Příliš vlhká

Příliš vlhká

Přítelkyně nevídaně vlhne, okamžitě je mokrá a vše okolo, problém je v tom že je tak mokrá že se nemohu udělat, někdo kdo to má stejné a poradí co s tím
Nejraději mám ty co tečou a stříkají.... Aspoň se v ní nezaseknu a můžu do ní ládoval ...ať si teče holka kolik chce...
Jedná se takzvanému syndromu ztraceného penisu,vytahaná a příliš vlhká vagina a menší penis vzhledem k vagině .Už jsem to taky několikrát zažil že člověk doslova plave v ... a necítí řádné tření a nemůže se udělat .Poloha zezadu je lepší ,ale opravdu dlouhodobě může pomoci jen plastika vaginy. Moje partnerka je taky hodně mokrá ,ale naštěstí má dost úzkou ... takže to není takový problém .
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Omlouvám se , beru to jako nejkrajnější řešení , který stejně málo kdo bude ochotný podstoupit .Posilování .... by trochu mohlo pomoci ,ale asi nic převratného to nebude .
Tak to mám opačný problém . Je úplně super pokud je žena hodně mokrá a strašně mi to vzrušuje a je to super . Jen na to myslím a už je to vidět 😄
Skús sa na vec pozerať aj z druhej strany. Možno je chyba práve v tebe. U mňa to funguje tak, že čím je žena viac vlhká, tým skôr sa urobîm.
Ahojky musíš ji naučit stahovat svaly kundicce a na to pomáhá strčit dva prsty do pravého úhlu a pěkné ji tondelat až je před vrcholem tak zasunout a bude ti jedno jestli teče 👍👍👍
Lepsi hodne mokra. I tekouci je super. S perem se da trit na krajicku, da se pockat az po jejim orgasmu, da se sukat s jejima nohama u sebe... a tak dale.
Taky se da zasunout do analu a vystrikat jo radsi tam.
Lepsi, nez sucha...
Čím víc teče tím líp,neznám nic lepšího než pořádně mokrou a nejlépe stříkající kundičku.
Známá to má podobně, problém sem vyřešil že ji to nejdřív udělám dvakrát až třikrát vibrátorem nebo jazykem. A potom už takový problém není.
Je lépe, když teče jak Svatojánské proudy, než kdyby měla frndu suchou. Zkus si častěji svůj mokrý ocas otírat do jejích vlasů. *5*
No i to je jeden z problémů, ane zas tak velký, spíš není žádné tření takže je to jako bych ho strkal do vody
A co treba zkusit venusiny kulicky, posilit panevni dno ruznymi cviky, apod. Preci musi byt problem v tom, ze neni dostatecne uzka, nez ze by byla premiru vlhka, nebo se mylim? Zkusenosti s tim, ze bych byla "moc vlhka" nemam, tak mozna jen blbe radim... 😊
Myslím, že se to většině chlapů libí. Já mám třeba daleko větší problém, když je to na sucho..
Jednou do písku, jednou do ní a to by v tom byl čert, abys ji nezadřel. *5*
To měním ale moc to nepomáhá ale díky za radu
No taky asi jedna z variant kterou budu muset vyzkoušet
To ti těžko někdo poradi, to muže byt problem i zdravotni a nemusi to souviset zrovna se sexem, netušim nejsem odbornik.

Ale v mladi jsem jednu takovou znal, ta jak začla vlhnout to byl extrem byla tak mokra že by jsi to mohl sat schwamm. Mě se to libilo, ale ona byla z toho nešťastna ani nevim jestli se vubec vdala holka mokra *103*