Průměr nebo délka

penisu

Preferujete délku před průměrem (tloušťka), nebo průměr před délkou?
A co chudáci co jej mají 30 a víc...?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Stačí dát inzerát na amíky, těch velkoformátových děvčat, co stále hledají 20 cm a víceeeeeeeeeé je tu, jak v Holandsku krav.
Rozhodně je pro mě důležitější délka než šířka.
Ještě že to není jediný důvod. To bych se moc nechlubila*3*
Legenda říká, že to musí být ojediněle krásný a naprosto dokonalý penis, jaký svět neviděl *22**3*

Dost možná ani jeho majitel..... *23*
Bylo to v jedné knize o válce v Indočíně. Jeden vyděšený pěšák měl po průzkumu hlásit, kolik viděl nepřátel. A když ten počet řekl, tak velitel to číslo vydělil 10 a vyšel mu zhruba reálný počet nepřátel. S měřením penisů na amatérech je to obdobné.
Protože si ho většina měří od prdele *3*
Já mám délku zhruba 16-17 asi podle nadrženosti, šířku 4,5-5. Jasně chtěl bych větší :), ale i tak jsem často "nadoraz", hluboký orál jsem zažil jen párkrát, anál většinou v pohodě celý. Když mě píchá kluk, mám raději širší, úzkým mě to bolí, nevím proč. V reálu jsem viděl 2x kolem 19ti cm, většina kolem 15ti cm.
Zajímavá debata :) tak se holky musím zeptat! Moje ex mi řekla že jsem ho měl stejně malého když jsme se rozešli... (Ja ji poslal do prdele byla to totální kurva) mám ho 16,8cm 4,7 průměr :) co vy zkušený dračice? Stačí vám to?
Máma říkala, že pokud se jí zdá malý, strč ji ho do zadku *2*

Dělám to tak a funguje to *22*
Já taky ne, ani s tátou. Je to tady u nás v české kotlině takový standard, ale je to určitě špatně. Jinde to umí a je to dobře.
Řekla, strč ji ho do zadku....kterou část věty nechápes? *3**9**9*

O máminim zadku nepadlo ani slovo *23*
16,8 a 4,7? Měřil's to šuplerou?
17 má prej průměrnej černoch. Podle týhle diskuze je to českej nadprůměr. Takže otázka teď zní - máš k tomu i mozek a umíš to používat?
Zdravím,udivuje mne,že žena ví ,co je šuplera a jak se používá.Neobsluhuje profil přítel,manžel?
To jistě není,ale zrovna tak není moc žen,které vědí k čemu a jak slouží šuplera.
Omlovám se a uznávám svůj omyl. Díky ,že jste mi otevřeli oči.Jistě většina žen ví ,co je to šuplera a nemálo z nich s ní i měří s přesností na desetinu milimetru.
Mně přijde, že šuplera patří do všeobecnýho rozhledu. :-))
No jistě ,stejně jako třeba hazetky,ty bych řekl,že amatérky používají ještě častěji.
A odkud bereš ty hodnoty? Původně jsem se chtěl při čtení této diskuze jen zasmát a nakonec zjistím, že jsem alespoň v něčem nadprůměrný *3*
ano, Šuplera na dílně 😄 já moc holek neměl 🙄 jsem takovej stydlín...
A ty k ní máš také mozek a umíš ho používat ?
To já posuzovat nebudu.
třicet znaků
*6* Zrovna tak, to nebude posuzovat on *277*
Však to taky byla řečnická otázka.
Mel jsi ji rict, ze ona ji ma jak Alibaba jeskyni a ze 40 loupezniku uz tam bylo a ztratili se jeden druhemu jak je velka:-)
Neni to prilis ostry satiricky sleh?:-)
Nešel tam úplně snadno 😄 ale když to tohle řekne holka máš ego na podlaze... Věř mi že není! Odjel jsem z akce od kámoše "druhý den jsem musel ráno do práce" a ta kurva tam dala 4 typky v kůlně na dřevo 🙄 viděl jsem i video.... Věř mi že to nechceš
Jo mrcha to byla pěkná.... Ale slyšet tohle chlap... Víš jak jsme na to hrdý 😄😄
To bych holce třeba nikdy neřekl :) každý je nějaký :) v dnešní době je to spíš sama svině a kurva...
Většina holek, se kterými jsem na toto téma hovořil, upřednostňuje před délkou ptáka jeho tloušťku. Když je žena dole trochu širší, tenké péro v ní lítá jak prd v sudu. Análnice pak obvykle mají raději pravý opak.
Radši širší a kratší, než delší a tenčí. Ještě lepší širší a delší. Ideálně estetickej.
Čím větší péro, tím lepší péro :)
Takže nějaký černoch..ti mají extremni pera🤣🤣🤣
Ja raději větši pruměr, než dlouhy a tenky *3* tim větši myslim od 6cm prměr, bohužel takove ptactvo vyhynulo před 100 miliony lety *413*
To máš tak velkou díru do prdele?*1*
a že tebe to sere jakou ja mam diru do prdele *3* zrovna tebe toho největšiho pokrytce na amaterech, komentuješ uražiš každou homo galerii, nebo uživatele a přitom tě nikdo nenuti se na ně divat *293* ale to je zcela normalni jev nejen u tebe je tu nespočet pokřivenych pokryteckych blbcu.
Buzna nám kolem sebe začal kopat.*1**1*
Já radši menšího, větším to celkem bolí *3**3**3*
Pro mě má větší význam délka. Ideálně 11-14. Šířku neřeším.
Konečně míra 😊 dostačující jak má bít
Do 15cm.. kdyz si s manželkou hrajeme s umelakem, tak musím být opatrny, protože hlubší zasun ji boli.. pry je s mym 15cm naprosto spokous a uzije si ho zasunuteho az po koren👍
11 cm? Na to je třeba začít hledat už na základce, ne? *1**22*

