Musím ti dát za pravdu. SW s 20ti nadrženýma chlapama a,... a jedním nebo dvěma páry je opravdu k ničemu. V chlapech to vře, pobíhají po klubu... Neviděl jsem tedy nikoho, kdo by si pustil do páru 3 - 4 chlapy a užíval si s nimi. Joo, že 4ři tam šoustají klubovou prostitutku .. to není u mě žádný SW. To ne obyčejný bordel, ale samostatní chlapi tyto kluby vlastně živí., tak jím tam hodí kost Jen pořád nechápu, jak tady píšou (ženské profily) jak si to na SW rozdávalí s několika chlapy a jak je to úžasné. Ptám se - je to marketing, reklama, prostitutky?? Čest výjimkám, mám za to, že když má ženská chuť na sex tak to má asi o 90x snazší než chlap a nemusí lovit na SW. Jinak by bylo na SW 30 nadržených ženských a 30 nadržených chlapu.
Naznacujes, ze kazda, ktera jich v klubu osuka vic nez jednoho je najata prostitutka? Nu, celkove mas zajimave nazory a tohle do nich zapada. Nu, zij si s nimi.
Prostituce jako taková je jednoznačně definovaná a kdo ji provozuje je s ní sám i srozuměn. Jestli má některá na SW poměr s x partnerama je to její svobodné rozhodnutí a čest těmto vyjímkám.
SW cluby mají své komerční zájmy a musí z něčeho žít, jinak by to mohly zavřít. Nejsou to žádné ústavy veřejného blaha a to co se při jejích bohulibé činnosti nabaluje na to (mnohdy) nemají vliv. Čest jejích poctivé a náročné práci!! Díky vám, že jsou tyto družiny pro dospělé.
SW cluby mají své komerční zájmy a musí z něčeho žít, jinak by to mohly zavřít. Nejsou to žádné ústavy veřejného blaha a to co se při jejích bohulibé činnosti nabaluje na to (mnohdy) nemají vliv. Čest jejích poctivé a náročné práci!! Díky vám, že jsou tyto družiny pro dospělé.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Urco Desire jeden z nejlepších ba i nejlepší klub u nás.
chlapi nevím,kde jste všude byli,ale pro samotného týpka Bravantice jednoznačně bezkonkurenčně nejlepší,i když jsem sehnal rezervaci až po třech týdnech,dle mně nejlepší
Jediný klub v širém okolí, byl jsi vůbec někdy v jiné části republiky?
samozřejmě,že byl,jelikož jsem se do Bravantic hned na poprvé nedostal,vyrazil jsem do Brna,zkusil jsem i Bialsko Bialou-tam už teda nikdy-prostředí výborné-obsazení děs.Zavítal jsem v Ostravě i do Laguny tam jsem byl sám já jeden pár a servírka.A myslím,že kdo byl v Bravanticích během posledního roku mi dá jen za pravdu,že patří k nejlepším klubům u nás
Co to tady meleš? A co když prostě rádi vystřídají za večer 5-6 žen a nechtějí se po celou dobu vázat jen k jedné? To mám rád tyhle chytráky s podvázanýma koulema, který maj akorát hodně keců, spoustu virtuálních žen a nakonec by si v reálu klekli i před chlapem, aby si mohli pohulit!
Doporučuji SW club Lublaňská v Praze
Samotní muži můžou v PHA do Desire, Bunkru a občas do Fantasy
V Bunkru jsem byla jednou. Klub se mi nelíbil. Žena samotná tam byla 1, pak 3 páry a asi 9-10 můžu. Zda byla gang bang netuším.
Já tam byla v pátek a takhle narvano tam teda nebylo
Samotní muži se celkem chytají i v Brně v Extasy.
Brno Extasy a Vila Funny jsou především pro páry. Samotní muži se prosazují spíše vyjímečně. V těchto klubech snad akce tipu gang-bang. Já bych upřednostnil Bravantice, Fantasy a nebo Plzen.
Vzdy záleží jaké žena tam jsou, nenáleží na klubu!
Co třeba v Plzni Diamonds ? Byl někdo z kluků ?
Ok jsou Bravantice. V ostatních klubech je to především pro páry. 
ano Bravantice pro muže nejlepší,i když jen v omezeném počtu,Výhoda je,že jeden týden je jen pro páry další i pro muže,proto je tento klub neutrální a vyhoví všem
v tomto smeru je nejlepsi sw klub cassiopeia
A kde ho najdu?? Docela jste mě inspirovali
Ideální : Fantasy. Hodně dobré : Bravantice

Swingers pro singl muže.
Kam jít a nedělat křoví.