holit .................. .......................
Zadek a podpaží zcela určitě.Neb obojí je nechutné když je to chlupaté.Samozřejmě platí pro všechny-chlap,žena
Krasne oholena kundicka i prdelka to je top manželka dodržuje a samozrejmne ze i ja
S prdelkou jednoznačně souhlasím je to součást hygieny..chlupatou prdel neutřeš.Ale kundičku mam raději ozdobenou čárkou...
Když jsme u toho holení, čím se holíte? Vosky, žiletka, oplachová pěna?
Delame depilace orientalni pastou
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Promin nechapu, proc jako kacer?
Tak orientalni pasta neni vosk a vubec to neni tak hrozne navic to nezarusta a chloupky postupne slabnou na rozdil od holeni
Spařit, posypat smůlou ,a odrbat zvonem
Na přání kamaráda z amatérů jsem se zkoušela neholit, ale nevyhovuje mně to, tak jsem se vrátila zase k proužku jako dřív.
Prostě...každý to má jinak.
Prostě...každý to má jinak.
Proužek je fajn.Naopak úplně oholená se mi až hnusí obzvlášť v kombinaci s chlupatou zadnicí.
Jednoznačně honit...........
Nejlepší je zůstat svůj a neřídit se davem .
Myslím, že určitě. Protože dvojitým kuchařům se stává, že jim spadne třeba vous do jídla.
U ženy určitě holit. U chlapa vousy ne a zbytek určitě upravovat podle vkusu každého soudruha nebo soudružky
Zeny holit uplne, chlapi podle chuti :-)
Holit. Celé tělo. U žen i mužů
Neholit! teda fousy ano, kundu ne.
Pokud je žena vkusně a elegantně upravená, je to mnohem rajcovnější a řekl bych żivočišnější.
Myslím samozřejmě dole.
Myslím samozřejmě dole.
Daška Třinec tel.732755706 erotické služby
Kdyby jste měla galerie ,, tak třeba nemusíte inzerovat na fórum .
Daška Třinec 732755706 přírodní
Neholit, ani nahoře, ani dole. Mluvíme-li tedy o mužích, což ze zmínky o vousech předpokládám. I když... možné je všechno...
to nejde řict že je lepši oholit, neholit. To zaleži na člověku co je pro něho lepši a jak se citi. Někdo ma rad krupicovou kaši a ja ji nesnašim, ale nebudu nikomu vnucovat muj nazor že krupicova kaše je humus.
Pro mě je lepši oholit těch par soukromniku co mam za 14 dnu na bradě a tam dole mě depiluje kamaradka horkym voskem, ale jak řikam to co se libi mě se nemusi libit druhym
Pro mě je lepši oholit těch par soukromniku co mam za 14 dnu na bradě a tam dole mě depiluje kamaradka horkym voskem, ale jak řikam to co se libi mě se nemusi libit druhym
Ozehnout Peti, ozehnout
Ty jsi vůl
málem jsem se udusila kokosem
Mea culpa, mea maxima culpa

Holit ci neholit? Co je lepsi?
jaky na to mate nazor..