Co vás na první pohled rozpálí

Když vidíte druhou osobu.

Jaké věci na druhé osobě (ať už je jakéhokoliv pohlaví, které vás sexuální přitahuje) vás dostanou do té správné nálady? Co vám aktivuje erotické myšlení už ve chvíli, kdy tu osobu vidíte (ať už naživo nebo na webce?) Mě vždy hned naladí ženy s:

1) Plnými rty, ideálně pevně sepnuté, výrazné, v lehkém drzém úsměvu :)

2) Pohled. Upřený, pevný, dráždivý, hluboký a jistý si sám sebou.

3) Nehty. Dlouhé, špičaté, nabarvené do výrazné barvy (ideálně do sytě červené)

Z kombinace všech těchto tří věcí padám na kolena. Jak to máte vy? :)
U ženy jednoznačně dioptrické brýle.
U muže vousy, úsměv a vyrýsované ruce. A hezká prdelka pokud je vidět.
Po svléknutí u obou, to už je asi na jiné téma ;)
Hezky tvarovaný krásně stojící penis s velkým obnaženým růžovým žaludem s kapičkou touhy...
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To je pravda, to miluju taky. Je na tom něco hodně chytlavého a vzruší mě to spolehlivě, do pár minut.
Ještě jsem zapomněl na nohy , ty jsou taky hrozně sexy
Inelekt, humor, vychování....ano, máte pravdu, vidět hned nejsou, ale jejich absence je vidět téměř okamžitě.*6*
Tak na první pohled určitě vysoká , štíhlá , drobnější postava a brýle. Nejvíce je , když slečna/paní vypadá na první dojem jako frigidní a to vzhledem i chováním, většinou je opak pravdou. Ale kdo dneska dá na první dojem ? Takže na druhou stranu bych jednoznačně zvolil inteligenci.
Vysoká sportovní postava, dlouhé vlasy, milý úsměv a kukuč.
Mně spolehlivě rozpálí štíhlá, drobnější postava, dlouhé tmavé vlasy a především velké a výrazné bradavky (ne však velké dvorce) na menších prsou,
Zadek a lýtka. A eroticky na mě působí i brýle (na mužském obličeji, aby bylo jasno:)).
brýle mám, zadek dost malý a lýtka neposoudím
Brýle a malý zadek mám, bohužel, taky.
proč bohužel ? sice mám rději větší, ale priorita to není
Tak jistěže to nepovažuju za diskvalifikující handicap, jen dolaďuju detaily. Mohla bych mít o pár cm víc i přes prsa a do výšky, hnědé oči a menší pravý ušní lalůček.:)
přibrat přes prsa by vhodné bylo. na oči a ušní lalůček nekoukám. taktéž bych mohl přibrat, ale s výškou a velikostí toho ostatního už bohužel nic neudělám
Tak schválně. Na druhý pohled jsou to chlupy. (V tom bude necho archetypálního; úplně holá lýtka, byť sebelépe tvarovaná, mě nechají úplně chladnou.)
Pak ještě mozek, který tu někdo zmiňoval, ale to se pozna až po několika větách, ne pohledem.
Mozek, mozek.....a není v dnešní době člověku spíš na obtíž???
Je. Ale to nic nemění na tom,že na mě působí jako afrodiziakum.
Jo tááák....asi je vás takových víc, když to jde s naší populací do kopru...
Ďolíčky ve tvářích a pěkný úsměv *18*.
V poslední době nejvíc asi shlédnutí jakéhokoli televizního zpravodajství.....*22**22*
zlobivy1980
zlobivy1980 Inativo 5 ano atrás
rozhodne krivky. respektive musi zaujmout oblicejem tak nejak celkove mi ten oblicej musi davat smysl (hlavne oboci aby bylo tam kde ma byt :-D), pak oci hledaji hezke krivky.
ale vystacim si i s vytocenou V8, to ma orgasmus moje duse