Nie som voyeur, ale idem sa z toho zblaznit ako je teplo a vsetci mame otvorene okna. Pretoze u nas v bytovke byva baba ktora sa mi neskutocne paci, zdravime sa pokecame, ale k nicomu blizsiemu nedoslo, dala signaly ze nema zaujem o navstevy alebo nieco podobne. Zaregistroval som par muzskych navstev u nej aj ked prezradila ze je nezadana a tak som cuvol a ziadnu aktivitu dalej k jej strane nerobil. Posledne mesiace sa u nej ale ukazuje stale ten isty muz podla spz trosku z daleka. Z jej vzdychania som totalne nadrzany ked ju pocujem sadnem na balkom a urobim si to. Nasiel som miesto odkial mam aky taky vyhlad na okno jej spalne a ked vidim ze je tam jeho auto idem vecer vzdy nakukat. Vyhlad je zly ale uz sa mi par krat podarilo vidiet ako sukaju a bolo to paradne.
prosim nepiste mi ze sa chcete prist pozerat za odmenu a podobne nie som kino, dakujem (bez urazky)
pisal som ti spravu prosim pozri si a odpis ci by si mal zaujem
kde to je a ako casto sa ju da vidiet?
Dnes možno budem sledovaný alebo sledovať nuda pláž rajcianka Bánová ci niekto bude honít budem možno aj ja príďte sledovať nacapte ma
Aj ja tam chodím,kde máš miesto?
diky o chlapov nemam zaujem. .........................................
chodieva nejaký párik v Prešove a okolí niekde sexovať a dá sa popozerať? Ja chalan 25r, 186cm, 65kg. Ďakujem.
My sme boli sukat v BR a sledoval nas jeden cyklista. Zastal akoze je pokazeny bike a potom prisiel blizsie. Pozdravujeme ta. Mohol si si kludne honit dalej nevadilo nam to. Cervena prilba zlte tricko. Aj nabuduce . Kludne prid blizsie. My modre SUV. Tricko bolo na okne. Uz vies?
(editado)
Pred nedávnom som bol s jednou známou (60) večer pri jazere a ked som ju začal trtkat, všimla si, ze nás niekto sleduje, aj som bol prekvapený, ze nejako neprotestovala ked prišiel bližšie a začal si honit. Problém bol, ze bol zrejme pod vplyvom a nejako mu to nefungovalo🤣 škod toho, bolo to vzrušujúce. Možno inokedy.
MT a okolie ja nahý v prírode na prechádzke, ktorá sa pridá? Resp dohodneme šmirovanie z tvojej strany ... Platí stále ...
zohnal si daku?rad by som pozrel par
NITRA-TOPOLCANY a okolie
par ktory by som mohol pozorovat sledovat v akci niekde v prorode ci pri aute???
par ktory by som mohol pozorovat sledovat v akci niekde v prorode ci pri aute???
Dnes po 10. hodine cestujem cez Košice do Mihaloviec.
Budem fajčiť kohokoľvek, bez vekového obmedzenia, ako si želáte.
Môžete mi to vtlačiť hlboko do krku. fajčím s kondómom. Som skromný, poslušný, bitý, fackovací chlapec. Pľuvať a cikať!
Rada sa vyzlečiem, odfotím si ma.
Píš teraz!!!
Budem fajčiť kohokoľvek, bez vekového obmedzenia, ako si želáte.
Môžete mi to vtlačiť hlboko do krku. fajčím s kondómom. Som skromný, poslušný, bitý, fackovací chlapec. Pľuvať a cikať!
Rada sa vyzlečiem, odfotím si ma.
Píš teraz!!!
nejaky parik okolie dunajskej stredy?
nejaky parik okolie dunajskej stredy?
