Tohle je vážně tvůj názor na "Pravého chlapa" ? ty si opravdu myslíš že být zavostalý prase bez vychování, bez naprostý úrovně , obtloustly hovado co dávno reziknovalo na životní hodnoty a jediné co jej zajímá je kus žvance a hospoda ...? Tak jestli tohle má být ten vysněný muž po kterém ženy touží pak budu raději prcat veverky než klesnout na tuhle úroveň můžu z východu. Jen doufám že tenhle extremista je spíš výjimkou než standardním typem českého chlapa, a jestli ne, pak bůh ochraňuj ženy!
Já bych řekl ze pravej chlap zase nemusí byt prase
Vidíš a tu stebou nesúhlasím.. Smradlavy neupraveny chlap je skratka prasa a cune.
A je to aj neucta k partnerke a sebe samému.
Chlap o seba môže pecovat a byt chlap.....
Ver mi, ženy dajú prednosť radšej niekomu kto nesmrdi, používa parádnu voňavku, ma upravenú bradu, vlasy... Pekne sa oblieka a poprípade aj cvičí, nemusi byt vymakany rambo stačí ze tam chodí. ;)
A je to aj neucta k partnerke a sebe samému.
Chlap o seba môže pecovat a byt chlap.....
Ver mi, ženy dajú prednosť radšej niekomu kto nesmrdi, používa parádnu voňavku, ma upravenú bradu, vlasy... Pekne sa oblieka a poprípade aj cvičí, nemusi byt vymakany rambo stačí ze tam chodí. ;)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Moc pekne receno.
Na co se lecis? Bohnice maji zavedeny internet?
Přesně tak!
3) Oni taky navíc i ty pravěký prasata měli podstatně kratší životnost. Protože když si nečistili zuby, tak ty jim ve 20 díky paradentóze vypadaly, a bez nich už toho mamuta neužvejkali, takže následně po celkem krátké době hladovění uhynuli (protézy, LDN Lány, hospice, paliativní péče... nic z toho tehdy nebylo).
Podle Darwinovy teorie jsme tedy přirozeným vývojem dospěli k tomu, že na lov chodíme do Kauflandu, používáme zubní kartáčky, mýdla, žiletky atd. ... (editado)
3) Oni taky navíc i ty pravěký prasata měli podstatně kratší životnost. Protože když si nečistili zuby, tak ty jim ve 20 díky paradentóze vypadaly, a bez nich už toho mamuta neužvejkali, takže následně po celkem krátké době hladovění uhynuli (protézy, LDN Lány, hospice, paliativní péče... nic z toho tehdy nebylo).
Podle Darwinovy teorie jsme tedy přirozeným vývojem dospěli k tomu, že na lov chodíme do Kauflandu, používáme zubní kartáčky, mýdla, žiletky atd. ... (editado)
Jeden pravý chlap mi napsal, skvělá komunikacemi i vizuálně by tam byla přitažlivost. Ale.......do doby, než si tvrdě začal nárokovat můj čas pro komunikaci a pak už jsem četla nechutné kecy o tom že jsem on-line a s kým se bavím , jak ne s ním.
Viděl sám sebe jako pravého přirozeného dominanta.
Domnívám se že si pak někdo plete dominanci a ,,pravost,, s majetnickosti a egoismem.
Viděl sám sebe jako pravého přirozeného dominanta.
Domnívám se že si pak někdo plete dominanci a ,,pravost,, s majetnickosti a egoismem.
Spravny chlapsky pero ma bejt cejtit mrdkou, potem a chcankama a takový se má narvat do dršky a mrdat ! Přesně jak píše LucasZero
Jako, asi do toho nevidim, nejsa "spravne" orientace, ale myslim, ze kdyz je muz umyty, cisty a treba pouzije nejakou nevtiravou vuni a slusne se oblekne, ze je mene muzny, leda mene prase. Ani neni treba hned ve dverich zene nafackovat a vynadat do kurev.
