky jak zmiňuješ a tedy zarostlý (rozuměj upravený) klín s oholeným hudrovadlem a tak tedy si užiju dospělost ženy a přitom mi nic nebrání v cestě ji krásně jazykem (nejen) uspokojit......avšak v konečném důsledku je důležité, aby se samotná žena cítila dobře no ne?
Čau. Za mě teda upravena. Dole holá a nad čárka z chloupků ...
Pánové s vytahanýma pytlíkama, co pořád řešíte ženy. Starejte se o to, aby vám ten šulín nelezl z roští. T
o taky není žádná nádhera.
o taky není žádná nádhera.
Ze ty jsi dostala vytahanym pytlem “holandske brejle”? :D :D :D
Prirodni je prirodni to je top
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já to mám naopak, víc se mi líbí oholené, ale rozhodně bych kvůli bobrovi ženu neodmítl (a nikdy jsem to neudělal), je to naprosto podružná záležitost.
To je otazka docela mimo misu...
V situaci, kdy je tady na kazdou zenu horda nadrzencu, myslis zeby nekdo z nich odmitl kvuli takove banalite?
V situaci, kdy je tady na kazdou zenu horda nadrzencu, myslis zeby nekdo z nich odmitl kvuli takove banalite?
Hele Lékarníku, tohle vyprávěj magistru Boučkovi. Normálně, já už ho slyším, jak říká: Vojtěchu, ty tvoje bulíky! Už je mám zase na nose.
Zarostla je hezka jinak super galerka
Přesně tak, krásně to jde videt na Hradě
Vy neděláte, kunda sem kunda tam 😃😃
Mile deti, jestli pak vite, co to znamena PUSSY? ....
Pusy. Myslím, že se to vyslovuje pusy, ale vím co myslíte, pane prezidente.
V případě, že tě ta veverka živí, tak by jsi se měla zeptat spíše svých klientů, než tady.
Hudrovadlo

Tak to jó
Na zuby?
kurna, to sukaj Vetřelce ze to ma zuby? :D
Právěže mám chloupky krásně jemné, hedvábné, pořád si na ně šahám :)
Taky bych si na ně šáhl :)
.
.
No jo, nadrženec to zkouší :D :D :D
Nejsi ty chlap? 

Sandr 

Rad si obcas na takovej kozisek taky sahnu. A je to takovej znak dospelosti. navic, ne kazda oholena kundicka vypada atraktivne.
To nelze paušalizovat , Já by jinou než přirozeně zarostlou bez výrazných úprav nechtěl .ale někomu by to zase vadilo .Myslím že nejdůležitější je jak to cítíš sama a ne jak mám kdo co diktuje ,
Tisic lidi = tisic chuti ;)
Hele pokud to nebude jungle, kdy breberka bude preskakovat z chlupu na chlup, ale bude to ve stylu “anglickeho travniku”, tak sklidis uspech :D
Hele pokud to nebude jungle, kdy breberka bude preskakovat z chlupu na chlup, ale bude to ve stylu “anglickeho travniku”, tak sklidis uspech :D

Bobr, ale hudrovadlo holé?
Líbí se vám přírodní klín, ale dole vyholeno?