Zdravím. Koho môžem sledovať pri sexe? Napíš mi kedy a kde
Má niektorá z MT záujem ma posmirovat niekde v prirode nahého? Napíšte dohodneme
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Niekto chodi niekam v Banskej Bystrici masturbovat? Najlepsie mlady
Nejaky parik okolie Tn / IL ktory sa chce nechat sledovat.. trosku pri vas pohonkam :)
Ahoj
V piatok sa chystame ku vahu nieco skusit , v okoli Krivosud bodovka , ako byvaju tankove dni. Potesil by divak , len musi byt opatrny , partnerka sa lubi seknut a skovavat do auta. Chcel by som ju pichnut na deke vedla auta
V piatok sa chystame ku vahu nieco skusit , v okoli Krivosud bodovka , ako byvaju tankove dni. Potesil by divak , len musi byt opatrny , partnerka sa lubi seknut a skovavat do auta. Chcel by som ju pichnut na deke vedla auta
Zajtrajsok sa nepodari zrealizovat , ale ked budem nieco chystat dam sem info
Niekto ke dnes vecer ? popozerat sa
Mam chut dnes....niekoho sledovat v ZA ci okoli.
.
.pridam sa k onanistovi
.
.pridam sa k onanistovi
V okolí Popradu je niekto, kto by chcel diváka? Rád by som sa pozeral.
Kto by ma chcel v okoli pk a tt sledovat ako si vyhonim v aute?
Kosice ? park,aupak, v buse slecny.hh , len lde chcete budem
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Niekto dnes Petržalka niekde von napis ki prosim do sukromnej spravy rad sa dohodnem
Kľudne pozriem.
Da sa v ZA niekde niekto sledovat?
Bardejov, dalo by sa niekoho sledovať a honiť si pri tom?
Delňa, nudaplaz, pri nude v aute Rád by som sledoval niekedy pár m+m gay bi prípadne hetero pár kde on je bi. Seriózne. V prípade záujmu sa môžem pridať milujem deeptheroat
ja chodievam cez den na teply pramen
V KE je raj voyerov a exhibicionistov v saune Palma.
KE, hladame pozorovatela,ktory by chcel sledovat oralny sex medzi bi muzmi
Ahojte, vo stvrtok som v KE - ktory parik by som mohol pri tom sledovat?
Kde v Bratislave je najväčšia pravdepodobnosť byť alebo sledovať? 😉
Nazdar kto sa rád ukazuje v TT alebo okolí?
Ahoj ja občas.... Ale neni kde moc v TT
Košice ,ty my vy ja ty ona ony niečo niekde dačo , správa to istí :P:D
Ahoj je tu ten párik biela superb ktorý si to dnes večer užíval na bočnej cestičke pri zvončíne? Žienka si to krásne hlasito užívala šukali sme na vedľajšom fleku vedľa vás.. bolo to super.. ozvite sa:)
48°44'40"N 17°34'57"E si budem honiť tento piatok to je 20 okolo 18.00mladý zdravý
Ak chceš prísť napíš (editado)
Ak chceš prísť napíš (editado)
Košice! Dnes! Štvrtok 15:00-17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
- úbožiak so ženským nick_om a cudzou fotkou
. Už si sa tu pretŕčal vo viacerých podobách.
Žilina, Martin, Považská Bystrica a celkové okolie. Nejaký párik na voyeurizmus? Vždy sa dá seriózne dohodnúť. Kľudne píšte aj správu.
(editado)
ja bi som sa prisiel niekam v okoli BA a DS pozriet ako si to par rozdava... dajte typ
48°44'39"N 17°34'57"E budem si honiť na tomto mieste 18 ročný zdraví zajtra to je nedeľa 11 júla okolo 18.00 prídem
Ďakujem všetkým čo prišli super som sa pri vás urobil a ako som si všimol ostatní tiež a od pár z vás aj chutilo ďakujem nabudúce zopakujeme
hm tak na mladeho by bolo zaujimave sa pozerat,, ;)
Mohli by sme podniknúť niečo podobné aj v Po
Raz som sa tu dohodol s jedným mužom, mal tehotnú priateľku, v Senci na gulaške sa opakovali na menšej pláži sami dvaja. Ona nič netušila, ale podľa jej reakcie som nebol prvý, a keď som videl dva metre od seba naživo sex s krásnou tehulkou, striekal som ako divý. Úžasný zážitok :)
S bývalou sme sa tiež radi predvádzali, znova nájsť takú kamošku je tu ťažké ale...
