Vyholená, zarostlá?

Jakou preferujete vy?

Často to manželka střídá, líbí se mi obojí, co vy? Poslední dobou se to vrací a ženy si nechávají zarostlejší. Momentálně i Petra*4*
No tak jak kdy, když jí má žena oholenou, tak mi to nevadí, a naopak když jí má zase zarostou tak mi to taky nevadí.
Oboji je krasne. Ale i zarostla zena by, podle me, mela byt upravena. Petre to take moc slusi.
Chloupky, ale vnitřek musí být vyholený.
Vnitřek? :-o

Na koho jsi to v životě narazil? :-D
me taky, nestojim pri lizani lovit chlupy z pusy....
Tak pokud zurive neolizujes ohanbi, zadny chlupy v pusy pri upravenem ochlupeni lovit nemusis 🙃
tak tak, když se líže rozumně, není nutné se obávat a jen zřídka se to stává*24*
Ja sem naturista takze za mne bobr,ale vzdy je to volba zeny jak se citi lepe*162*
Pořádná beranice, to je vonóóó!!
Mně se líbí buď úplně vyholená nebo upravená do proužku nebo véčka. Vídám to občas na nuda.
Musí to působit esteticky, což většinou znamená nějakým způsobem upravovat. Úplně přírodní se mi to líbí asi jen u puberťaček, kde ty chlupy ještě nejsou příliš rozlezlý. My jsme většinou na holátka, je to tak nejpraktičtější i nejhygieničtější. Jednak děláme sport a potom... člověk se prostě namydlí a během cca 10 min. má hotový celý tělo. Když se pokoušíte vyholit nějaký tvar, tak se ne vždy ho podaří udělat pěkně symetrický, takže trojúhelníček se pak musí předělat na proužek, ten na čárku, a nakonec se člověk nasere a vezme to dohladka. *3*
Jedině hladce oholenou. Ten pocit hebké broskve na mých ústech je k nezaplacení *15*
ano taky názor, každému se líbí něco jiného*24*
Ja odjakziva nechavam "zavodni prouzek" a zastrihuji, ted jsem zkousela vetsi pruh, nebo vetsi trojuhelnik a docela se mi to libilo byt vic zarostla. Parkrat se mi stalo, ze jsem spechala a prouzek spatne oholila a tak jsem to vzala radsi cely a necitila jsem se takhle "hola" dobre, prijdu si jak holcicka ze skolky a to me osobne vubec nerajcuje. Pritel rika, ze jsem prvni, co si to takhle vyholuje na tvary, ze predesle byly vzdy hole. At si kazdy nosi v kalhotkach, co chce, ono kazdy zbozi ma sveho kupce, ale osobne vzdy upravene zarostla, nez prales (nikdy jsem prales nemela a obcas si rikam, jestli je vubec mozne, aby ta moje buchta tak hrozne zarostla, jako to vidim u nekterych amaterek).
ano nebylo myšleno prales, ale chloupky tam patří a určitě upravovat, ale ne úplně oholit*4*
Souhlas! Podle mně není na škodu občasná změna, jako prevence proti zevšednění. Takže jednou proužek, jindy véčko, nebo zase dohola, poté třeba bradku s vokápníkem atd...Vokápníkem nazývám ten nejspodnější chloupek, ze kterého při vyjití z vany, řeky,jezera, moře atd. okapává voda. Název ten však není z mé hlavy, kdysi jsem ho zaslechl v hospodě III.cenové skupiny, velmi mě zaujal svou výstižností, proto ho používám. Leč v dnešní době preferující permanentní totální vyholení je to výraz jak z jiného světa. Naštěstí se časy začínají měnit, a to i díky lidem jako Vy. *114*
No on ten prales, když není extrémně hustý,je moc pěkný
Manželka poslední rok opět neholí,je to krásný mít doma ženu s kožíškem. Zarostlá kundička je pro mě víc sexi, krásně voní. A manželka říká že má i min potíží co se týká všelijakých výtoků a podráždění
My oba preferujeme kratší zastřižené chloupky. Mě to vizuálně zajímavější a přitažlivější a manželka si připadá více žensky. Jako oholená do hladka si přišla až nepřirozeně holá. :-)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
děkujeme, tak to jdeme stejnou cestou*24*
Taky se mi líbí obojí. V té záplavě vyholených kund, jejiechž pysky mnohdy vypadají jako pářící se slimáci, jsou chloupky vítanou změnou. Tedy přesněji řečeno, nestojím o to, aby měla holka dole plnovous jako Karel Marx, ale chloupky jsou materiálem, ze kterého se dá tvořit ledacos. Ať už to je proužek, trojůhelníček, proužky podél štěrbiny, úprava ala la mušketýrský knír nebo jako knír Albrechta z Valdštejna plus jeho bradka...možností je spousta.
díky za příspěvek, určitě souhlasíme*4*