Trojka!Dvě bi ženy a muž!

lepší než žena se dvěma buzíky

Není to lepší než dva blbouni na jednu ženskou když jsou to buzíci?
a kde se daj najit 2 zeny halo halo Praha
Nazdárek,
čekal jsem že si tady počtu něco zajímavého o trojce a misto toho se tady hádáte o něčem jiném.
Ale k věci. Nepřipadám si jako blboun ani jako buzík když s přítelkyní přibereme do trojky chlapa. Jde mi o uspokojení ženy, navíc mě to silně vzrušuje když vidím jak je rozparáděná. Stejně tak je nádherné když jdeme do postele s další dívkou. Mám výhodu že moje nastávající je bisexuálně zaměřená, takže se holky věnujou nejenom mě ale i sobě navzájem.
Nejdůležitější je ale absolutní důvěra obou partnerů, jinak přibrání kohokoliv do sexu může vážně ohrozit vztah.
Cus já osobně bych to nezvlád na tvojem místě kamaráde ale když to máte tak rád ti pomohu. Ještě jsem to nezkoušel ale je to moje uchylna představa. Nedávno byla možnost ale kamarád z toho útěk.
taky jsem čekal, že si tu přečtu něco o zadaném tématu...Moc by mě konkrétně tohle zajímalo.Se dvěma dívkami jsem byl jednou a bylo to parádní.Koukám, že ani žádná z řad něžného pohlaví se zde nevyjadřuje.Ono asi nemá na co, když se tu pánové hádaji o češtině. Pravdou je, že mi to taky trochu vadí, když se neumí česky, ale nebudu to řešit tady ne?To ať si přece přebere každý sám ne?
tak ty si mě aspoň rozesmál.Mě cheš poučovat o české gramatice a sám používáš češtinu asi z marsu.Přečti si svoje plky na na fóru co si založil.Takových ..... už tady bylo co vymýšleli nová slova.Měj se a hodně se uč.
Ty jsi typický příklad! Sebevědomí mnohem větší než schopnosti.Diagnóza: blbec
mám ten ocas a k němu hbitý jazíček,prstíky ,ale také lačná ústa na dobrý piss.
Hergot,čeština je tvůj mateřský jazyk?Pokud někdo neumí alespoň základní pravopis tak nemá šanci uspět!A chcaní do huby je taky eklhaft!To bych někdy blil!
sorri,teda promiň,ale když mi stojí penis,...
Ta poznámka s tím penisem...hodně jsem se nasmál, fakt super,jinak to chápu,hormony jsou hormony.Beny.
Sandriku sakra čti to po sobě!Sory s tvrdým jako tvůj ocas,možná!
Také mě vadí,když vidím jak je čeština przněna.Navíc pravopis a sloh je jediné vodítko, podle kterého se dá v těchto případech usuzovat jak je na tom dotyčný s inteligencí.Podle fotky péra se to věru nepozná.Ale asi to nestojí za rozčilování.Dnes mládež bezostyšně "mislí" s měkkým,líže s měkkým,omlouvá se s měkkým atd. a přitom se vzápětí chvástá jak ho má tvrdého.Taková je doba.
kámo nevím áž jak jsem inteligentní,ale zase jsem zručnej,bystrej,aktivní a atd.Diktát nebyl mojí silnou stránkou.Jo a moje IQ je 126.hezkej zbytek dne přeje San.
Sane,souhlasím s tebou,tady jde úplně o jiný věci než o češtinu!!!!!