Zajímavé je, že v inzerátech velmi často čtu, že ženy hledají 20cm+ *2*
Občas i podstatně více....

A tady vám stačí velikost S *4*
Budu se opakovat; takový inzeráty píšou chlapi z fake profilů, ženy velikost tolik neřešej, je to hlavně mužská obsese
Vedeš soukr. statistiku?
Kolik procent má 25 cm? *4*

Můj bývalý kolega z práce a kamarád, má hůl kolem 25 cm a jelikož znám osobně velmi dobře většinu jeho milenek tak vím, že si jeho velikost připomínající dětskou ruku která drží jablko, velmi, velmi chválí. A jelikož to není zrovna Brad Pitt, i tak ho velmi často využívají a jeho milenky bych nechtěl počítat *3*

Sem přesvědčen, že jim jinak nemá co nabídnout. Ale i tak mu to stačí *2*
No vidím že jako zkušená ornitoložka znáš víc ptáků jak hajný v lese *4*

Vyčerpávající odpověď, děkuji.... *114*
Original Jamese Bonda v sukni ;)
Ty brdo, zminena gaussovka a tady? A jeste k tomu od zeny? :-D kdyz prestanes fotit na mobil, tak se do tebe snad i zamiluju :-D
Ono se zase nekde psalo o “stare” hradniho pana? *3*
konečně nějaký reálný pohled na velikost penisu :) ...mám cca 10cm a většinou je to pro ženy malý :/
Někdo prostě nikdy nepochopí, že každý rád něco jiného. A ty inzeráty, to že hledá velkého nemyslíš že to je jen proto, že to chce zkusit? Než jsem měla velkého, tak jsem to taky chtěla zkusit, takže taky inzerát, ale to neznamená že potom každá to chce znovu a znovu. Stačilo jednou.
Třeba chce velkého jen zkusit, třeba už ho měla a chce v tom pokračovat. Těžko říct...
Čtu to ale celkem často. Tak asi na tom něco bude....
Mám to stejně, nepotřebuju ho cítit až v žaludku :-D
Ano neztěžovala si , ale jde o to jestli se vracela.
Manzelka je stejneho nazoru.....i kdyz obcas se ji to libi kdyz to je na hrane bolesti a slasti.

Osobne jsem se svymi 15cm spokojeny a velice casto se stane ze ji pri sukani zajedu zaludem do delozniho krcku...osobne mi to je velice prijemne ale ne vzdy je to prijemne manzelce. Mam rad kdyz jsem az po koren v ni a vidim jak ji narazim na same dno.

Predstava vetsiho penisu by byla asi fajn...ale zase bych ho nezasunul uplne a to neni ono.
jj tento typ děložního "kulečníku=čípníku" mám také rád. S mým průměrem jsou občas malé i vhodnější otvory.*2**243*
jop....delozni cipek, delozni cipek, delozni cipek, pravda. (30 znaku)