Takových tady je. Ideálně přestanou před schůzkou komunikovat nebo se na něco výmluvu. (Musím do práce,či šéf mě nepustí,že nás e vrátila z práce drivmusin hlídat děti,nestihnu priject jedu na trénink, nehoda po cestě, zácpa po cestě, nevolnost,nemoc... Atd) do nekonečna. Je to tu samy kecal, úchyl, loudil a prase. Pak si s někým domluvte schůzku.
Co čeká dáma s kundou na podnose?
Mě se tu jednou stala taková nepříjemnost, ale nejde úplně o výmluvu.. Potkal jsem tu mladou slečnu, nějakou dobu jsme si psali, až jsme se domluvili na schůzku... Až jsem stál před jejím domem, a psal jí ať mi příjde otevřít, tak napsala jestli by mi nevadilo že vlastně není holka, ale že by chtěla být...
Za mě v tomto vláknu jednoznačně vedeš. :-) Byť to tedy není výmluva.
Neeeee
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Vsak jasne, proc by jsi se s ni mel schazet i podruhe
Setkali jsme se s výmluvou cca hodinu před domluvenou schůzkou, že dotyčný nemůže přijet, protože zapomněl, že má vyzvednout dítě na táboře.
Vidíš, já zase šel vyzvednout dítě, které tam ten den nebylo ... to je vlastně "antivýmluva".
Někteří (chlapi) nám tu dělají fakt velkou ostudu
Taky mohl zapomenout na dite a prijet s nim na schuzku:-)
Co se v dětství naučí, ke stáru jako když najde
Vzhledem k tomu, jaký historky se vážou k mejm kamarádům a jejich dětem, je tohle zatím jediná výmluva, který věřím. :-)))
Good one
Tak to je dobrý..
............
Tak ja, jeste mlady a blby (ted uz nejsem mlady, jinak je to stejne), asi dvanact let zpatky, jel nejakych padesat kilometru za nejakym parem odsud. A vymluv netreba, stacilo si vypnout telefon;-)
Koukam, ze to slusne konkuruje vymluvam proc nebyla zaplacena faktura :)
Mě loni zemřel nečekaně příbuzný se kterým jsem žila v domě. Měla jsem v ten den rande. Dotyčnému jsem napsala že se omlouvám že nemohou z důvodu úmrtí. Jako odpověď mi přišlo že jsem blbá píča + blokace na WhatsApp.
No mozna to bylo tim, ze necekal realnou vymluvu ale neco na zpusob “opozdilo se letadlo z ciny, ktere mi vezlo objednane sexy pradlo z Aliexpressu co jsem si na tohle rande objednala pred mesicem a pul kdy jsem vubec o tobe ani netusila ale doufala jsem v tebe”
pry to neda :DDD to je snad nejhorsi vymluva..
Velká úroveň, scházet se v McD :D
Z toho vyplyva ze nebyl vegetarian/vegan, za coz ma plusovy bod
A nekazilinsi naladu navzajem trapnym tichem u stolu, obcas mlasknutim 
To vypada na ideal setkani
To vypada na ideal setkani
Ja uz jsem to tady jednou psal v jinem vlakne. Kdyz uz se chci s nejakou neznamou amaterkou sejit, volim misto a cas tak, abych, kdyby nedosla, mel nahradni program
telefonni cislo moc nedavam, takze neni jiny kanal na vymluvu nez zdejsi vzkaznik.
Ale abych se drzel tematu, neni to sice vymluva, nybrz holy fakt
Ja jsem bohuzel nemohl jednou dojit na setkani, protoze by pak pes se mnou nemluvil par dni, kdybych sel ven bez neho
Ale abych se drzel tematu, neni to sice vymluva, nybrz holy fakt
Ja jsem bohuzel nemohl jednou dojit na setkani, protoze by pak pes se mnou nemluvil par dni, kdybych sel ven bez neho
No jo, co nadělám, ale snaha se cení :-D
Jedna schůzka kde došla zprava ze sedí v domluvené restauraci a po zaslání fota restaurace přestali komunikovat .
Jednou schuzku zrusila jedna amaterka z duvodu, ze chce akcniho chlapa co nesedi s pivem u tv a umi se o ni postarat.
To je husa. I chlap s lahváčema u TV se umí o ženskou postarat. A ještě při tom bejt akční. Čím víc lahváčů, tim víc akce.
Přesně tak hochu. Lahváče jsou děsně podceňovaný.
Výmluv desítky, ale třeba první schůzka:"Nevěřila sem, že přijdeš, tak jsem jela s kamarádkou k vodě. ", druhá schůzka s tou samou:"Já myslela, že po tom prvním nezdaru už opravdu nepřijdeš, tak... a nějaký kecy." Z taktických důvodů bylo místo vybráno asi 3 minuty cesty ode mě, tak jsem se aspoň zasmál. :-)
@Analcat-Ta omluva s vyzvednutím urny tchyně nemá chybu!Takovou rozkoš si málokterý chlap nechá ujít...
Holka, ta urna s tchýní ... to už je na zamyšlenou nad sebou. Nikdy jsem tě neviděl a tak nevím, ale urna s tchýní, to je fakt síla.
ještě nenašel kavárnu, byť bydlel nedaleko …

Důvod zrušení schůzky
jaký nejhloupější důvod