Nájsť pár, ktorý sa rad predvádza s nevadil by mu pozorovateľ napriklad v saune je nadľudský vykon. Hlavne tu v Žiline...problem je sj s obyčajnou nahotou v saune...
Myslím ,že na konci mého příspěvku a z názvu místnosti je to vcelku jasně . Hlavně reálné setkání a ne vypisování fantazií na sklo.
My to často robievame v aute, je príjemné ak by niekto sympatický pozoroval :)
Ahojte ja bi som bol rád vaším divákom
Ja by som sa tiež pozrel na vás
ahojte,velmi rad sa pridem pozriet,ak udate den a cas..idealne okolo obeda :-)
Ahoj.kam chodievate? Prisiel by som po dohode
To sledovanie niekto má rád, niekto nie.Tým sledovačom by som rád odporučil aby si to sledovanie hlavne dohodli alebo sledovali len tam, kde je o to záujem. Necítim sa príjemne ak zrazu vidím v šere pár metrov od seba postavy schovávajúce sa v kríkoch, lebo ani neviem načo tam sú, či čakajú kým pôjdeme do vody a prídeme o veci, alebo sa ukájajú na nahej žene či o čo ide. Tiež nemusím tých prechádzkárov , čo prejdú vedľa nás každých 20 minút, tých čo denne v lete si musia obzrieť všetky ženy na pláži a celý deň vytrvalo chodia sem a tam po pláži. Niektorí sa aj nasáčkujú hneď vedľa, hoci inde prázdno alebo miesta dosť.
Ahojte ako to vyzerá na zelenej vodu chodieva tam niekto?
ja by som na vás rád pozrel, kde vás nájdem?
a kam chodievate? :) len pre zaujimavost :)
Ja občas stretnem párik na zlatých tiež sa radi predvádzajú a ja nemám problém sa pridať po honit nech vidí panička aj druhého vtaka ako strieka. Kľudne napíšte správu keby bola chut.
Tak na takeho "športovca" s takou "hrčou" v rozkroku by bol asi zaujmavy pohlad tak keby že ta vidi vymakne niekto pri tom si myslim..
Kde sa da sledovať v KE alebo niečo ?
Tak to asi zaujíma viacerých že kde,,;)
Honím na odbočke pri Ostrej Lúke, pridá sa niekto? Rád sa necham vymaknuť
Hm škoda že daleko,,,,,,,,,, ;)
Bolo by super nájsť nejakých partak ov na nahé prechádzky, aj turizmus alebo sa len tak po vyzliekať v prírode už začína teplo tak keby mal niekto chuť môžme popísať...
Alebo v TT...
Ahoj. Jezdím pravidelně PN za letištěm směr Považany je stará , slepá ještě před nájezdem na dálnici. Občas tam vidím stát auto jezdí se tam na nahotu vzrušení .......?
A čo by si tam chcel zažiť
Ahoj. Sledoval som svagrovu s priatelom. Vratil som sa z prace skor. Vosiel do domu a siel na poschodie do bytu. Na terase podomnou trcal holy zadok. Naklonil som sa a videl ako faja priatela. Tak som zisiel do pivnice a cez okno som sa nanich dival....
Pri Dunaji v Petržalke som neraz videl párik mať sex,fajku atď. a chvíľu nenápadne sledoval .Chodí tam nejaký pár odtiaľto?
My celkom často pri Dunaji.
Ale na opačnom brehu. Aj galerku
a video mám odtiaľ.
Trenčín. Zajtra budem honit pri Váhu.. Ktorý pár alebo žena by chceli sledovať?? Napiste rad sa ukazem
Ahojte. Dnes po 17.00.hod budem v nmnv na zelenej vode honit v aute.. Ktorý pár príde pozrieť? Rad sa poukazujem. Napiste
Zajtra o desiatej do obeda budem honit v aute v nmnv, zelená voda.. Ktorý párik alebo žena by chceli pozrieť?rad sa ukazem.
Ahojte. Dnes o 18.hod v nmnv zelená voda,budem honit v aute.. Ktorý pár alebo žena prídu sledovať?? Napiste
My sme mali jedného pozorovateľa vo vyrivke v Permone bolo to vzrušujúce.
