Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Moc hezky řečeno tak nějak to je
Navic i v normalnim bazenu je sperma pritomno. Nebudme naivni ze? A cetla jsem ze v nem byva az 5% slozeni moč
5% je opravdu blbost.To by muselo být v jednom kubíku 50l (v 1l pak 50ml)
Ze v bazenu je az 5% moci chcete rict?
Presne tak cetla jsem nejaky rozbor vody z nejmenovaneho bazenu
To by znamenalo uz v pripade zahradniho bazenu treba 330litru moci. U bazenu, ktery je na plavani jsou to tisice litru moci, to by snad neslo ani v pripade, ze by pisoary byly napojeny primo na bazen. Na kazdych 1000 litru moci potrebujete cca 3000 lidi aby si ulevilo.
Mám zkušenost se sexem ve vířivkach. Už bych to neopakoval. Voda vždy smrděla chlorem tak silně, že nás to vyhnalo ven.
Sex ve virivce je uzasny a nema chybu. Vodu v privatce meni po kazde navsteve. Ve verejne nikoli ale ani nechci domyslet kolik lidi se vystrida i bez sexu treba v Cestlicich… ale bud se to prejde a vlovek si uziva a nebo se tomu je lepsi vyhnout.
O tom, že ve vířivce někdo mění vodu po každé návštěvě, se dá s úspěchem pochybovat. Pokud mezi jednotlivými návštěvami jsou jen minuty, tak to nepřichází v úvahu, nehledě na množství teplé vody. Z toho důvodu se používá chlór.
Kdyby měnili vodu, nemusí ji chlorovat.
Karmu možná to bude pro tebe nová informace, ale v privátní vířívce se v určitém wellnessu mění voda po každém použití. Jiná situace je však tam, kde je hromadný vstup. S tím s tebou plně souhlasím.
Vzhledem k tomu, jak dlouho trvá napouštění a nahřívání průměrné vířivky a to, jak se točí lidi v privátních wellness, je to cos napsal totální nesmysl.
Několikrát jsem byl se svou ženou , vodu napouštějí přímo před námi a rovnou teplou, tak nevím jaké nahřívání. Ale asi je to kus od kusu
Teda sice nechci tady podporovat nějakou OT diskuzi ale nějak si nedovedu představit napouštění rychlostí třináct litrů vody za sekundu
... leda snad hasičskou hadicí :-D :-D
Jj, je otázkou jestli se bavíme o klasické vířivce 2,3x2,3 anebo o vířivé vaně.
(editado)
Vystridá, či vystříká? Myslím, že ta voda ve vířivce bude nonstop honěná přes filtry, takže v nich spermie svými hlavičkami uvíznou. Lepší o tom moc nepřemýšlet. To by člověk, pak nemohl ani do bazénu, aquaparku, rybníku, moře... umíš si vůbec představit, jak tam všude o 106 šukaj ryby, raci, žáby, bobři, perloočky atd. ...
Tvl ty už to nehul......
Pracuji jako masér pro wellness zařízení. Mohu vás uklidnit že desinfikujeme prostory prakticky každý den včetně každodenní desinfekce vířivky. Kontroluje se nejen Ph ale i výskyt bakterií. Pracovníci hygieny chodí pro vzorky a stery každý týden.
Zajimave, ze koupat se v tom by ti vadilo, ale pridat tam sve pro ostatni ne...
Přidat pro ostatní - no to právě NE. Nevystříkal bych to ani do vody, ani do partnerky, ale do jedné z těch osušek které se tam fasují. Partnerce bych vzal Satisfyer Pro2 Vibration, ten je vodotěsný
To by ses divil jak je virivka v tomhle nebezpecna. Diky ty vysoky teplote se to tam mnozi brutalne rychle a tim ze je tam relativne malo vody neni jednoduchy udrzet spravnou koncentraci desinfekce a pruser jsou casti nad vodou, treba termokryt byva hnizdistem ruznych breberek.
Tady nejde o to něco chytnout, vím že je to prakticky nemožné (něco o tom vím). Tady jde o to že se mi nechce koupat ve spermatu cizích chlapů (byť homeopaticky naředěném a přefiltrovaném)
Rád budu za prase
... ale potřebuju vědět že ti ostatní prasata nejsou
Sukat se tam da, ale nesmis se udelat :) Zalezi taky jaka je to virivka, pokud motory od trysek tahaji vse pres filtry, tak tam nic plavat nebude, ale pokud je zvlast filtrace a nasavani vody pro trysky, tak to plavat bude.
Sem si myslel, škoda …………….
Tak teď teda nevím...jde o velkou vířivku ve velkém wellnes
, normálně určitě pro 4-6 lidí
Ve wellnessech se voda ve vířivce nemění, pouze filtruje. Nahřátí vody trvá nějakou dobu, tak ji nelze po každém měnit. Zašukejte si doma ve vaně.
Jo, máte pravdu. Klíč k vyřešení otázky je v tom nahřátí vody
. Ano doma v rohové vaně.
Kupovat nebudu, já sám vířivku moc nezbožňuju, tohle má být romantická akce
. Navíc i s pokusy o rimming
, protože v té vodě bude všechno super čisté
Jo a existuje vír a výr
Jo a existuje vír a výr
Nesouhlasím. Byla jsem. Hned po nás byla pronajata a za hodinu jsme tam zas skočili my.
V Pamele (pro nemístní bordel jako poleno) v Plzni jsou hned dvě ... nevím jestli v provozu. Zdroj TUV na výměnu vody tam je, ale ... no nevěřím těm výměnám u tohoto typu podniku. Třeba už se spermatem zalepily. Byl tam někdy někdo?
To bude ale spis viriva vana. Nedovedu si prestavit, ze po kazdem vypusti pres kubik horke vody a zase to pro dalsi ohrivaji. Se standartnim topnym telesem to trva skoro dva dny.
Aha, tak to jo, díky...………..

Souložení ve vířivce
Místní wellnes nabízí