Uchilky

Uchilky

Ja rad honim a ukazujem penis ale radšej len tak inkognito cez fotky a videá bez tvare vzrušuje má keď viem že si niekto (najlepšie žena ) pozerá moje moje videá alebo fotky . A tiež sa rad pozerám na niekoho kto honi ale tiež radšej tak len cez fotky videá bez tvare . Neviem asi malo kto bynchcel takýto intímny vzťah cez správy ale s niekym najradšej ženou by som taký vzťah mal aj bez stretnutia kludne .
Tak ako píše Desire02. Muži .....porozmyšľajte čím chcete osloviť ženu? Tým, že pošlete foto falusu? Haha.... A aby sme prispeli k danej téme, tak nás vzrušuje prítomnosť sapiosexuála v našej blízkosti .
No hľadaním podobných intelektuálov by som zbytok života strávil ako mních 😁....všeobecný rozhľad, charizma, vôňa,pohyby... určite zásady...to na fotke nezistís...no zaujať aspoň prvotne penisom či krásnym ženským telom na začiatok tiež nie je zle a potom sa môže viesť debata aj o jadrovej fyzike či Rímskych orgiach😁👍💋🍀🌹
Ja rad poziciavam svoju nadrzanu milenku. Vzrusuje ma ked musí podrzat cudziemu. Bez gumy to odmieta, ja by som najradsej keby ju vystrieka.
Môžem ti s ňou pomôcť ,chcem to skúsiť
Par748
Par748 Inativo 3 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ak ju pozicias môžeme skusit len či bude ona chciet
Vzrušujúca predstava ,či ako pozorovateľ alebo vykonavač rozkoše.
Rad chodím. Nahý po lese a často myslím ci ma niekto vidí a keď si predstavím ze hej v zruším. Sa
Mne sa páči trampling a footfetish
Niejaky milovnik siloniek foot fetis len BI alebo gay ? sex v silonkach milujem silonky na sebe a sex v silonkach lizanie vtaka cez silonky *308**15**308*
💖 💖 💖 Silonky foot fetis nylon 💖 💖 💖 Len nad 55r. 💖 💖 💖 Milovnik siloniek 💖 💖 💖 BA real a okolie 💖 maznanie bozky dráždenie bradavok 💖 olizovanie a cmulanie vajec zadku 💖 https://thegay.com/videos/68593/nylon-men
Ja milujem fetiš na nosené pánske spodné prádlo milujem papať, tiež byť naplnený mrdkou
Vzrušujúce,keď si pozorovaný... samozrejme v kontexte sexu💋🌹
Tak to som netušila, čo toto označenie znamená, ale napriek tejto trestuhodnej neznalosti sa k nemu hlásim :-)
Moja uchylka je ze hadam ako ma zena upravenu picku, na nudaplazi niekto pozera nankzoy ja kundicky a samozrejme exibicionizmus
Nie sú ze zlata zas té piče robia so seba hogo fogo Amerika€
Milujem foot fetiš a všetko okolo toho
Ten prst hore som ti dal omylom. Patrí o jeden riadok vyššie.
Ja mám rád na sebe dámske spodné prádlo okrem podprsenky
Ja zas radšej podprsenky , ale aj nohavičky a silonky.*63*
Každý podľa chuti ja,si rad dám aj suknubale von vnej nechodím iba ak u niekoho zasa oblecem
Mne sa páčia silonky,,,či má ženách,muzoch
Véd o to ide aj mne osobne sa páčia silonky aaj mini silné keď vidím pekne nohy a najradšej ak je pod tým chlap alebo žena na ostro
Ja si dávam komplet a chodim v tom aj v práci pod pracovným odevom
Kurna lacyka, prosym snaž sa stof gramatykov trochu lepšye pracovať.
Ja tyez pysem hrozne ale aspoň sa snazym
A ty sa snaž aspoň písať bez preklepov. Každé druhé slovo skomolené.
Nechápem že tu riešite kto ako píše alebo pysse hlavne že to má zmysel mäkké tvrdé i hlavne že máte všetci plné gule
Pretože najdôležitejší orgán sexu je mozog a keď tam toho veľa nie je ani ten sex za veľa nestojí. No tu je to asi väčšine ľudí zbytočne vysvetľovať.
Osobne ked aj zena pise naozaj velke hrubky tak ma prejde akykolvek zaujem… skratka to nieje sexy. Uz ta gramatika, skladba viet, suvetia atd naznacuju ze rozhovor, komunikacia bude zla…

Aj keby islo cisto len o sex tak nejaku tu iskru za ocami clovek chce vidiet :(

Inteligentne zeny su skratka ovela viac pritazlivejsie.
,..,....,........,..,............,...... (editado)
,....,.......................... (editado)
Svätá pravda, pekne a výstižne napísané. Iskra v očiach, kde sa odráža inteligencia, je nevyhnutná. Aj v prípade mužov.
Tak toto si poriadne zabil! Osobne mám takú úchylku, že po mäkkých dávam tvrdé, z princípu! Obojaké ma už v poslednom čase akosi nebavia. Nevadí im, či ideš na ne s tvrdým alebo s mäkkým 😂😂😂😂
Všimol si to aj niekto iný?
Čím “kvalitnejšia” téma, tým “ukážkový” pravopis. *3**378*
Lebo prinajpikantnejších témach je v hlave málo krvi
najlepšiea uchilka je uchylka. Však mi to oči vypichne.
Ach jaj, ale niektorým to tu nevysvetlíš 🤯😭🤫
Rad przním slovenčinu a nehanbím sa, lebo o tom neviem.
Ach jáj, milujem keď mi klient prezradí nejakú tajnu úchylku, veď kto ich nemá? Raz sa mi zdôveril mladý muž, že rád ovoniava ženské topánky. Keď posledný odchádzal domov z práce ,vzal potajomky troje prezúvky kolegin do tašky a doma ich ovoniaval, hotová extáza. Ráno ich vrátil a nikto na to neprišiel. *175*