Dnes o 17.hod.v nmnv, zelená voda.. Budem honit v aute.. Ktorý pár alebo žena prídu pozrieť? Rad sa poukazujem.. Napiste
Niekto vo Vysoke tatry? Mám by som záujem
tak to je uplne super napad, aj ja by som taky par rad povozil v aute😉
Zajtra popoludní budem honiť Poprad-Kvetnica, kto ma záujem pošli správu
Našiel by som divácku? Vyhonim si, budeš sa pozerať. Nájdem? Napíš sa 😉
Idem kuknúť na ZP... Mozno sa šťastie pritrafí a nezostanem sám s vtákom v ruke zavretý v mojom aute :)
Dnes poobede pár alebo žena ktorým sa poukazujem? Nmnv.. Zelená voda
Zajtra v Nitre budem honit :) pozre sa niekto ? Parik žena ?
Dnes budem honit v aute.. Ktorému páru alebo žene sa poukazujem?? Trenčín.
Dnes v nmnv zelená voda o 18.00.hod budem honit v aute.. Ktorý pár alebo žena prídu pozrieť? Napiste
Prišiel niekto,alebo si ostal na to sám?
Dnes fkk bukovec? bude? Honit na pláží pridá sa niekto ?
v tejto zime honit na plazi? urologovia budu mat radosti :D
Nmnv, zelená voda.. Budem dnes o 11.hod honit v aute.. Ktorému páru alebo žene sa prevediem?? Napis.. Mam velky
Zdravý voyerizmus a exhib je super ale v rozumných medziach. A naj v kombinácii so ženou alebo párom. 👍😁
Nejaky par sa kuk ako budem honit v aute?
Dnes Trenčín, nmnv.. Ktoremu papriku alebo žene sa ukazem ako honim v aute??napiste
Bolo by super nájsť niekto na rovnakej vlnovej dĺžke. Napíše niekto?
Budem ********************************
Tak oko 12:00 :)))))))) piste správu :)))
Chodím tam kedy ideš?
😉 Nikoho som tam nestretol zatial
😉 Nikoho som tam nestretol zatial
Noo pekne. Určite pekný pohľad.
Dnes po 17.30.hod v nmnv,zelená voda..budem honit v aute.kto pride sledovať??piste
Kde tam? Nuda pláž či inde. Daj vedieť prídem pozrieť
Dnes o 19.00.hod.nmnv,zelená voda..budem honit v aute..ktorý pár príde pozrieť?rád sa ukážem..napiste
Dnes pôjdem honit v aute..ktorý pár alebo žena by chceli sledovať?napíšte,dohodneme čas a miesto..nmnv,tn.
Myslim ze s tymto je dost velky problem. Raz som si honil na gulaske a jedna pani plavala okolo zastala a pozerala sa naraz bez slova zisiel dole daky buzik a zacal ma obtazovat. Ale par krat som si honil v aute na parkovisku pred gulaskou a videli ma mlade baby 18-19rocne tak sa pozerali do konca a raz dosla ceska zamnou do auta ze ci je toto Gulaska a uvidela my postaveneho vtaka tak sa somnou rozpravala az do vystreku
A v Trenčíne nechodíš?dáke miesto dobre..by som išiel skusit
Dnes o piatej v nmnv zelená voda.. Ktorému páru alebo žene sa po ukazujem?? Napiste
Trenčín..rád honim keď ma budeš sledovať..rád sa ukazujem..vonku alebo laugo ..napis
Mala som raz sex v okne. Milenec prirážal a ja v okne. Ja som si užívala a on si cez okno pokecal so susedkou. Vzdychanie na cely dvor a on sa s kľudom Angličana rozprával. To si len tak striedmo pamätam ale bližšie info neviem.
Ktorý pár alebo žena by si ma pozreli real vonku,v aute atď??tn.nmnv.piste,rád sa predvediem
BREZNO...kto sa ukaze? rad posledujem zenu alebo muza...
Ja sa rada pridám k sledovaniu v okolí Banskej Bystrici.
Môžeš sledovať mňa na sucháči :-)
Ahoj, nasla si nieco kde by sa dalo?
