Ahoj, nejsem žena, ale myslím si, že je to o volbě partnera. My jsme se ženou spolu 12let a děláme to každý den minimálně jednou, ale v naprosté většíně dnů i 4-5x za den. Jsme na prosto spokojeni, já to prožívám pokaždé jako poprvé a naposled a myslím, že žena také. Teď se těším až se vrátí s dětma z koupačky a udělám jí to hned na pračce.
ak chces mozeme spolu nieco podniknut
Jsme na tom stejne.
Ahoj,měla jsem také dost chlapů....myslela jsem si,že jsem potkala toho pravého co se tyka sexu...ale neni tomu tak stačí mu to ted už jen 2x do týdne,já to,ale potřebuji každý den..chci být věrná....ale ta touha po sexu je tak siná...
Ahoj, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama!
No já bych taky mohl pořád ale partnerka zase tak nemusí a stačí jí to jednou za 14 dní.Docela už mě to trápí a nechci jí být nevěrný tak to zatím řeším rukou. Pokud jde o sexuální praktiky tak je to podobné. Já bych šel do spousty věcí ale ona s tím má problém.Co s tím?
ahoj taky mam tenhle problem chci byt pritelkyni verny ale uz dlouho sex nebyl neda se to vydrzet a budu muset hledat jinde
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já právě takovýho, který mi stačil našla. Dokonce jsem mu možná já nestačila. A neviděli jsem se každý den, nedělali jsme to každý den. Někdy jsme se viděli i jednou za 14 dní, ale opravdu to stálo za to! Dlouho vydržel a já když si na něho nasedla, tak jsem mohla řádit o sto šest.. Teprve u něho jsem si našla zálibu v poloze na koníčka.. Najednou jsem si to mohla korigovat sama a byla to opravdu slast. :P A to teprve po půl roce našeho scházení.
Nejsem nymfomanka a nepotřebuju to asi každý den. Ale jsem hold nevyřáděná a mladá. :)
Nejsem nymfomanka a nepotřebuju to asi každý den. Ale jsem hold nevyřáděná a mladá. :)
Tvoj problém je skôr psychický ako telesný.Muž nemá rád , keď si pripadá len ako stroj na partnerkine orgazmy, potrebuje mať asi aj pocit jedinečnosti a výnimočnosti, inak nastupuje stereotyp a nuda. Niekedy stačí stimulácia slovom počas styku a potom sa muž na každé stretnutie viac teší a nezdupká. Predpokladám, že vzhľadom na Tvoj vek sú Tvoji partneri medzi 20-30r. - mladý žrebec potrebuje častú pochvalu...
Ale víš co je právě zvláštní? Že já právě u sexu orgasmus nezažívám, ale přes to ho chci. ;)
Zažívám ho při lízání a to taky né s každým chlapem. Když mě chlap udělá, je to zázrak.
Zažívám ho při lízání a to taky né s každým chlapem. Když mě chlap udělá, je to zázrak.
To len potvrdzuje to čo som písal. Fungujete ako dve samostatné jednotky. Chýba vzťah. Nemusí byť emocionálny, stačí sexuálny.V sexe nemôže každý muzikant hrať len svoj part... To ešte netvorí orchester...
Chybí vztah?? to myslíš jak?
Myslím to tak, že s partnerom dlhú dobu fungujete ako dve indivíduá , ktoré sa zameriavajú predovšetkým na vlastné pocity a nie na pocity toho druhého. To že si sa s jedným partnerom dopracovala k niečomu až po pol roku to len potvrdzuje. Tvoj problém nie je vôbec hormonálny, trochu sa do toho rozumiem...

Stále nadržená
hlavně když je chlap na blízku
Myslím, že to asi nebude první příspěvek tohoto rázu, ale i tak ho napíšu.
Mám problém! Stále to chci a jak mám pěknýho chlapa na blízku, tak je to ještě horší! Ve svém věku jsem měla partnerů už X a vím, že se není čím chlubit. Stydím se za to. Jenže nevím, jak to zastavit. Skoro to vypadá, jak kdybych byla prokletá. :D
Chtěla bych zase dlouhodobějšího milence, ale asi jsem moc náročná. Posledně jsem měla jednoho přes půl roku, ale z ničeho nic se mu přestalo fungovat číslo. Měl přítelkyni a to mně nikdy nevadilo. U žádnýho chlapa, s kterým jsem se takto stýkala. Ale od doby, co ho nemám, tak blbnu čím dál víc, jak nejsem zaměstaná a nudím se, tak dělám ty největší blbosti.
Chtěla bych si dát třeba na chvilku celibát... pauzičku.. ale mám pocit, že to nejde.
A pak najít chlapa, který by bral takový pravidelný stýkání, kdy já bych to chtěla, co nejčastěji...taky není lehký.
Nebo chlapa na vztah? No moc si to nedokážu představit, že s mým počtem sexuálních partnerů by mě nějakej chtěl. Nebo toto téma neřešil.
Jde to se mnou z kopce. Co Vy holky? Taky rády sex a stále se nemůžete usadit?