Sex na veřejnosti - policie

Postih?

Ahoj, zná se někdo na problematice sexu na veřejnosti a přistiženi PČR či městské policie. Víte jaká za to je pokuta či jak se to řeší? Prosím jen normální, inteligentní odpovědi. Kdo neví, budu vděčná když se zdrží komentáře.
Já mám zkušenosti s policií, kdy jsem byl přistižen policií ČR. Jenže co bylo a jak to dopadlo mi stejně nebude nikdo věřit. Dodnes na to rád vzpomínám. Né všichni policisté jsou špatní. Jsou mezi nimi i ti normální.
Ža tys je přeblaf.............................................
DigDag
DigDag Inativo 6 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
S dovolením přidám doplňující otázku. Co když si člověk zašpásuje v kině během filmu? A až potom se dočte, že v kině jsou kamery s nočním viděním kvůli bezpečnosti. Dá se toto postihovat? Může nás za to kino třeba žalovat? Teda nás ne. Kamarádka se ptá, že jo *18*
Nikdy mi zadna zaloba od Cinestaru neprisla. Oni muzou na tech zaznamech z kamer, pokud tam vubec jsou, videt co chteji. Ale nemaji, jak to sparovat s konkretnimi lidmi.
Já sloužím 24 let u MP a z toho 15 let Kampa, Petřín i Karlův most. A že jsme toho viděli ! Vždy jsme se ale raději otočili a šli jinam. Dělat kazišuka je ostuda i pro měšťáka. Říkali jsme vždycky když ne my tak alspoň oni. Ale něco jiného je když jsme šli na udání nebo oznámení. To se to nějak řešit musí.
Ahoj. Z mé 13 leté praxe u MP mohu potvrdit, že jsem byl několikrát nechtěným svědkem takovýchto radovánek :-). Nikdy jsem toto nerešil pokutou. Je pravda, že lavička na dětském hřišti není úplně ideální, ale na druhou stranu většina těchto míst pro děti je provozována dle pravidel do 22h. Pokud se jednalo o vyloženě nevhodná místa, bylo vždy maximálně doporučeno přesunout se na jiné místo. Park nebo odlehlé místo v autě je ideální. Věřím, že většina mích kolegů, ať už od MP nebo PČR by jednala stejně. Ale na blbce lze narazit vždy a všude! Tak snad nebudete mít tu smůlu. Hodně štěstí a spoustu krásných sexuálních zážitků venku, bez blbců :-).
Já mám zkušenosti s kdy jsem byl přistižen policií a nemá smysl tady psát jak to dopadlo, protože by mi to stejně nikdo nevěřil. Každopádně jsou to zábavné vzpomínky.
Neni to sice z CR takze pouceni z toho asi zadny ale snad doufam ze to alespon pobavi. Byl jsem teprve druhym dnem na studijnim pobytu v Chicagu v USA. Potkal jsem tam holku se kterou jsem zacal chodit. Kdyz jsem ji dopravazel na vlak domu tak na nas prisla chut. Nenapadlo nas nic lepsiho nez zalist do nadrazniho vytahu ktery skoro nikdo nepouziva (kupodivu tenhle byl mnohem cistejsi nez je zvykem u nas). Blahove jsme si mysleli ze tam nas preci nikdo nemuze videt. Tehdejsi pritelkyne me zacala kourit a v tom za chvili hlasite razne bouchani na dvere. Rychle jsme se upravili a dvere otevreli. Tam uz na nas cekal zastup policistu. Jak jsme pozdeji zjistili, ve vytahu meli nekolik kamer. Slecny policajtky si odvedly stranou moji pritelkyni a panove policajti si odvedli stranou me. Dostal jsem servano jako malej kluk a chovali se ke me razne jako kdybych byl buh vi jaky zlodej nebo terorista. Uplne jak to clovek zna z americkych filmu. Kdyz zjistili ze jsem cech, odvedli nas oba dva na policajni stanici kterou tam meli a hrozili mi deportaci. Nevim jestli uprimne nebo jen aby mi nahnali strach. Dobrou hodinu nas tam dusili ve vlastni stave. Pote prisel hlavni policajt a zacal mi vypravet jak jeho rodina je puvodem z ceska a tak se nademnou smiloval. Vystavil mi blokove varovani a pustili nas domu. Pocit ze jedu zpatky domu sotva co jsem v Americe zacal bych nepral nikomu. Od te doby jsem si uz daval radeji vetsiho majzla :D
Kamery ve výtazích jsou často i u nás... já už se tam bojím i podrbat na koulích! *2*
Joooooo v US&fuckingA se s tím neserou, to by mohl kamarád vyprávět o prvním setkání s tamními muži zákona *3* *3* *3*
Ted to po sobe ctu a koukam ze autokorekt udelal svoje. Prvni snad nema byt a nebyl jsem tam v tu dobu druhym dnem ale druhym tydnem. Pokud tam toho je vic tak se predem omlouvam ze preklepy :D
No, hlavně ti vyházel skoro veškerou interpunkci... *4*
Ani ne interpunkci jako spíš diakritická znaménka.
Když to bude sex na veřejnosti, například na místech pietních, kulturně historických zařízení nebo u škol, kde jsou děti, mohlo by jít o trestný čin - výtržnictví.

Tam to může být až na dva roky.. §358 TZ

Pokud by šlo o sex např. v parku, a byly tam přítomny nejméně tři osoby, které to pohoršilo, byl by to přestupek proti veřejnému pořádku §47 zákona o přestupcích pokutou v blokovém řízení do 5000Kč.

Pokud Vás chytli jenom benga, která to viděla na kamerách, tak se jich zeptejte, jestli se jím to líbilo. Pokud ano, tak je to nepohoršovalo a je to OK..

Esta postagem foi excluída pelo usuário.
no zas tak casto to na verejnosti nedelam 🤗.
Dotázala jsme se kamaráda , co pracuje u Městské Policie, cituji : jedná se o veřejné pohoršení a to je., když to pohoršuje min. 3 lidi ..postih je peněžní do 10.000,- .
Veřejné pohoršení a min. 3 lidi?
To se mi nezdá.... Byl jsem osobně svědkem toho, i mediálně zvěčněného, neblahého incidentu na špici, kdy na mladou koc nahoře bez zavolala stará rašple městskou a kočena vyfasla pokutu. A řešila to jen ta stará rašple, která si měla spíše vlézt do jutového pytle, protože koc měla velmi pěknou postavu i “plíce” *3*
Jedna pohorsena rasple a dva pohorseni mestaci a je to.
Koc to měla nechat do přestupkového řízení, kde by jí pravděpodobně dali za pravdu.
Dovolil bych si doplnit: mnohem přísněji bude sex na veřejnosti posuzován, když se jeho svědky stanou nezletilé děti. I kdyby se těmi svědky nestaly, ale stát reálně mohly - třeba kdyby k tomu došlo v blízkosti školy, dětského hřiště apod. Zde hrozí i trestní stíhání před soudem.
Trestní stíhání před soudem.... No nazvěme to pravým jménem. Trestní stíhání by mohlo být završeno obžalobou k soudu. Soud nestíhá, soud soudí.
To je dobrá informace, fajn vědět :)