Tak isto rad posledujeme v okolí
Chceš sa na nás len pozerať či by si sa aj pridala
..,........a kde sa da pozerat? .....
Ak budeš o niečom vedieť v okolí rád sa tiež pridám
Si pisal hore vyssie ze mas zenu a ako lizes jej picku ... A tu sa chces pridat
Spoznali ste už niekedy niekoho na fotkách v albumoch? Susedovcov, známych, alebo kolegov z práce? Ako to dopadlo?
Sestru, spoluziaka sesternicu predavacku a obchodu
Teraz,večer..Trenčín Laugaricio alebo vonku..rád sa ukážem..žena,alebo pár??
Spoznal, viac ľudí už. Nijak to nedopadlo, čo by malo akože nejak dopadnúť? Tak sú proste tiež tu, normálna vec.
Čaute, ktorý pár z Lv by som mohol pozorovať?
KE nejaky pár naa sledovaanie ? Kosice rad sledujem a popri honiim
Ja som sledoval Petra Sagana, ale ktovie aký výkon nepodal
Pridá sa dnes, zajtra niekto?
Ako casto chodite a kam? ...😉..........
Ahojte , rad sa pridam aj dnes aj zajtra , navrhujem napr. Delna ??
Hlohovec panska zahrada kto ju videl alebo pozna mlada baba 18-22rocna do blondava vlasy biela bluzka alebo top a bez podprsenky? Bola tam s 2 kamoskami v amfiteatri na kofole doslova si uzivala jak jej vsetci okoloiduci cumeli na presvitajuc kozy.
Bez podprsenky chodi veľa žien, aj lekári to odporúčajú pre zdravie. Tú čo si videl bola iste super, krásna, ale to čo si užívala je už len tvoj názor a interpretácia.
Poznal som chlapa čo sa silno zabuchol do ženy z videnia a mal pocit že sa na neho stále pozerá, zvádza ho a že aj ona je do neho. Nakoniec sa jej po pol roku čo ju poznal z videnia odvážil prihovoriť a vysvitlo že ho tá žena vôbec nepozná, nepamätá si ho a nemá záujem :) predtým patrične strápnil ju aj seba.
Poznal som chlapa čo sa silno zabuchol do ženy z videnia a mal pocit že sa na neho stále pozerá, zvádza ho a že aj ona je do neho. Nakoniec sa jej po pol roku čo ju poznal z videnia odvážil prihovoriť a vysvitlo že ho tá žena vôbec nepozná, nepamätá si ho a nemá záujem :) predtým patrične strápnil ju aj seba.
Uzivat si to uzivala kopa ludi okol oa ona si bluzku roztahovala medzi kozami mala nieco vytetovane a kamoskam to ukazovala. Isiel okolo chlap ktori jej doslova cumel na kozy ona sa usmievala nanho. Ale ja to schvalujem podprsenky by mali domat mechat skoro vsetky😂
To áno to je pekný pohľad na takú ženu 😍
Ahojte ja som na zlatych keby sa vám teraz chcelo.
Ahojte a kam sa chystáte, rad by som sa pridal. Dakujem
Včera na prechádzke smerom na Bankov sme stretli príjemný pár na nahej prechádzke. Vraj to robia pravidelne a často sa niekto pripojí. Určite to skúsime. GPS v správe.....
Súper to musí byť nádherné chcel by som niečo také zažiť
Bol som aj ja prejst sa v okoli bankova, kde som spoznal prijemny par 😉
Na bankov chodim..pisal som ti spravu
Trenčín?pár alebo žena v prírode,Laugaricio atď??rád sa poukazujem
Rád by som sa dival na par .popripade iba na ženu ako sa sama robi.
Ako sama robi ten pristresok ? 😂
Žilina,Martin, PB a okolité mestá? Viem sa dohodnúť na čomkoľvek. Píšte správu.
Potrebujem.vykopat a zabetónovať zakladovu dosku pod prístrešok. Okolo 20m2.
(editado)
Tak si vykop 😁 si na inom webe.
Sľúbil si, že urobis všetko, tak sa nečuduj.
