Sex po vystříkání

Můžete pokračovat hnedka po ejakulaci ?

Zdravím,

otázka spíše na muže. Můžete bez problému pokračovat v souloži/masturbaci i po udělání se ? Chtěl bych ihned po mém orgasmu pokračovat, myšleno vystříkat se a ihned zasunout zpátky a dráždit dál. Jenže Já mám problém, že když se udělám, tak mi sice zůstane bez problému v erekci, ale žalud je v tu chvíli hrozně přecitlivělý. Moc se nedá pokračovat. Způsobuje to dost nepříjemné pocity.
To je normální, nebo mám nějaký problém ? :-) Pokud ano, máte případně nějaké triky jak na to ?

Díky moc,
Hezký den ;)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Po výstřiku se ti vyplaví hormon prolaktin a a jdeš do útlumu. Údajně při použití hormonu Dostinex pak máš několik výstřiku za sebou, bez problému. Je to na předpis, tady ho nekoupíš.
ahojte mám podobny probelm som panic mám 22rokov a pri masturbácií sa sprvim do 1-2min vzdy a hned mi upadne musím chvilku počkat aby som mohol zas :( už ma to šte máe nejaku rano može to byt spôsobené nízkym testoseronom?
To teda koukám co všechno se dá (musí) řešit,když človek žije sexuálním životem.
Já mám sex cca 1x max 2x za rok, takže takové problémy naštěstí nemusím řešit..Ale zajímavé čtení..
Asi tak 👍 a třicet znaků. N
zlobivy1980
zlobivy1980 Inativo 7 ano atrás
Proste kazdy to ma jinak a normalni to urcite je.. ja trebas po sukani do pochvy muzu jeste nejakou dobu pokracovat. I kdyz po vystriku musim chvili zvolnit..presne kvuli citlivemu zaludu. Ale vim jake pohyby delat nez to odezni a pak pokracovat dale..
Když se vystříknu mimo pochvu, obvykle nemám problém pokračovat, i když péro na chvíli trochu změkne. Ale semeno v pochvě a poševní mazut způsobují po vystříknutí při každém pohybu až nesnesitelné svědění na žaludu, takže raději přestanu, i když chuť by často byla. Totéž i při orálu. Ale za chvíli nepříjemný pocit odezní a můžeme se miliskovat dál. Jen pak dosažení ejakulace trvá déle, a je oproti té první slabší.
Ja mam po vystrikani zalud cytlivejsi. Vadi mi koureni ale pohyb v pochve ne.
Já neejakuluji. Já jsem sám ejakulát. Chuck Noris.
Je to naprosto normální. Také jsem to tak míval před mnoha a mnoha a mnoha lety, za dob svého mládí... Dokonce jsem i někde četl, čím je to způsobené, ale teď už nevím... ach, ta paměť! (snad hormony)

Trik: počkat až to odezní
Teď už problém nezaznamenavas ?
S věkem ta citlivost klesá, ale bohužel rovněž klesá i schopnost dosáhnout erekce. *20*

U nás to bývat většinou taky tak .
Přesně, me stve... Můžu mít dotaz ? Kdy jsi schopen pokračování, za jak dlouho ti to odezní ?