Anál a hemoroidy

Otázka.. pre mňa dosť dôležitá

Chcem sa spýtať tých, čo majú skúsenosti s análnym sexom... či ho niekto, aj napriek varovaniam lekárov, absolvoval aj s hemoroidmi. Viem, že všade píšu, aby sa mu ludia s týmto problémom vyhýbali...ale aj tak by som to chcela skúsiť, tak chcem vedieť, aké sú reálne riziká, nielen tie teoretické. Vopred ďakujem za odpovede.
ak pouzijes vela gelu a partner bude jemny nieje problem ani ked na problemy treba skusit a najskorej len jeden prst a potom pokracovat pomaly dalej
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
- Když jsi rozhodnutá tak Tě nic a nikdo nezastaví. Potom už jen aby na Tebe byl hodný a respektoval to že je to experiment.
koleduješ si o průser,jo.nehledě k tomu že to je nepřirozený a proti přírodě,taky mezi muži pěkná prasárna.
tak to víš to je nejlepší k těm co provozují ten hnus anální sex at ženy nebo muži si jít pro radu ty ti budou tvrdit že análním sexem hemeroidy vyléčíš zapomen na anální sex já osobně z toho mám trauma jenom při pomyšlení že by to ode mne někdo požadoval at muž nebo žena a nebo že bych nějakému debilnímu bisexuálovi nastavil prdel to musí být hrozné v reálu stačí když to vidím v nějakém filmu tak to honem přetočím asi bych skončil na psychiatrii kdyby mi nějaký chlap se hrabal v rozkroku no nepředstavitelný hnus máme s manželkou stejný názor ona si zrovna tak nedovede představit sex se ženskou a nebo anální sex je to pro ní stejný hnus
Ďakujem za odpoved, ale nepytala som sa na vas nazor na analny sex. To ze vam sa nepaci je vas subjektivny nazor. Islo mi skor o prakticke rady. Kedze je demokracia, kazdy si moze penis, vibrator, alebo cokolvek ine, pchat do lubovolneho otvoru... Pekny den prajem.
Á.... pohádkáři jsou tady:-) No vidíte kluci jak si rozumíte. Nač se hádat, stačí společné téma co vás rajcuje a hned se dojemně ruku v ruce snažíte přivést všechny zbloudilé penisy na tu správnou cestu (spíše díru) Nezapomente přitom, že i ústa vašich partnerek jsou určena původně k něčemu jinému, než je cucání těch vašich prochcanjech čuráků. Chichi