ahoj, mne sa to stalo..moja priatelka mala velku chut na sex stale..ja som nemal az taku velku potrebu..aj ked sex s nou ma bavil..bola trosku viac pasivna ako by som uvital..zistil som na sebe, ze ked sa len tak kde tu poodhalila..tak aby som mohol vidiet jej prdelku..a vidiet, ze nema na sebe spodne pradlo..tak som vzdy dostal ohromnu chut milovat sa s nou..
ahoj,z vlastni zkusenosti se ho zeptej jestli nechce zkusit trojku s bi chlapem,ja to sam moji navrhl,nebavilo me to,mel jsem v sobe pud ze jsu trochu i na chlapy a ted si uzivame sexu jednou tolik
Ahojky,asi je to i náš případ,manžel taky moc nemá zájem a taky se mi zdá,že je trochu...na kluky
manzel sa my malo venuje sex mame tak 1-2krat do mesiaca ale mne to nestaci ja potrebujem viac co mam robit dalej takto nevladzem a sama sa robkat to ma nebavi.sme spolu 4roky doteraz taky nebol poradte my
Ahoj.to je mi lito ale ja to mel podobne a po 40ce uplny opak ted to potrbuju kazdy den.a musim o tonekdy i prosit ;)
Každopádně... měli byste o tom hovořit. Řekni mu ,co tě trápí, co bys chtěla, jaká jsou tvoje přání, ale zároveň pozorně vyslechni přání jeho. Pokud nemáte odvahu promluvit si přímo, tak si to klidně vypište přes icq nebo skype nebo jakkoliv, jen o tom mluvte. V sexu se vyplácí, aby byl člověk otevřený a to bez zábran. Proč taky ne ... držím palce ;)
Ahoj,ja mam pritelkyni a ta nechce sex vubec,nepotrebuje ho!!Nevim si vubec rady co s tim mam delat!!
tak to niesi sam mam doma to iste
tiez som sa zoznamil s babou, ktora chcela len priatelstvo, no asi tri krat som ju pretiahol a potom prestala ku mne chodit, teraz si len piseme... ona hovori, ze sex jej nic nedava a vobec ho nemusi mat, ani vobec nemsturbuje.a ma 45 r.krasne prsia...
...jestli v ní spíš nedřímá skrytá a potlačovaná náklonnost ke stejnému pohlaví. ;-) A nebo z "toho" nikdy nic neměla, tak to definitivně vzdala.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
...jen někdy není příležitost dotyčné ukázat, že to jde i jinak a líp, než s tím předchozím. Některé už jsou pak moc zatvrzelé a snahy o uvolnění mysli i těla téměř vždy selhávají.
Mě spíš udivuje, jak ženská dokáže bez "toho" vydržet klidně x let.
Mě spíš udivuje, jak ženská dokáže bez "toho" vydržet klidně x let.
ako dlho ste spolu? Si jeho "typ"?
ahoj, nezúfaj, ale hľadaj príčinu, možno ho stačí niečím prekvapiť, možno mu splniť to po čom túži, tak hlavu hore a dúfam že nám čoskoro napíšeš že sa to zmenilo..
možno má zdravotné problémy a chce to čas,ale bolo by dobre sa o tom porozprávať.Sex je vo vzťahu dôležitý.

môj priateľ má asi menšiu chuť
nechce so mnou spávať