Umělá vagina

Zkoušeli jste někdy umělou vaginu?

Rady, tipy a pocity?
pajda98
pajda98 Inativo 4 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Mám doma Fleeshlight. Pocitově k nerozeznání od skutečnosti. Živá je určitě lepší, ale na honění doporučuju.
Mám doma fleeshlight. Nahřeju v horké vodě, hodně lubrikantu a pocit je k nerozeznání od pravý kundy. Ale je to pořad 'jen masturbace. Ale super. Přemýšlím o rotační. ???
mam stejny nazor jako msexman a mam i stejnou znacku a je vyborna.rotacni??kde ji prodavaji??
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Nelze srovnávat sex s živou sexuální bytostí, ale každý z nás si občas vyhoní. A s umělou je to o všechno lepší. Přemýšlím o rotační. Má někdo zkušenost?
Umělou vaginu mám doma.Obcas ji použiju ale pravidelně to není .Jde na ni nastavit podtlak a je to hodně příjemné.Ale na živou kundičku to fakt nema
Rady tipy a pocity?
Jednou když mi bylo cca 22 let jsem si koupil umělou vaginu. Použil jsem ji asi jen 3x.
Výsledek?
Ani jednou jsem se s ní neudělal. Je to umělé, studené a prostě absolutně o ničem. S živou kundičku která je teplá, vlhká a hlavně živá je to 100 a 1.
Jsou to vyhozené peníze. Raději si ho budu honit sám rukou,než šukat kus gumy.
Umělá vagina pak ležela někde ve skříni a pak jsem ji vyhodil.
Takové umělé náhražky jako jsou umělé vaginy se nedají vůbec srovnat s živou kundičku .
To už je opravdu lepší vlastní ruka, pokud nemáš ženskou.
MILY MAUZE,NEPATRNE JSI MNE POBAVIL.VE 22 LETECH PSAT COSI O UMELE VAGINE??V TECHTO LETECH JSEM NEVEDEL JAKOU HOLKU MAM SUKAT DRIVE A TO BEZ CHLUBENI,NESTACIL JSEM VSECHNY USPOKOJIT.JSEM ZVEDAV ZDALI STEJNY NAZOR BUDES SDILET ZA 40 LET.
Tak pokud jsi ve 22 letech nevěděl jakou holku šukat dřív, tak už vím kde je problém. Všechny holky jsi šukal ty a na mě žádná nezbyla. Právě proto jsem si v té době musel pořídil umělou.
Hold jsi větší kanec než já, co víc na to říct *4*
Opruz to pak cistit, ale lepsi jak dratem do oka.
Souhlas. Dá se ale koupit i silikonový masturbator, co má průchozí masturbační tunel. Takže po výstřiku stačí proplachnout vlažnou vodou a mýdlem. Osobně jsem s ním nadmíru spokojený.
je to fajn, lepsi nez vlastni ruka, horsi nez zenska ruka. o puse ci kunde netreba debatovat :-)