*ze neni mene muzny
Já mám ráda chlupaté, vousaté muže co dodržují klasickou hygienu :)
Ale joo, jedna mi to vlastně jednou vysvětlovala, prej ti nemužní jsou lepší proto, že údajně maji málo testosteronu tudíž jsou něžní a hodní a čím je chlap mužnější tím hůř se k ní bude chovat protože je ovládanej testosteronem.
S tím úplně nesouhlasím. Já měl v životě období, kdy jsem chodil 4x týdně do posilovny + ještě další sporty, a pak zase takový, kdy jsem na všechno z nejrůznějších důvodů dlouhý měsíce dlabal. Takže zhruba vím, jaké to je mít testosteron nahoře vs. dole. To období s nízkou hladinou se u mě projevovalo tak, že mi víceméně bylo všechno u prdele - téměř až deprese. Nepřitahovaly mě ženský, nebavilo mě šukat, žít, nechutnalo mi pořádně jídlo, byl jsem jak takový gaučový psík. Prostě jsem jen přežíval. S vysokou hladinou jsem se opět choval jak chlap. - průbojnější, s chutí se pouštět do nových věcí, lovu bab i psychicky vyrovnanější atd.
Chtěl jsem tím říct. S nízkou hladinou tst. nemáš žádný zvláštní důvod být k ženským něžný a hodný, protože je potřebuješ jen na vaření a úklid (sex je pro tebe povinnost). Takže se k nim chováš jen do té míry hezky, jak to okolnosti vyžadují. Naproti tomu vysoká hladina nemusí podle mě vést nutně k agresi. U mě se spíš projevuje tím, že mi na té ženské až extrémně záleží, snesl bych jí modré z nebe, dýchal bych za ní,
mám tendenci se choval až téměř majetnicky... takže tak.
Chtěl jsem tím říct. S nízkou hladinou tst. nemáš žádný zvláštní důvod být k ženským něžný a hodný, protože je potřebuješ jen na vaření a úklid (sex je pro tebe povinnost). Takže se k nim chováš jen do té míry hezky, jak to okolnosti vyžadují. Naproti tomu vysoká hladina nemusí podle mě vést nutně k agresi. U mě se spíš projevuje tím, že mi na té ženské až extrémně záleží, snesl bych jí modré z nebe, dýchal bych za ní,
mám tendenci se choval až téměř majetnicky... takže tak.
A já myslel že chlap se pozná že co řekne tak si zatím stojí a necouva v názorech jak vlak na výhybce
Že doma se o něj rodina může opřít a on to ustojí že když ho soused začne srat tak mu to řekne z plněných plic co si oněm myslí
Atd.
Ale co nechápu proč by měl vypadat jak neandrtálec ?
Že doma se o něj rodina může opřít a on to ustojí že když ho soused začne srat tak mu to řekne z plněných plic co si oněm myslí
Atd.
Ale co nechápu proč by měl vypadat jak neandrtálec ?
Hlavně že ty jsi CHLAP když si davaš do profilovky fotku čornutou z netu, jo to jsi teda prvotřidni The One muž s velkym M 
https://guystricked.com/wp-content/uploads/2019/06/My-tough-friend-always-wakes-me-up-in-the-middle-of-the-night.jpg
https://guystricked.com/wp-content/uploads/2019/06/My-tough-friend-always-wakes-me-up-in-the-middle-of-the-night.jpg
Bohužel v poslední době kolem sebe vidím baby neustále slintat nad těma "slečinkama" - baby nad 30 let podotýkám, ne pubertální patnáctky co jsou zblbý nějakým hercem. Já jsem už na to úplně háklivej - kolegyně v práci nebo kamarádky pořád jenom "ááách to byl tak krásnej chlap, drobnej, bez chlupů, bez vousů, no bohužel jsem se dozvěděla že je gay". Obdivují i "chlapi" co používají řasenku nebo nosí ženský podkolenky. Upnutý kalhoty a růžový tričko či dámskej parfém je dostává do kolen. Co na nich sakra vidí? Zajímavý je, že všechny výše uvedený baby jsou nezadaný, fňukají jak je ti jejich idolové nechtějí a když si je náhodou uloví, tak po měsíci zase fňukají, že ten chlap je úplně k ničemu, že tráví v koupelně víc času než ona, že doma nic neopraví, že se jich nezastane, že je v sexu málo živočišnej...
