v priemere 8 až 10 ktat
ad otázka: já min 900x měsíčně (min 3x denně)
ad podotázka:
soulož s orgasmem upřednostňuji jen někdy. Sex s orgasmem je mnohem intimnější záležitost, ovšem pokud jde čistě o sex, je to pro mě lepší bez orgasmu. Především...od orgasmu mám masturbaci, není lepšího orgasmu než při ní. Při sexu si užívám sexu, tzn. ponejvíce těla partnerky, sexuálního vzrušení...které je příjemné samo o sobě, vyvrcholení naopak znamená konec těchto libých pocitů. Cílem sexu není orgasmus, ale celkové sexuální uspokojení...tedy převážně duševní relaxovanost a dobrá nálada, která je následkem sexu...řekl bych, že přímou součástí této spokojenosti je tělesná blízkost partnerky a další interakce s ní.
Orgasmus je sice příjemný, ale velmi krátký prožitek, který nemá žádný vliv na mou duševní pohodu a tělesně mě spíš "vybíjí" než "nabíjí". Orgasmus vnímám čistě jako nutnost - stejně jako potřebuju 3x denně jíst, pít atd., tak potřebuju mít orgasmus, jinak se mi obtížně soustředí. U sexu samotného je to přitom jak kdy...mnohdy mě sex, pokud je bez orgasmu, energií naopak nabije. Orgasmus vždy jen vybíjí.
ad podotázka:
soulož s orgasmem upřednostňuji jen někdy. Sex s orgasmem je mnohem intimnější záležitost, ovšem pokud jde čistě o sex, je to pro mě lepší bez orgasmu. Především...od orgasmu mám masturbaci, není lepšího orgasmu než při ní. Při sexu si užívám sexu, tzn. ponejvíce těla partnerky, sexuálního vzrušení...které je příjemné samo o sobě, vyvrcholení naopak znamená konec těchto libých pocitů. Cílem sexu není orgasmus, ale celkové sexuální uspokojení...tedy převážně duševní relaxovanost a dobrá nálada, která je následkem sexu...řekl bych, že přímou součástí této spokojenosti je tělesná blízkost partnerky a další interakce s ní.
Orgasmus je sice příjemný, ale velmi krátký prožitek, který nemá žádný vliv na mou duševní pohodu a tělesně mě spíš "vybíjí" než "nabíjí". Orgasmus vnímám čistě jako nutnost - stejně jako potřebuju 3x denně jíst, pít atd., tak potřebuju mít orgasmus, jinak se mi obtížně soustředí. U sexu samotného je to přitom jak kdy...mnohdy mě sex, pokud je bez orgasmu, energií naopak nabije. Orgasmus vždy jen vybíjí.
Takze 90x mesicne, ne??
Jinak moc hezky popsane vnimani orgasmu tak trochu na jiny zpusob, ktery naprosto chapu a vnimam podobne!
Ne jako pristup meho byvaleho, kdy jsem pro nej byla neschopna, protoze jsem orgasmu nedosahla, pritom ja to vzdy vnimala uplne jinak a byla jsem spokojena a uspokojena do te doby, nez zacal mit svoje omezene narazky.
Jinak moc hezky popsane vnimani orgasmu tak trochu na jiny zpusob, ktery naprosto chapu a vnimam podobne!
Ne jako pristup meho byvaleho, kdy jsem pro nej byla neschopna, protoze jsem orgasmu nedosahla, pritom ja to vzdy vnimala uplne jinak a byla jsem spokojena a uspokojena do te doby, nez zacal mit svoje omezene narazky.
Mam 30, priatelka 50(velmi aktivna po vsetkych strankach :)). Kazdy den v mesiaci mam cca 2-3 orgazmy. Ci uz sa jedna o sex alebo o masturbaciu. S priatelkou zijeme spolu cca 4-5 dni z tyzdna a sexujeme 2-3x za den. Zatial to trva 8 mesiacov, uvidime ako to pojde dalej :) No a ked som sam ten zvysok tyzdna, tak masturbujem 2-3x denne. Takze za 30dni = 75orgazmov.
semeno je energia a je trestuhodne snou takto plitvat ja dokazem prezivat orgazmi aj bez vystreku semena je tantricka technika aspon to poznam s pocutia ktoru som dlhu dobu cvicil aj ked sa to zda jednoduche v skutocnosti je to tazke ale ak to dokazete tak mate vyhrane, chut na sex je stale a vasa partnerka vas neustale pritahuje pretoze tuzite po nej a to preto ze nestracate sexualnu energiu a ta sa prave straca vystrekom.Ja striekam ak mam byt uprimny asi raz za 2 mesiace zato milovanie si uzivam stale, akurat ze manzelka niekedy ma cepuje preco nestriekam ona to nechape ze orgazmus a striekanie su rozdielne veci a nijak nesuvisia, od striekania som si uz odvykol a ani netuzim po nom obycajne sa po nom citim zoslabnuti a unaveni a aj nestastni nakolko stracam chut na zeny a sex este stastie ze to netrva dlho ale skoda aj tochto casu..