Vždy v trojke s bývalou som si dal jedno číslo s vtákov v ruke a pozeral..dvakrát nás v prírode pozoroval muž,raz pár ale zistili sme to až nakoniec..Ja som šťastie na nikoho nemal,pri realizácii na inzerát že úplná nula. Ostáva mi húpnuť do vzťahu a pozriem,pohoním na svojej
Mme sa paci ked by si niekto honil na mojej krasnej manzelke a pozeral sa niekto na nas.
Ahoj, ja si rad pri nej vyhonim , dohodneme nieco?
Stačí sa ozvať
Toto je môj nesplnený sen....
Co tak dat spycha na pol ceste hm? Vy my poprisebe vzajomne sa podrazdit v pritomnosti toho druheho paru...
Ano to by sa nam pacilo, casto sa o tom rozpravame ze by bolo prijemne mat sex v pritomnosti/blizno ineho paru (bez vymeny partnerov atd)
Mozme nieco spachat co vy na to?
Pekny den... som z MT ... ak by ste neboli proti rad by som dal s vami stretko ... rad pozeram alebo keby sa pozera na mna niekto , teda skor baba :-) dakujem ak odpisete :-)
Ahojte, niekto v Nitre? Ale tak poriadne, večer v aute si zapnutými vnútornými svetlami :)
Na Zelenej vode si vzdy uzivame ked sme tam a zatial sme vzdy mali divaka. Prijemny pocit vediet ze to vzrusuje niekoho 😘
Dajte vedieť keď pôjdete na zelenú vodu.. Radi sa pridáme 🤗
Čaute niekedy by som sa na vas rád poztel.
my hladame divacku k nasim perverznym hram doma, ak by sa nasla zvedava.........
my sme par z BA a sme dohodnuty ze sa niekde pojdeme predviest....len tie zlate piesky ...no neviem je to tam asi uplne mimo....nieco kde by sme boli vidiet ale nie atakovaní ...poradte
Ja idem na Zlaté, a mozno dokonca s este jednou babou...len sa bojite oslovit pani....
niekedy spolu na zelnu vodu pri letisko? Lepsia voda ako zlate.
Nádherná profilovka
Zaujmo by ma ze ci sa umyselne ukazujete. Napriklad idete v aute s postavenym vtakom okolo zeny alebo odhalenym prsom alebo kundou alebo zeny ci ked sedite niekde umyselne date nozky od seba
Viem že to je asi trošku chore ale ked som bol mladší a byval som doma tak som sledoval segru ked ona mala asi 16 ja 22 . Stale ked sa sprchovala a podobne proste som nevedel odolať
Na to že si mal 22 je to dosť divne
Rad sa pozerám a rovnako rád som pozorovany. Vzrušuje ma to pred divakmi. Otvorim dvere na aute a snažím sa aby divák naozaj niečo videl a aj z toho niečo mal. Alebo sme vonku pri aute.
Tak može to byt zaujimave tak niekoho niekde vidiet pri niečom "vonku" niekde,, či už náhodne, , či už sólo muža, či par,,, hlavne takých ktorých toto vzrušuje a nevadi im že su videní že sa predvadzaju, že maju diváka...
Tu muž. Nájsť pár na spoločnu nahotu, alebo pozorovanie pri sexe je nadľudský vykon. Nie trojku podotýkam.Aspom v Žiline.
Ahoj a odkiaľ si? Ak máš záujem pošli správu a dohodneme sa
Nejaký sledovači PO,KE? Napíšte páči sa nám to
Môžem vás sledovať a ja môžem hodiť?
Rád by som si Vás pozrel 🤩 fotky v albume máte veľmi chutné
Ahoj rád posledujem keď je záujem ;)
ahoj ja voayer rad sa na vas budem pozerat kam chodite na ake miesta?
Ahoj ja by som vás rád sledoval páči sa mi to a vzrusuje má to som max diskrétny stačí napísať kde kedy a ja sa prispôsobím Miro
Ja by som si cas rad pozrel :)
Môžem sa ukázať ako budem honiť.
Ahojte rad by som sa na vas popozeral
Ja Prešov, ak je to aktuálne ešte odpiš mi v správe, detaily doladíme, Dik
Ahojte rád by som vás spoznal , chcel by som sa iba pozerať . Ak mi to dovolíte rád by som sa pred vami aj honil .