Za mě teda chlap nemá smrdět, měl by bejt čistej a upravenej, ale pořád chlap.
Před pár týdny jsem v restauraci vyslechl debatu ženskýho osazenstva, jak svoje chlapi naučili močit v sedě a jak je to hrozně praktický a že se jim sice zezačátku nechtělo, ale ony je donutily, to jako fakt?
Jsem bisexuál, chlupatej, fousatej, jsem rád že jsem mužnej, jsem tak se sebou spokojenej a díky těm názorům co slyším kolem sebe ztrácím o ženský naprosto zájem, protože jsem poznal už několik chlapů, který vzrušovalo právě to, že jsem bear, babu v poslední době ani jednu. Vždy jsem dával přednost ženám a muže jen jako zpestření na občasný hrátky, ale nehodlám se kvůli ženskejm měnit, a myslím, že to ani nejde. (editado)
Za mě teda chlap nemá smrdět, měl by bejt čistej a upravenej, ale pořád chlap.
Před pár týdny jsem v restauraci vyslechl debatu ženskýho osazenstva, jak svoje chlapi naučili močit v sedě a jak je to hrozně praktický a že se jim sice zezačátku nechtělo, ale ony je donutily, to jako fakt?
Jsem bisexuál, chlupatej, fousatej, jsem rád že jsem mužnej, jsem tak se sebou spokojenej a díky těm názorům co slyším kolem sebe ztrácím o ženský naprosto zájem, protože jsem poznal už několik chlapů, který vzrušovalo právě to, že jsem bear, babu v poslední době ani jednu. Vždy jsem dával přednost ženám a muže jen jako zpestření na občasný hrátky, ale nehodlám se kvůli ženskejm měnit, a myslím, že to ani nejde. (editado)
jj máš naprostou pravdu
taky je mi zle ze "slečinek"
chlap má vypadat a chovat se jako chlap!
taky je mi zle ze "slečinek"
chlap má vypadat a chovat se jako chlap!
Doma močím v sedě a nevidím v tom absolutně žádný problém...
1) Sice jsem docela dobře vybaven, ovšem až ke kolenům mi ten můj kokot nedosahuje. Tzn., že první a poslední kapky (než zafunguje regulace) obvykle končí mimo mísu. Možná kdybys ten hajzl musel občas klidit, mluvil bys potom jinak!
2) Po ránu, když vstanu, tak jdu často na hajzl ještě v takovém tom polospánku a ani pořádně nevím, co vlastně chci. Je tedy mnohem jednodušší dřepnout, uvolnit svěrače... a co chce tělo opustit, tak prostě vyjde ven. Nemusím u toho nijak zvlášť přemýšlet. Navíc tím zabíjíš v podstatě dvě mouchy jednou ranou - úspora času. Už se mi mnohokráte stalo, že jsem močil ve stoje a teprve krátce poté, co jsem dochcal, se mi k tomu začalo chtít ještě srát... a teď si sedej na to pochcaný prkýnko, že...
3) Když jsem doma, tak stejně lezu věčně jen ve trenclích, teplákách, či pyžamu. Všechno je to na gumu a dole je to 1 2, tak v čem je problém?!
Takže ve stoje pouze do mušle nebo v přírodě.
1) Sice jsem docela dobře vybaven, ovšem až ke kolenům mi ten můj kokot nedosahuje. Tzn., že první a poslední kapky (než zafunguje regulace) obvykle končí mimo mísu. Možná kdybys ten hajzl musel občas klidit, mluvil bys potom jinak!
