Muži v dámskom

Kto rád nosí

Snívam o náhodnom stretnutí ja v nohavičkách a silonkach že by ma niekto
Mimochodom, mam na predaj cervene lodicky velkost 42, platforma, vysoky podpatok. Ak mas zaujem, pis postu. Aj ine vecicky na oblecenie, lycrove body, tak 3xl, leskly cierny overal xl
Ahoj posli foto co mas a ceny Ďakuem
Neviem ti dať súkromnú správu,rád by som si užil stebov,,,
Ahoj mne nejde ti posielat správy píše mi že si nepraješ aby som ti písal asi si ma zablokoval
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Takéto he dobre keď sa jej to páči ja rsd sosvsm v nohavičkách a občas silonky legíny nie tk by dom sa príliš z potil a to nemám rád ale ak som doma sam tak rad josim nohavičky so
Silonky sukňu alebo saty občas keď ide. Do obchodu tak si dám nohavice je to vzrušenie ak by niekto rád by dom sa tak niekde stretnúť
😀😀😀😀 A potom si sa zobudil a priatelka nikde.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Vyspat sa s m v damskom ,by bolo pekne
Ja spavam skoro stále v dámskych legínach a niekedy aj v celých plavkách
Teraz v tomto teple to nie je dobrý nápad ale to je len môj ná⁰zor radšej bud v nohavičkách a nočnej košieľka aby si troch uvoľnil a vyvetrať kamaráta nie je dobre keď j stále v nie om tesnom
Je to nádherný zážitok muz s muzom a obaja oblečený v damskom
Tak to by som rad len niet skym alebo aj kde
ahoj ja silonky a nohavičky nosim už davno pačisa mi to a nemala namietky ani žena nahodov pačiš sa mi v tom
Chcel by som sa z niekym už stretnúť peknevpri váhu okolie Sereď ja na kolobezke v sukni v nohavičkách ty aj normálne pekne sa spolu pomazlit dat sex
Tak to jecdobre keď manželka nemá námietky je to celkom pekné
Je náš malo ktorý radi nosia ženské veci mňa to veľmi vzrušuje a cítim sa vtom lepšie ako v mužských veciach
Tak áno len keby nás toľko neodsudzovali ved pokiaľ nie som nahý tak by to nemusel byť taký problém a nemusím byť hneď gay keď rovnosť pohlaví tak potom vo vsetkom
Ja rád nosím dámske celé plavky a leginy
Viem je to fakt ťažké malo ludi ma miesto ja tiez nemám a tak len hotel alebo priroda
Som tolerantný človek a v zásade je mi jedno čo si kto robí, ako sa správa pokiaľ to nezasahuje priamo do môjho života, ale keď to tu tak čítam, tak si dávam otázku kam tento svet speje aneb "kde udelali soudruzi chybu..."
Tak potom si vadný aj ty. Sa čudujem, že vôbec otváraš ten otvor pod nosom.
To nebudem komentovať keď sa to niekomu nepáči nech toto neotvára a nekomentuje ktorý to má rád prosím rád by som sa s podobným stretol najradšej od Trnavy a okolia
Neviem pochopiť prečo niektorí vstupujú do fóra ktoré im nič nevraví ani neponúka. Možno len preto aby moralizovali poprípade uražali.
Zasa niekto veľmi múdry nepáči nekomentuj na princezné sa tu nik nehrá nepotrebujeme aby nás niekto chválil na to nieje nik odkázaní beriem že je to fórum nemusí mať každý rovnaký názor lenže toto je fórum pre tých čo radi nosia dámske oblečenie tak o čom tocis
Ano dobre si mu to povedala mi radi nosíme ženské veci uz bez nich neviem byt
Je to o diskusií ale pre rozumných ľudí nečakám že má každý bude chváliť ak sa to nepáči 0rosim toto je len pre tých čo radi nosia dámske oblečenie tak neviem prečo sem potom píšeš
Ale áno zvládneme aj negatívne reakcie. Princatko
Tiez nosím rad ženské spodné prádlo je yo super a mam aj kamarátov ktorim sa to paci je to úžasný pocit
Aké poruchy správania každý nosí čo chce a čo sa mu páči ja tiež nekritizujem kto je čo aký vonku má tak neuvidí nik leda že by chcel aby som sa vyzliekol tak poď nohavicami áno nosím to a rád a možno aj druhý ktorý si to nepriznajú vzrušuje má to tak načo to tajiť
Mojkovia, vy niečo chcete, ale iba sa ľutujete ako sa to nedá. Správate sa naozaj ako baby. Zodvihnite rite a urobte niečo aby ste niekoho stretli alebo aby vás niekto chcel...*63*
Každý nie je tak krásny alko ty a niektorí majú aj svoje povinnosti takže to nieje také jednoduché
Podľa teba nemám žiadne povinnosti? Žijem normálny život s radosťami aj starosťami. (editado)
Musím sa zastať Bianky, pretože má pravdu. Kvantum ľudí len vypisuje, ľutuje sa, ale keď sa treba rozhýbať, potom to akosi viazne.
Aj ja by som to rád skúsil, len sa nedarí ...ak sa aj niekto nájde, tak nie je voľný priestor a pod...
Ahoj, aj ja nosim rad damske spodne pradlo. Tiez snivam o stratnuti s nekym komu sa v tom budem pacit. Mam tu aj take video
aj ja snívam že budem s niekým v silonkách,hladíl by som,vylízal,vystriekal nožky
To je tak vzrušujúce mať nohavičky silonky akeby má niekto v tomto vyhonil vyfajčí alebo vzájomne
Ahoj záujem o použití spodnú bielizeň ??? Kuk môj profil 😊 všetko seriózne a diskrétne kvalita zaručená 😈
ahoj,mňa láka niekoho takto urobiť,ako opisuješ...rajcujú ma muži v silonkách...na videu