Žena je dost ostýchavá takže jsme zařádily jen v sadu za barákem a lehčí orál o kousek dál. V přírodě je to fakt nejlepší ☺️
Ještě když jsme s manželem chodili, tak to na nás přišlo za výtahem v paneláku. Šlo jen o oralek. Vše šlo skvělé manželovi se to líbilo a vše směřovalo k vrcholu. Měla jsem naplánováno, že spoklnu..když jsem cítila v puse, že to na manžela jde, tak o par páteř výše vyšel nějaký pán ze dveří a rovnou na schody a v tom manžel na vrcholu. Nějak jsem to spolykala, ale při spěchu mi to nějak vyteklo po bradě. No strašná situace - manžel ho rychle zapl do kalhot, takže boule která byla vidět a já upatlanou bradu. Když nad pán míjel, tak se jen usmíval...no prostě trapas, ale máme na co vzpominat .
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
No jo, ale pak ten trapas...
Trapasy se stávají. I při sexu v přírodě. Byla jsem ohnutá, ruce opřené o přední sedadlo, zadek vystrčený z auta...a přes přední okno vidím jak směrem k nám přijíždí auto. Tak honem do auta, přítel si sedl za volant. Když nás auto míjelo, naštěstí na cestě bylo dost místa, sklonila jsem hlavu. Raději jsem se nedívala. Přítel řekl, že se řidič smál...asi měl pochopení.
Jj to znám také...ale milování v přírodě je vždy trochu s rizikem a proto je to tak vzrušující...
odkud jsi a kam chodíváš k vodě?
Miluju masturbaci na veřejných místech.Být viděn
Je to obrovské vzrušení.
Kdybych dělal seznam veřejných míst asi by to byla stovka ne-li víc různých míst.
Když bych seřadil podle toho jak blízko byli cizí lidé bylo by to:
Když jme se vraceli autobusem domů měli jsme popite seděli jsme hned za řidičem přítelkyně byla při chuti rukou mě dráždila přes rifle po chvíli už nebyly rifle a ani boxerky překážkou chtěl jsem to taky naštěstí vedle přes uličku nikdo neseděl a v buse bylo jen slabé světlo přehodil jsem přes sebe bundu a v té chvíli honění střídalo kouření. Stačilo pár minut a udělal jsem se do pusy. Ještě chvíli trvalo než jsem ho mohl schovat. Tak to bylo nejblíž a ty další vyvrcholení byla hodně blízko možná netušících lidí
Kdybych dělal seznam veřejných míst asi by to byla stovka ne-li víc různých míst.
Když bych seřadil podle toho jak blízko byli cizí lidé bylo by to:
Když jme se vraceli autobusem domů měli jsme popite seděli jsme hned za řidičem přítelkyně byla při chuti rukou mě dráždila přes rifle po chvíli už nebyly rifle a ani boxerky překážkou chtěl jsem to taky naštěstí vedle přes uličku nikdo neseděl a v buse bylo jen slabé světlo přehodil jsem přes sebe bundu a v té chvíli honění střídalo kouření. Stačilo pár minut a udělal jsem se do pusy. Ještě chvíli trvalo než jsem ho mohl schovat. Tak to bylo nejblíž a ty další vyvrcholení byla hodně blízko možná netušících lidí
sex v aute asi nema cenu zminovat. Ale pri prochazce kousek od sv. Kopecku, takova vyhlidka dalo by se rici, je u stezky houpajda a tam mi draha krasne kourila, vzdy s prestavkou, kdy prochazeji lidi. No a nebo v kine, v nasi rade nikdo nesedel a jason momoa z aquamana pritelkyni asi natolik rozrajcoval, ze mi 3/4 filmu honila :-)
Bozi kunda. Cumim hrozně ty kozy
Wau fakt jo ? Cumim. Je to kunda
Pokud by vás lákalo mít v Olomouci a okolí diskrétního diváka při svých hrátkách, napište mi do vzkazů
To bylo v létě. Šli jsme z klubu, zapadli někam stranou od silnice, ale mezi paneláky a k akci
došlo na lavičce před jedním panelákem. Za tmy to ještě šlo, ale pak se rozednilo a za okny se nápadně začly hýbat záclony a žaluzie. Takže zase ostuda
Jaký je rozdíl mezi masturbací doma a na veřejnosti?
Kromě toho že tě venku bolí krk, když se díváš jestli někdo nejde

Nemám právě zkušenosti.....
Kromě toho že tě venku bolí krk, když se díváš jestli někdo nejde
Nemám právě zkušenosti.....
Hádám, že spíš se díváš, jestli už někdo jde.
Čili účel je býti viděn? To je nějaká výhoda?
Teď přemýšlím jestli sem a jestli se mi chce v té zimě masturbovat venku
Musím přiznat, že tebe bych rád potkal v přírodě. Hledět jak ležíš na dece. Máš rozepnuté knoflíčky u košile. Konečky prstů přejíždí po dvorci přes bradavku. Prsty druhé ruky. Pod kalhotky pomalu přejíždí po stydkých pyscích k poštěváčku a zpět...
Asi tak ale při souloží apod. to neřeším
S Tebou by som rád chodil na dlhé precházky...
Exhibicionista, co se bojí ukázat?!
To je jak z nějaký hry od Cimrmana... tam taky jeden chtěl mít vždy hospodu, ale přitom nesnášel lidi, tak si jí zřídil na mýtince, aby mu do ní nikdo nelez.
To musíš chodit tam kde se jen smiřuje, honí,a kde si nikdo bez tvého souhlasu nikdo nic nedovolí,ale když mu ukážeš ať jde blíž,tak půjde blíž.Nebo ho necháš jen honit a koukat se na tvou onanii
No tak to máme stejné, ale je to silně vzrušující vášeň ,
Vy dva máte zkušenosti?
(nechápu proč musí být 30 znaku v jednom komentáři)
Myslím, že jde právě o ty lidi okolo

Sex, masturbace mezi lidma
Pište vaše příběhy...