Vera playa club hotel

Nudistický hotel

Zdravím bol niekto na dovolenke v nudistickom hotely Vera playa club hotel? Toto leto tam mám v pláne ísť tak ak by boli nejaké recenzie ďakujem.
Čaute...nebol niekto už tohto roku? Nejaké nové info ohľadom hotela a osadenstva?
Moja skúsenosť Vera Playa: teple more , pekné pláže, hotel čistý, pekné okolie, veľa Nemcov - alkohol , málo vzrušenia na pláži nedalo sa ani poriadne zasexovať.

Malorca pláž Des Trenc Teple more , pekne plaze je tam kopec miest nedotknutych , krásna priroda, byvali sme hotel THB Sur s výhladom na more, čo sa týka vzrušenia dosť často natrafíte na páry čo si to rozdávajú.

Francúzko Cap de Adge more nič moc studené dosť a to sme boli koniec júna pláž sa mi nepáčila lebo aj veľa bordelu tam bolo za to na každom rohu sa niečo dialo teda to je taka swingers pláž

Rovinij Valalta pre mňa je super miesto akurát tam nie je žiadna akcia musíte to obísť cele do okola a je tam swingers pláž ale tam mi zase chýbajú sprchy a je to na skalách a veľa miestnych honičov

Maspalomas Kanarske ostorvy za mňa topka - Hotel Riu Palmeras pekný veľky nudistický hotel krásne prostredie boli sme v oktober a bolo suprer

SV Martin Club orient tiez pekná dovolenka veľa pekných miest boli sme počas vianoc ale málo vzrušenia na plážach

Chceme skúsiť Lanzarote Spice Lifestyle Resort

A je tu spomínane aj miesto FUERTEVENTURE a to je kde ak môžem vedieť ďakujem odporúčate ktorý hotel?
Ideme v Juli tak sme zvedavy aky bude hotel.
Ahoj máte niekto aktuálnejšie recenzie na tento hotel? Na internete sú väčšinou recenzie staré niekoľko rokov. S priateľkou sa tam v lete chystáme tak ak máte nejaké skúsenosti budeme radi ak napíšete.
Ak mozem poradit, skuste Francuzsko Cap de agde - nature village - je tam super, je to natur dedinka kde sa mozete odviazat naplno. Nam sa tam pacilo naozaj velmi . Jedine minus - studensie more .
My z manželkou tiež niečo také hľadáme.
My sme boli predvlani a boli sme veľmi spokojný. Určite sa tam ešte vrátime, keď skončí covid. V auguste tam býva hudobný festival dreambeach v susednom Villaricose. Inak tam chodia samí cudzinci, čo je škoda. More je často divoké a nie vždy sa dá v nom kúpať, ale bazén a vírivka sú super.
Ahojte. Kde sa to nachádza ? Nejaká španielska destinácia...
Presne tu, ale neboli sme tam. Vera Playa Club Hotel
+34 950 46 74 75
https://maps.app.goo.gl/edCsHmNnfXbAUKCq5
Keď tam pôjdete tak dajte vediet podrobnosti šiel by som z manželkou
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ďakujem za informácie toto leto tam určite pôjdem.