Nick vs. Realita

Prezdivky

zlobivy1980
zlobivy1980 Inativo 7 ano atrás
Jakou mate zkusenost co se tyce prezdivek vs. realita ? Napr. nick Sexikocicka ...clovek si predstavi temer alfa samici a na schuzku dojde..jak to rict slusne....seredka mala :)
Většinou dávám jméno+ to co mám rád. V tomhle případě, zkuste hádat. :D
Tak tak, dobre k zamysleni... za povsimnuti podle me stoji, jak koreluje telesna sirka dam s pouzivani pripony u nicku.. tam kde konci nick zdrobněle, tedy pripony -inka, -enka, -unka například. Temer vzdy osoby s vysokym, casto chorobne vysokym BMI. Objektivně. Ze by podvedoma snaha udelat ze sebe mensi??:-)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
zlobivy1980
Se podivej do zasedacího pořádku: Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva Blbečci vedle sebe.

*3*
Já chodím bez kalhotek docela často .
Taky chodím skoro pořád bez trenýrek . Nemohli bychom se někde bez kalhotek a bez trenýrek sejít ?
Ahoj ,to si musím rozmyslet ,to by mohl chtít každý.
*3* No, tak Tvé galerky to jednoznačně potvrzují - ani jedny kalhotky *1*
Bez nich je to lepší ,zbytečný kus prádla .
Ja tam treba napsal co me v tu chvili proste napadlo a doplnoval cisla, dokud to server nezkousnul.
Tak muj nick je zkomolenina meho jmena od mala všechny děcka na mě volali Hecky a tak to zevšednělo a použivam ho i v nazvu sveho webu, facebooku etc. *244*

Ale je fakt že některe nicky to je fakt neskutečny scheiß, jako třeba když si někdo da nick GeorgeClooney, ba dokonce jsem tu viděl i nick BratPitt a frajer vypadal jak kdyby ho slunko vytahlo z popelnice *125*

Samozřejmě že ženske nicky to je taky neskutečny maras a hlavně ty profily bez galerky a v profilovce placnuta fotka stažena z amateurdump.net
Nahodou nick GeorgeClooney tu je a podle profilovky, to bude fakt on *3**22*
Asi mu napisu *3* snad dostanu slevu na kafe *22*
Tak pokud nabidne cervene ke kave L&M, tak se nebudu ostuchat zabavit mu celou krabicku *3*
Máš malíček při pití čaje o páté ve správném úhlu vůči tělu a vůči zemi? *1*
A ve skutečnosti přišla opravdu šeredná, malá ? :-)
Třeba se dotyčná tak vidí.
zlobivy1980
Jakou ma souvislost volba prezdivky s telesnymi, nebo lepe fyzickymi, vlastnostmi daneho cloveka? *3*
Spise to muze odrazet rozum, inteligenci a nadhled nez fyzicke vlastnosti *22*
Ona obcas prezdivka prozradi vic, nez by dotycny chtel, prave o tom rozumu.
Presne :) u me treba ukazuje hodnotu kvikve zcela presne n na 3 krat pi *3*
Co není sexy samice pro tebe, může byt sexy samice pro jiného...
všude, kde jsou v nicku slova -sex... atd je to zavádějící, jak píšeš. Ale ideál je, když i ten nick je podložen fotem. Samozřejmě svým.
Nikdo není šereda / šeredka ... je to povrchní názor, každá bytost má něco do sebe ;) jinak u mě nick odpovídá realitě ... nejsem tedy postava z GoT, ale něco společného s ní mám