btw důkaz toho, že Indové to nepobrali, je už jen ten fakt, že je mnoho lidí, kteří semenem takto "plýtvají" a absolutně nijak jim to neškodí. Podle ajurvédy by měli mít různé nemoci tělesné i duševní a dožívat se velmi nízkého věku. Že tohle "nesedí" s realitou je zřejmé...je spíš s podivem, že jsou i na západě jedinci, co ajurvédě a ptákovinám z ní vyplývajících věří.
jinak ovšem s tím, že pokud je sex bez orgasmu, tak člověka partnerka o dost více přitahuje...naprosto souhlasím. Člověk má pak též větší chuť se s ní mazlit.
neviem ci to suvisi s chorobami alebo cim. ja osobne citim ze ak vystreknem vsetko skonci, chce sa mi spat a uz nemam sexualnu energiu. ked sa ale urobim a pritom nevystreknem dokazem takto sexovat x nasobne dlhsie so silnejsimi pocitmi, viac orgazmami pri jenom sexe a co sa poslednou dobou deje vladzem a chcem viac ako partnerka a kedze mi vadilo predcasne urobenie kedysi tak som spokojny :) to bude asi vsetko ku tejto tao-tantra teme
prispevok nadomnou ma pravdu. zaujimam sa o tantru a cvicenie a oddelenie vystreku od orgazmu som sa naucil a dozvedel z tao...je to na sposob tantry ale pochadza z ciny
Nyní tak 2-3x týdně. Za mlada tomu bylo takhle denně. Nemládneme.
já to dělám tak 2x denně, dříve to bylo 3-4x ale už to stačí takto
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ja preto tak "málo", pretože uznávam Tantru. Môj vzťah ku ženám všeobecne (nemyslím len zo sexuálneho hľadiska) sa zmenil k lepšiemu za tie dva roky čo orgazmujem ročne v priemere asi 17 krát za rok (viac nie). Uvedomujem si čo mi to dalo, a nechcem sa toho vzdať.
Na druhej strane, taká milovníčka ejakulátu (i keď ich veľa nie je, väčšina má rada skôr ten pocit, že muža "zničili") by zo mňa veľa nemala... ale také "odležané" (pritom sa stále transformujúce...čiže nie v nečinnosti) semeno má lepšiu chuť než semeno striekané každý druhý deň a podobne.
To je ale fuk.
Ale zase sa musím priznať, že by sa mi celkom páčilo tých v priemere 17 ejakulácii ročne... zažiť pri orálnom sexe so ženou, ktorej semeno chutí.... (najlepšie s milovanou partnerkou, no nie ?). Lebo, 17 krát ročne jej na žalúdok nejak neuškodí (ibaže by bola alergická na semeno), a - tak isto dôležité - neuškodí to ani mne (z energetického a iného hľadiska).
Keby ste mi mali dať 100 000€ (mal by som svoj vlastný byt, hurá...) v prípade, že by som mal každý druhý deň orgazmovať dajme tomu do môjho 50-teho roku života, NEBRAL BY SOM. A to nemyslím len do 50-teho, ale ani do 30-teho roku môjho života (mám 24)...
Tak to vnímam ja, tak vnímam ja silu (všeobecne), ktorú mi dáva orgazmovanie o počte v priemere 17 orgazmov ročne.
Na druhej strane, taká milovníčka ejakulátu (i keď ich veľa nie je, väčšina má rada skôr ten pocit, že muža "zničili") by zo mňa veľa nemala... ale také "odležané" (pritom sa stále transformujúce...čiže nie v nečinnosti) semeno má lepšiu chuť než semeno striekané každý druhý deň a podobne.
To je ale fuk.
Ale zase sa musím priznať, že by sa mi celkom páčilo tých v priemere 17 ejakulácii ročne... zažiť pri orálnom sexe so ženou, ktorej semeno chutí.... (najlepšie s milovanou partnerkou, no nie ?). Lebo, 17 krát ročne jej na žalúdok nejak neuškodí (ibaže by bola alergická na semeno), a - tak isto dôležité - neuškodí to ani mne (z energetického a iného hľadiska).
