Ukaz fotky at vime o kom se bavime,
Každopádně sis tady akorát naběhl. Chtěl jsi poradit, nechat se politovat a nakonec ses ztrapnil.
A jaký používá profil tvá žena
Nu já mám profil má žena má svůj profil a ještě máme společný profil
1, mozna ne 18, ale projev dava tusit, ze o moc vic ne.
2, tvuj profil naznacuje pouze to, ze hledas, ne ze sis ho zalozil za ucelem hledani rady
3, chapu to tak, ze jste meli spolecny (parovy, modremu by nikdo jen tak nepsal) nick a ty mas ted svuj vlastni - takze otazka zustava, proc sis ho zalozil
4, jestli pises pravdu, nenapadlo te, ze ona si to precte (existuje-li)
5, fakt doufas najit radu tady
6, nebo doufas, ze se nad tebou nejaka slituje a nabidne ti k uteseni zalu sva obri prsa?
2, tvuj profil naznacuje pouze to, ze hledas, ne ze sis ho zalozil za ucelem hledani rady
3, chapu to tak, ze jste meli spolecny (parovy, modremu by nikdo jen tak nepsal) nick a ty mas ted svuj vlastni - takze otazka zustava, proc sis ho zalozil
4, jestli pises pravdu, nenapadlo te, ze ona si to precte (existuje-li)
5, fakt doufas najit radu tady
6, nebo doufas, ze se nad tebou nejaka slituje a nabidne ti k uteseni zalu sva obri prsa?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Je mi samozrejme daleko vic a kdyz chces komentovat, tak laskave k veci ty strejdo...
Prosimte, neni mi 18 ty strejdo
A nejenom jeden manik
Treba chtela vzdycky vic vocasu a nesverila se..kurva. 
Ono je to velmi individuální a těžko se radì v pár větách. Každý vztah prochází různými fázemi a já tu také třebas našla daleko lepší pokec o všem jako je doma. Jemně jsem naznačovala co by bylo dobré změnit, a nic. Nechce. Tak jsem si našla kamaráda, který dal to, co doma ne. Ale........je to maximálně diskrétní, domácí sex tím neutrpěl, ba naopak to tomu prospělo. A manžel? Také si našel někoho......
A fungujeme v rámci možností spolu.
A fungujeme v rámci možností spolu.
Hezky se to čte , ale na tohle už musí být člověk hodně vyzrálý jedinec, tedy dva 
Někdy nad tím přemýšlím a říkám si, že kdybych tohle dokázal, tak jsem fakt třída, ale ukáže až čas ..
Někdy nad tím přemýšlím a říkám si, že kdybych tohle dokázal, tak jsem fakt třída, ale ukáže až čas ..
Diky za odpoved, je mi to moc lito, ze to takhle dopadlo..je pro me vsim, bez ni to je vsechno sedivy, smutny, temny, dny jsou temne...hlavne tim trpi mala, to vim, nic nerekne, je silna, ale musi ji to silene trapit..no jo mamka chce hodne zmen, budis ji prano, asi ji ji ten o 7 let mladsi manik dava vsechno, o cem kdy snila..
Ty jsi ji sem přivedl, tak teď sklízíš ovoce. Jestli o tebe nestojí, tak se na ní vyser, nestojí za to.
To mas pravdu, sklizim, nemuzu se od ni odpoutat, navic spolu mame dceru, je v prvni tride, nejvic se divim tomu, ze posle 12 ti lety vztah uplne doprdele, prijde mi, ze ji vubec neznam, je chladna a nad veci...myslim, ze borec ji nataci a foti a dava sem a ji se to snad libi, pritom doma nepichala, jednou za mesic a konec..diky za odpoved
ty máš dceru v první řídě? to jsi ji měl ve 12ti?
Jó, to u nás v Mostě.... 

chodit spolu od 6ti a ve 12 mít dítě. paráda 

ještě lepší než náš "kraj razovity" (editado)
ještě lepší než náš "kraj razovity" (editado)
Proč až od 6, když je to brácha a ségra 
jj rodina základ státu 
Není chladná a nad věcí, protože zjistila, že máš v archivu inzerát z 10.9., kde hledáš pořádnou náruživou kozatou pani s velkými prsy a zadečkem? Třeba se jen urazila a chce ti to vrátit...
Jooo, na fotkach vypada ze se ji to hodne libi

Rozpad manzelstvi, kvuli Amate
Je mozne, to zachranit?