Funguje, včera večer jsme se tam byli podívat a koupali se. Fakt moc hezky udržované. Jde vidět že to tam mají rádi. Určitě tam chceme zavítat i přes den ☺️
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jaká je kvalita vody ?
Byla dobrá. Rozbor jsme neprováděli ..
Jasně :), skvělé to tam je, chodím tam pravidelně..
Letos ještě ne ale jinak jsem tam byl už asi 5 x , vždy Pohoda, relax .
Byl jsem tam ve středu. Pešky je to docela dost daleko, obejít celou nádrž. Pláž byla sice trochu menší, ale hezky udržovaná. Líbily se mi keře u břehu, které kryly výhled z druhé strany. Rychlejší to bylo zpátky s pomocí paddleboardu - jen 6 minut :D
Souhlasim.. je to opravdu dost dlouha prochazka. Byl jsem to omrknout cca pred mesicem. Uz se tesim, jak zacne sezona
Můžete mi také poslat souřadnice, kde to je?
GPS: 49.6155567N, 18.1925506E
Sezona uz je v plnem proudu. Mistni se tam o tu plazí pekne staraji, jsou tam vysazene stromky a kvetiny. Taky pekne sekaji travu kolem. Vcera bylo celkem dost lidi, takova pevna komunita a par jedincu, vcetne me. Akorat jsem to uz zabalil drive a tesne jsem se minul s krasnou cyklistkou, ktera tam dorazila na nudu asi po praci.
Od hraze je to dost daleko,hodne lidi to odradi
Je to procházka, ale je to tam super. Každý si tam najde to co chce. Někdo se rád dívá, sluní nebo se předvádí a ukazuje. Vše je v pohodě a klidu.
Byl tam už někdo letos? Je tam dost lidí nebo prázdno? Ještě sem tam nebyl a zvažuju už delší dobu že bych se stavil, je tu někdo kdo pravidelně navštěvuje? Děkuju
Letos jsem ještě nebyl, loni byla hladina vyšší než obvykle. Proto dost pláže a dalších míst pod vodou. Akorát ta louka byla fajn, posekané místa na deku, jinak tráva docela vysoká.
Na pláži však je tráva posekaná pořád a pláž je udržovaná, místní se o to moc pěkné starají. Zvažuji víkend podle počasí...
Jak to vypadá s loukou? (editado)
Na pláži však je tráva posekaná pořád a pláž je udržovaná, místní se o to moc pěkné starají. Zvažuji víkend podle počasí...
Jak to vypadá s loukou? (editado)
Ja spiše chodivám do Antošek k Nuda Plaži vetšinou se domlovám s chlapami sem totiž na chlapy beru vždy deku krem nějake opčerstveni pivka a alkohol at je Nalada byl sem minuly rok dvakrat na Nuda plaži Antošky kde mam par mist a sve soukromí přistup k vodě a kde je klidek
Kdo hledá FKK tak se prostě projde, kdo je textilak ať zůstane na pláži u bufetu:-). Je dobře, že se té ,,nudy" někdo ujal, poslední dobou to tam chátralo.
kdysi jsem tam jezdil autem, k lesiku nad nuda....ještě se dá dojet?
Souhlasim, je tam stale klid. Naproti sice lidi moc, kdyz to tam opravili na lonskou sezonu, ale na nuda je to stale OK
Je tam super, ze lidi a zeny opaluji nejen u vody na plazi, ale i na te louce ve strani. Letos urcite vyrazim zrelaxovat.
Ano funguje a docela dost navstevniku
Ano, byl jsem v neděli a funguje. Voda je dobrá, lidé moc příjemní, akorát v lese kolem občas nějaký ten úchyl (čumil) a docela dost rybářů naproti u břehu. Jen podotknu, ze Vetrkovice jsou blíže Kopřivnici nebo Pribora, nez-li Ostravy. To pak jsou ještě dalsi oficiální lokality blízko Ostravy, jako napr. Antosovice, Hlucin nebo neoficiální Kalisok a Vrbice. A určitě mnoho dalších...
Kde se nachází na kališoku nuda pláž?
Byl jsem tam poprvé v sobotu jen mrknout na hrázi a voda vypadala dobře. Přístup na nuda je asi pěšky přes tu hráz nebo od konce vesnice přes louku se taky dá.
Rád bych zašel, ale solo se mi teda nechce, tak kdyby nějaký pár nebo dáma třeba hledali na chvilku společnost ;)
Rád bych zašel, ale solo se mi teda nechce, tak kdyby nějaký pár nebo dáma třeba hledali na chvilku společnost ;)
Ano funguje. Byl jsem se tam podívat minulý týden. Přemlouván manželku, že tam spolu zajdeme, ale ona nemá zájem. No škoda.

Nuda plaz nadrz Vetrkovice
Funguje?