Keby ste mi mali dať 100 000€ (mal by som svoj vlastný byt, hurá...) v prípade, že by som mal každý druhý deň orgazmovať dajme tomu do môjho 50-teho roku života, NEBRAL BY SOM. A to nemyslím len do 50-teho, ale ani do 30-teho roku môjho života (mám 24)...
Tak to vnímam ja, tak vnímam ja silu (všeobecne), ktorú mi dáva orgazmovanie o počte v priemere 17 orgazmov ročne.
franta2 - čítaš ty vôbec, čo píšem ?.... lebo tvoj príspevok je z 90% mimo...
My sa tu nebavíme o výdrži... ale o tom, kto z vás (mužov, lebo teraz sa bavím s mužmi) má koľko orgazmov mesačne.
A telo si nepovie samo...je to HOVADINA, telo si povie samo, kedy chce sex. To áno. Ale sex a orgazmus sú dve odlišné veci, dajú sa spojiť, ale VôBEC to nie je nutné.
My sa tu nebavíme o výdrži... ale o tom, kto z vás (mužov, lebo teraz sa bavím s mužmi) má koľko orgazmov mesačne.
A telo si nepovie samo...je to HOVADINA, telo si povie samo, kedy chce sex. To áno. Ale sex a orgazmus sú dve odlišné veci, dajú sa spojiť, ale VôBEC to nie je nutné.
Vidíš, trúbka (neber si to osobne)...využi svoju nadržanosť.... a prevteľ ju do Lásky, do záujmu, do citov... Sexuj koľko chceš, ale skús obmedziť striekanie. Pomaly a stále na dlhšie (myslím, že raz mesačne stačí, nemusíš raz za 3 mesiace či raz za pol roka - ale môžeš, to už ale bude riadna úroveň vzťahu...wau...ja na to ešte nemám...).
Až potom to bude komplexné.
Sme jediné tvory (ľudia), ktorý toľko striekajú... a to škodí nie len našim telám, ale aj našim vzťahom.
SEX JE NUTNÝ. Ale orgazmus nie.
Sex môžeme mať každý deň, ale orgazmus... preboha radšej nie, lebo vzťah bude vo veľkej nerovnováhe... Vo vzťahu kde sa veľa strieka...tam nemôže vzniknúť hlboký vzťah, jedine závislosť... alebo povrchný vzťah, bez hĺbky.
To je realita, ja som to nevymyslel, vypozorovali to tantrici za obdobie 5 tisíc rokov. A vypozoroval som to aj ja, i keď nie z dlhodobého hľadiska...
Až potom to bude komplexné.
Sme jediné tvory (ľudia), ktorý toľko striekajú... a to škodí nie len našim telám, ale aj našim vzťahom.
SEX JE NUTNÝ. Ale orgazmus nie.
Sex môžeme mať každý deň, ale orgazmus... preboha radšej nie, lebo vzťah bude vo veľkej nerovnováhe... Vo vzťahu kde sa veľa strieka...tam nemôže vzniknúť hlboký vzťah, jedine závislosť... alebo povrchný vzťah, bez hĺbky.
To je realita, ja som to nevymyslel, vypozorovali to tantrici za obdobie 5 tisíc rokov. A vypozoroval som to aj ja, i keď nie z dlhodobého hľadiska...
Na nikoho nechcem útočiť.
Stále ostáva otázka na mužov, ktorá znie :
Muži, koľko orgazmov si doprajete za 1 kalendárny mesiac ?
ĎAKUJEM ZA ODPOVEDE.
Stále ostáva otázka na mužov, ktorá znie :
Muži, koľko orgazmov si doprajete za 1 kalendárny mesiac ?
ĎAKUJEM ZA ODPOVEDE.
Proti gustu není mustru - říkala babička. Mě by se určitě nelíbilo, kdyby ho žena schopná orgasmu odmítala, že ho chce jenom jednou měsíčně. Vykašlal bych se na ní.
U žien je to iné...
Tie orgazmus dosahovať môžu... Ale zas striekací orgazmus...ten škodí aj im (ak ho majú ony)...keď je častý.
A tam, kde bude striekajúci muž a striekajúca žena..... tam nehľadajte žiadnu blízkosť, len sexuálnu a fyzickú závislosť s prímesou trošky citov....
Ale nehľadajte tam HĹBKU, budete ju hľadať márne.
Ak nestriekajú obaja (prípadne výnimočne, napr. raz za mesiac), a rozumejú si po množstve stánkach, tak... očakávajte HĹBKU. Len v tomto prípade ju dosiahnete.