2) Po ránu, když vstanu, tak jdu často na hajzl ještě v takovém tom polospánku a ani pořádně nevím, co vlastně chci. Je tedy mnohem jednodušší dřepnout, uvolnit svěrače... a co chce tělo opustit, tak prostě vyjde ven. Nemusím u toho nijak zvlášť přemýšlet. Navíc tím zabíjíš v podstatě dvě mouchy jednou ranou - úspora času. Už se mi mnohokráte stalo, že jsem močil ve stoje a teprve krátce poté, co jsem dochcal, se mi k tomu začalo chtít ještě srát... a teď si sedej na to pochcaný prkýnko, že...
3) Když jsem doma, tak stejně lezu věčně jen ve trenclích, teplákách, či pyžamu. Všechno je to na gumu a dole je to 1 2, tak v čem je problém?!
Takže ve stoje pouze do mušle nebo v přírodě.
Pripojuju se. Doma sedam sam od sebe. Nemusis mirit, proste sednes, trochu ho usmernis a je to. Ma to jen vyhody. Nesmrdi hajzl, nemusi se tedy tak casto myt, nemusis chcani venovat extra pozornost, mas plusovy body u zensky (moje na me ze zacatku divne koukala, ale kdyz ji dosly ony vyhody, je rada), po skonceni zbytek utru do papiru, takze v trenkach to pak taky neni. A nejsem mezrosexous, mam glycerinovy mydlo, sampon a pastu na zuby. Nepouzivam ani deodorant/vonavku, podpazi neholim, ale jen diky tomu, ze nesmrdim, nevim cim to je, proste prirozene vonim a mam to potvrzeno partnerkou i ex...
Asi se teda pohybuji ve špatném prostředí. Nedávno netem i dost litalo následující meme, které několik kamarádek hrdě sdílelo. Tys toho byla ušetřena? Gratuluji.
https://i.pinimg.com/originals/3c/4a/3d/3c4a3d2a7ff3aceae76e7118171fd709.jpg
https://i.pinimg.com/originals/3c/4a/3d/3c4a3d2a7ff3aceae76e7118171fd709.jpg
Ahojky, to znám. Moji kluci také curaji ve sto je a já jsem jak otrok...no jo co se dá dělat...chlap je chlap
Chlapi mají čůrat ve stoje...ale ať si každý dělá co chce...
To je blbost. Stačí jedno océvkování a je to v hajzlu
Až do dneška jsem netušil, že když při malé potřebě nezachčiju celej hajzl + půlku podlahy kolem a částečně ještě stěny, tak jsem nějak míň chlap...
To je naprosto výstižné
A já dokonce zažil i kolegu co ve stoje sral. Přísahám že to bylo až vzadu na zdi. Ale to jsem odbočil.
A já dokonce zažil i kolegu co ve stoje sral. Přísahám že to bylo až vzadu na zdi. Ale to jsem odbočil.

Pravej chlap ne baba
Zamyšlení nad dnešní dobou a chlapama
Podle mě chlap má bejt (a hodně si to taky myslí ale nepřiznaj to nahlas) prostě cejtit jako chlap má mít spocený péro od mrdky z předchozího honění který by narval do huby a mrdal by si nim tak dlouho dokad se neudela a nenastrika vsechnu mrdku do huby ktera se musi spolykat, pak pockat par minut a sjet to znova.Tohle má v hlavě většina chlapů a neřeknou to nahlas a najivně si myslej že seženou babu která jim bude takový chování tolerovat a k tomu nebude řešit kolem x picovin. Pak určitý % chlapů to nakonec vzdá a na tyhle skutečný zivočišný sexy si najde chlapa (bokem od rodiny, velmi často) a žijí ty svoje přihlouplé dualistické životy v realu versus někde na netu a přitom je to celý uplně zbytečný stačí jen aby se chlapi chovali jako chlapi a nevzdávali se toho co z nich ty chlapi dělá a to jak v životě, jednání, vzhledu, tak sex. PS: Jsem rád že mě se tohle už netýká a našel jsem skutečného muže, ne parodii z 21 století :D...nemyslím to ve zlém jen jsem se chtěl podělit o úvahu.