Drazdi si zeny u sexu klitoris

masturbace pri sexu

Je bezne, ze si zeny pri pohlavnim styku sami drazdi klitoris? Pokud to tedy nemuze delat partner? Nestydite se sami hladit a co na to muzi?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Nejlépe se cítím zastrčenej...
U bývalý mě to moc vzrušovalo.
Lizani postevacku na úvod je bomba. Pak je prima i na koníčka a u přirazeni honit postevacek.. intenzita je mega
Ja ne primo u zasunu, ja si ji necham pekne vylizat a pak osukat, ale nekdy se drazdime vedle sebe do orgasmu, miluju koukat na svyho chlapa jak si ho honi a on rad kouka na me.
Take strasne rad lizu zenu,vzdy se na to tesim
Ona: Já podle nálady, ale většinou jsem zaměstnaná jinak :) K vyvrcholení to nepotřebuji. Spíš se hladím, když chci vzrušit nebo přiblížit orgasmus manžela :). A stud při tom necítím.
On: Je to hodně vzrušující pohled a dává to sexu úplně jiný náboj, když je na ženě vidět, že se nestydí se sama dráždit a ještě se vám u toho dívá do očí.
Ne kamarádka si pěkně honila kundicku sama a já jsem si ho taky honil a udělali jsme se oba dva naráz a já jí pěkně postříkal kozičky
Ta moje se stydí před jinejma si ji při šukání ještě honit. Ale k orgasmu potřebuje cítit péro v sobě a sama si ji dráždit na klitorisu. Dokonce jsme tak sladění, že touto technikou skoro vždy dosáhneme společného orgasmu. Kdyby to bylo jen klasickou souloží, tak by to dopadlo bídněji. A navíc je to pro mne pěkný pohled. Jen musíte zvolit vhodnou polohu, aby si na ní volně dostala.
Je to úžasně vzrušující i pro mě vidět ženu se dráždit
Ahoj, mě vůbec nevadí když se žena během pohlavního styku dráždí na klitorisu, ba naopak. Velmi mě to vzrušuje. Rád si vychutnávám chvíle kdy zasunu celý penis do kundičky a přestanu přirážet. Poprosím ženu aby se začala dráždit na klitorisu - krásný pohled plný vzrušení a během několika chvil se v jejím lůně začnou dít zajímavé věci. Vskutku neuvěřitelná, slastná masáž penisu, která nabývá intenzity s blížícím se vyvrcholením ženy, je nepopsatelnou slastí. Doporučuji vyzkoušet 😈
Ne pokazde,ale drazdim. Nestydim se pred chlapem, obema se nam to libi a vzrusuje.
Ja mohu svojí dráždit a nic ..ona má klitoris asi z kamene...
Potři jí ho wasabi nebo chillipastou, a uvidíš, že ho z kamene nemá.*22*
Myslím že není za co se stydět je to krásný pohled když si to holka dělá
Nejlepší je to pokaždé maličko něco jinak :-) jednou si hraje u šukani s čudlíčkem sama. Malý vybrátorek dráždí okolí a já uvnitř,, sama si ji roztáhne prsty a k orgasmu ji dovedu jen jazýčkem .... Někdy myslím víc na sebe, tak ji popadnou a prostě vojedu ze zadu, postříkáme zadeček a ona si to dodělá sama. Je hodně možností, jak si hrát :-)
.
dráždím si ho sama, když masturbuji ... s chlapem mám radši, když mi ho dráždí on a vyhoní k orgasmu
Já myslím že je to normální že si žena u sexu dráždí klitoris
Bývalá to dělala. Super. Nynější manželka ne, jen leží.
Ahoj moje se nejlíp udělá když jí ho lížu a cumlam a sání
Ahoj přítelkyně pěkně teče a heka když mám poštěvaček krásně mezi zuby a kroutí se
To je přeci úplně normální a pro muže velice vzrušující
Neni blby, kdyz treba po pohl.styku, kdy zena jeste nemela orgasmus a partner ji to dodelava rukou, mu tu ruku odsune a udela si to pred nim sama? Nezhnusi se mu?
Moja si to tieź myslí a určite to len chlapa este viac nažhaví
Není to "blbé"!! Nezhnusí...a mužovi to vzbouří hormony takže je to plus pro oba!
Mužům se to líbí když si to dělá žena před ním sam!! Je to bomba!!
Rád se o ženu postarám sám. Olizování a sání klitorisu,přitom dráždění bradavek prsty....mít čtyři ruce, našel bych pro ně při milování uplatnění.
A o tak to má být manželka má nejsilnější orgasmus když jí lížu a cumlam postevacka
Asi tak, tyhle no name červené profily bez ničeho, úplně prázdné, to jsou ženy asi jako já *3**1*

Že na to vůbec reagujete? Škoda času.
Za klávesnicí sedí Pepa /Franta /Tonda a leští si u vašich odpovědí šavli *1*
A vy mu to žerete a ještě mu odpovídáte.
Coze, proc? Co se ti nezda? Jsem zena.
Driv jsem to nedelala, asi ze studu, ted to delam. Radeji ale mam, kdyz mi to dela partner, vic me to vzrusuje, jde to ale jen v nekterych polohach a ne vzdy. Bez toho by byl pro me pohlavni styk asi o nicem.
Taky nemám problém si ho honit před partnerkou , třeba když ji druhou rukou dráždím .
Ne, jen penisem ne. Jedine by mi tim penisem drazdil nejdrive klitoris a pri velkem vzruseni zajel dovnitr.
Kamarádku dráždím penisem přes klitoris. Pevně ho rukou chytnu a rychle " profackuju" klitoris, když začne stříkat dám ho dovnitř a ještě jí dokončím.
Rekla bych, ze vetsina zen to tak ma. Pry az 80 procent, takze nic prekvapiveho.
To jsi tak prekvapen? Kolik ti je let? To je znamy fakt. Nekteri rikaji, ze vaginalni orgasmus ani neegistuje, ze jde o to, jak je drazden klitoris. U nekterych to jde i pri pohlavnim styku.
přítelkyně tohle moc ráda nemá. při souloži ho má citlivý a je jí to nepříjemné. raději to má před. prstem nebo jazykem
Pro mě je to bomba....Moc pěkně se na to kouká *24* a žádná partnerka toto neodmítla, takže to běžné je.
Je to 50/50. Já osobně sem rád když to žena dělá, je to opravdu pěkný pohled. Navíc pak má aspoň chlap pocit ze i ta žena něco pro svůj orgasmu udělala a ne jen pasivně ležet, mlčet a čekat na kouzelníka :D
Kámo to si zabil. Ani nwm co mám nato napsat ale jedná věc je jistá, řekl jsi to naprosto nejlíp a přesně:D
Nema pak chlap pocit, ze si to pak udela ona sama, protoze on ji neuspokoji?
Nemyslím právě. Mě osobně to rajcuje
Jj ,je to úžasně vzrušující ,když se žena takhle zapojí.
Rozhodně ne. Já koukám na sex jako na tanec. Tančit musí oba aby to byla zábava. Jedna kamarádka dosahuje orgasmu opravdu lehce, není potřeba aby si pomáhala. Zbytek žen které jsem v životě potkal takovéhle štěstí nemá. Většině žen to jde opravdu těžce, v kombinaci se studem, nervozitou, stresem je až nemožné je klasickým sexem udělat.
Záleží taky od aktuálního vývoje sexu, pokud třeba chceme v danou chvíli oba vyvrcholit ve stejný okamžik, její aktivita je nutná. Pokud ale jdeme na “střídačku” tak ji klidně udělám předtím i potom jazykem, je to fuk.