.............Aj do ke chodite niekam????
Ozvite sa mám záujem o sledovanie som slušný
Ahojte
Rád by som Vás spoznal .
Som slušný a som iba divák.
Ďakujem
Rád by som Vás spoznal .
Som slušný a som iba divák.
Ďakujem
Ahojte , ja 43/ 195/ 105 by som sa rad na vas pozeral . Som pohodak so zmyslom pre zabavu a dobrodruzstvo . Tesim sa na vasu odpoved .
Ja som z Košíc. Ak chcete, ozvite sa.
Bol si sledovat niekoho z ke uz?
Jaaa sledujem mali by ste.zaujem o sledovanie ?
Som presovcan...kde by som Vas mohol sledolat?
keď tak SNV, keď sa vám to tak páči.
SNV a kde? Je nejake miesto ?
Ahoj čo tak niečo dohodnúť vo stvorici niekde v prírode spolocne sledovanie dajte poštu možno niečo dohodneme
Ahoj, som Prešov, pošlite správu :)
Napiste mi spravu, mozbo nieco vymyslime
No to asi viaceri tu Odpisali ..,.........aj??
zdravím, rád by som vas sledoval ak by sa dalo, pridem na aute stači povedat miesto a čas
Sledovači sa určite nájdu, len aby bolo koho sledovať
Asi takto..ze kto sa necha sledovat aj
Bližšie k Popradu nie je nikto,kto by chcel pozorovateľa?
ja som az z MI, ale inak by som sa prisiel pozriet
Trencin ktorý pár chce zajtra cez deň diváka ????trencin ... niekde v prírode ????
Ja som sledoval parik cestou domov, vysiel som spoza rohu a na kapote si to rozdavali chalan s babou. Evidentne sa im pacilo, ze ich niekto sleduje..
Kde to bolo?
Bože... konkrétne to opis
Co ti mam dat adresu, kde to bolo?
TT a okolie nejaký exhib?
Ja som z trnavy, a som exhibi,keby niekto chcel aj par,aj muz kľudne piste!!
Aj na gulaske sa da sledovat sice volakedy sa tam viacej sukavali ale niekedy sa da aj teraz niekoho prichytit
my tam sexujeme vzdy; ked sme tam... a sledovacov sme tiez mali; dokonca parkrat boli odmenení aj fajkou od mojej
Ja prídem. Rad sa pozerám. Napíš mi do správy kedy
Musi to byt úžasné rád by som sa pridal ak bude aktualne.
ahoj Rad bi som sa pozrel na Vas
Tiež som tam mal dva pekne zážitky, raz ma vyfajcila a druhy krát pekne vyhonila kočka od páru. Len keby tam nebehali občas aj uchylovia.
Ahoj. Prosím ťa, ako sa správa taký úchylka, nech viem či to nie som aj ja. Inak nechať sa sledovať je tiež uchylne, či?
Ako sa správa úchylak?? Napríklad tak ze pobehuje okolo vás ako splašeny, prejde aj 10 x sem a tam a ziza tak že mu tečú sliny, raz sa mi pred auto postavil chlap a drgľoval si ho ako by mu išlo o život, alebo chlap si sadne na uterák nad ženu ktorá sa splní na pláži čumi na ňu a honí si klbasu. Vystrieka sa, neutrie sa ani neumyje, natiahne si trenyrky a mlcky sa vytratí. Som čistý hetero, ale pokiaľ sa niekto správa slušne, slušne sa pozdraví, prihovorí ja nemám problém komunikovať s každým kto je v pohode bez ohľadom na sex. orientáciu. Ale keď niekto je otravný, sprostý ziza tak že mu tečú sliny tak to ako... Je silná káva aj pre mňa. Alebo sa neopyta len mlčky vyberie pred partnerkou klbasu a začne si na drzovku pred ňou drglovat... To ako co má byť
Vďaka uchylakom moja partnerka tam nechce chodiť už 😣😣😒
Isiel by som sa pozrieť. Len dnes nie.
super , kedy tam pojdete ?rad si vas pozriem.

Voyeurizmus, sledovanie...
Téma ideálna na leto