Ale o hĺbku majú väčšinou záujem len ženy... a chúďatá ženy, keď mužom o hĺbku príliš nejde (lebo sa pravidelne vystriekajú, a tým stratia záujem....o hĺbku). To je realita, ja vám ju len formulujem do tohto príspevku...
Tie orgazmus dosahovať môžu... Ale zas striekací orgazmus...ten škodí aj im (ak ho majú ony)...keď je častý.
A tam, kde bude striekajúci muž a striekajúca žena..... tam nehľadajte žiadnu blízkosť, len sexuálnu a fyzickú závislosť s prímesou trošky citov....
Ale nehľadajte tam HĹBKU, budete ju hľadať márne.
Ak nestriekajú obaja (prípadne výnimočne, napr. raz za mesiac), a rozumejú si po množstve stánkach, tak... očakávajte HĹBKU. Len v tomto prípade ju dosiahnete.
Ale o hĺbku majú väčšinou záujem len ženy... a chúďatá ženy, keď mužom o hĺbku príliš nejde (lebo sa pravidelne vystriekajú, a tým stratia záujem....o hĺbku). To je realita, ja vám ju len formulujem do tohto príspevku...
Taky bychom řekli, že jsou to pusté bláboly...
Fakt ? TAK SI TO SKÚSTE....Aj ja môžem tvrdiť, že poznám stav skutočného zdravia (lebo nie som chorý), ale pritom ten stav pozná len totálne (fyzicky a psychicky) prečistený človek, športujúci (čo samo o sebe nestačí) ktorý má emócie pod kontrolou.
A tak isto, domnievať sa čo je to hĺbka...... to je len domnienka. Sú zákony, ktoré ku hĺbke vedú. A časté orgazmovanie proste hĺbku vo vzťahu (duchovno-duševno-fyzickú) nepripustí. Tú skutočnú hĺbku. Ak beriete za hĺbku to, že by ste nechceli meniť svojho partnera za iného (napríklad čo sa týka spolužitia), tak to je len vecou zvyku, a samozrejme je v tom aj to, že sa máte radi. Ale hĺbka, SKUTOČNÁ HĹBKA, tá sa dá dosiahnuť len spolu s tantrickým súžitím.
A tak isto, domnievať sa čo je to hĺbka...... to je len domnienka. Sú zákony, ktoré ku hĺbke vedú. A časté orgazmovanie proste hĺbku vo vzťahu (duchovno-duševno-fyzickú) nepripustí. Tú skutočnú hĺbku. Ak beriete za hĺbku to, že by ste nechceli meniť svojho partnera za iného (napríklad čo sa týka spolužitia), tak to je len vecou zvyku, a samozrejme je v tom aj to, že sa máte radi. Ale hĺbka, SKUTOČNÁ HĹBKA, tá sa dá dosiahnuť len spolu s tantrickým súžitím.
Věř si čemu chceš, ale můžu ti říci, že já věřím něčemu úplně jinému. Celý život mám orgasmus, čili ejakulaci, minimálně 25x za měsíc. To je stav dnešní, kdy mi je 58 roků. V mládí to bylo jiné, onanuji cca od 11 let a v té době jsem to dělal několikrát denně. Přitom jsem i sportoval, chodil na housle a žil život normálního kluka. Jak přišly ženy se svými otvory, protahoval jsem je tak často, jak bylo možné a pokud jsem byl sám, onanoval jsem bez zábran dál. V době od 15 do 30 let jsem měl cca 50 - 60 orgasmů měsíčně. Postupem času ona potřeba pomalu slábne, až se ustálila na dnešních cca 25 ejakulacích měsíčně, kdy 10 jich je s mojí milovanou paní a zbytek s jinými dámami, právě teď však povětšině s Pravačkou či Levcačkou.
Čítam tu rôzne názory.Mne je 60 a každe ráno onanujem a ejakulujem.Proste to potrebujem.V puberte som striekal aj 3-4x denne.Viac orgazmou som si v živote urobil onaniou ako súložou.Onania s ejakuláciou je úžasná zábava a môžem si to robiť kedy mám na orgazmus chuť

Koľko orgazmov mesačne?
Podotázka : potrebujete pri každej súloži dosiahnuť orgazmus, alebo nie ? A aký vzťah máte k vášmu mužskému orgazmu ? Dobrý, zmiešaný... Hmmm ?
Poprosím o odpoveď každého, je to taká anketa, ktorej výsledok ma zaujíma.
A čo sa mňa týka, orgazmujem 1-2 krát mesačne (v lete 2, v zime 1...samozrejme nie je to kamenné pravidlo...), tak som sa rozhodol, a činím tak (na výnimky) už dva roky.