Mal tu uz niekto real. Stretko

Hladam zenu/par na stretko

Nasiel tu uz niektoho na real stretko?? To ze nemam foto a pod chapem ale.vzdy zaslem.foto aj info chcem.si strazit sukromie...
Ahoj aj nám sa tu podarilo už zopár reálnych stretnutí Ba dokonca aj s úspešným koncom. Tiež nám mnohý píšu a nemôžeme sa stretnúť s každým kto nám napíše a potom to ťažko berú no ty s ktorými sme sa stretli boli v pohode a boli spokojný .
Mne sa podarilo 2x, splnil som si svoj asi nastrocny sen keďže v oboch pripadoch sa jednalo o milf, čiže ženy vo veku 35-40, vypadali dobre aj sme si uzili, musim vsak uznat ze na to s kolkymi eventuelnymi milf som si pisal a dohadoval su 2 stále málo, myslim že momentalne ani nie su tieto 2 aktívne a tym padom je tu šanca velice malá, avsak splnil som si svoje erotické sny som spokojný, lovu zdar, hlavne menej uchylakov pisalkov a až potom tu mozno bude viac takých.
Naživo sme sa stretli s asi 9-timi pármi. Ale nie všetky skončili happy endom. S niekým si sadneš, s niekým nie. Taký je život
Wau, to je super bilancia... Mne sa s párom ešte stretnúť nepodarilo - väčšinou je pár len ON a písalek.... So ženami je to jednoduchšie podľa mňa... Zatiaľ 1 stretko
uprimne....cest vynimkam a vytrvalim ... stranka pre ... budem slusny a nepomenjem ich *3*
skratka, zbytocne straveny cas, treba hladat inde ak ste normalny a ste za real stretko s normalnimy ludmi, ak nie tak hladajte dalej tu *3* *52* *52* *52*
Ono ťažko sa hľadá. V prvom rade chlap musí zaujať (nepýtaj sa ma ako, pri každej žene to je inak), zvyčajne musí spĺňať dopredu dané špecifiká ako výška, postava, mužstvo (na takéto inzeráty sa neoplatí písať, zvyčajne to je gay, či trans). Podľa niektorých štatistík na 1 ženu na takých stránkach pripadá 10-15 mužov. Takže to chce božskú trpezlivosť. Asi ma ženy za to ukrižujú, ale keď žena napíše, že je bacuľka, na 99,999900% je to žena, čo váži minimálne o polovicu viac ako by mala, zvyčajne aj 2x toľko (nič v zlom, ale ak mám mať kocky na bruchu, tak nejakú snahu o postavu očakávam aj z druhej strany) a zvyčajne ťa hneď zvozí že ako zle vyzeráš a ona si môže vyberať z 10 ďalších kulturistov (moje osobné skúsenosti, brať s rezervou teda, možno som mal len smolu). Chce to trpezlivosť a byť slušný a možno sa raz niekto nájde.
Ahoj, ano, da sa tu najst. A bolo to fajn :-)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Našli sme tu chlapa,to bol najmenší problém...stretli sme sa už aj s párom.... ale bohužiaľ zoznámiť sa so ženou to je tu nereálne

Ked si chces strazit sukromie nepodvadzaj zenu.
A ja mam zenu???lebo ja o tom neviem.... a ako vidim aj ty mas na tvari srdiecko naco ho tam mas ?:D
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ak ma.nejaka zaujek.o nezavezne stretko s 25r kludne starsie budem rad ostatne info foto v sprave ( som sportovec s VS)
Zatiaľ iba raz, ale bolo to milé stretnutie aj keď k ničomu neprišlo.
Ach je tu strasne fakt...idem hladat dalej :D
- mal by si sa niecim prezentovat.... ak zene napise 100 chlapou tak si ich triedi, najprv zmaze vsetkych s prazdnym profilom a bez fotiek. A potom si vybera podla fotiek..... a odpise 5 najkrajsim....
Tak ked ma.nejaka zaujme jej napisem.opis + foto..nie hole normal civil len bud su vsetky daleko alebo 5 "bab" uz neprislo na stretko
Ja som mal áno. Ale to som si písal už s X kecalkami. Stretol som sa 3x. Ak veľa vypisujú pičoviny nemá význam. Najjednoduchšie je ak chcú stretnúť sa. A pokecať. Tri krát sa tak podarilo