Kurva

Tip na dobrú kurvu

Kto poradí dobrú kurvu v Košiciach, ktorú už skúsil.
Ja rád poslúžim... Robím zväčša rukou ale aj ústami. Ale v Košiciach budem až na Artfilm. Rád to robím
Ako chces nejakaju fetosku alebo serioznu registrovanu zenu? Lebo ako to druhe, skus napisat do google eroticke sluzby recenzie.
V tom Ti neporadim, ale ak chces tip na dobrého debila, stačí pozrieť ráno do zrkadla 😂
Najlepšie nemať nič vyplnené v profile a tváriť sa múdro, že. A pritom možno sedíš na mobile nudíš sa a robíš vrátnika. A všetci podobní tupci ti dajú lajk.
Mať vyplnený profil neznamená, že je niekto normálny.
Poslal si mi správu, kde si mi vulgárne vynadal a súčasne zablokoval možnosť odpovedať, to je ako niekoho zozadu udrieť a utiecť. Tvoj charakter je úplne jasný a ľudí, ktori nemajú rovnaký názor, nazveš tupcami. Normálna žena, by o Teba nezakopla, tak Ti ostáva hľadať kurvu, však si zaplať nejakú, či si ako väčšina úbožiakov, ktorí hľadáju sex zadarmo.
A k tomu vratnikovi, len debil posudzuje ľudí podľa povolania. Mne je úplne jedno, či si právnik, doktor, učiteľ alebo vrátnik.
....Tento kreten to urobil aj mne....poslal.som.spravu a blok.... Jem to dalsi z radov kecalkov a snilkov
Predpokladám že sudis podľa seba debilko