Musis teraz davat pozor aby ti nejaka nefukla s covid 19 do trubice a ty aby si na to neumrel :) pripadne aby ti nemuseli amputovat mozocek.Takze ruska ruky odstup. :)
- co je natom skodlive?
- sak zvzduch vo frnde po sexe neostane, pri pohyboch sa normalne "vyprdi"... :-) :-) :-)
- sak zvzduch vo frnde po sexe neostane, pri pohyboch sa normalne "vyprdi"... :-) :-) :-)
Citujem: "Vzduch, ktorý sa dostane fúknutím do pošvy, postupuje ďalej. A keď je ho treba len malé množstvo, dokáže spôsobiť nemalé problémy. Postúpi cez maternicu a vajíčkovody až do brušnej dutiny. Tam potom medzi črevnými zakriveniami môže spôsobovať bolesť a tlak, "vysvetľuje sexuológ a dodáva, že mnoho žien už bolo v dôsledku fúknutiu do pošvy aj zbytočne operované pre podozrenie na prasknutie alebo pretrhnutie čriev. Vzduch v dutine brušnej sa totiž lekárom zobrazí aj na snímkach.
Citát #2: Horšie je, keď partnerovi napadne fúkať do vagíny vzduch. U ženy to takmer okamžite spôsobí nevoľnosť, pretože aj pomerne malý tlak vzduchu spôsobí jeho prienik maternicou a vajíčkovodmi do brušnej dutiny medzi črevné kľučky. Vzduch, ktorý sa takto „nevinne“ dostane do brucha, sa dá potom vidieť aj na röntgenovej snímke a ak lekárovi žena nepovie, čo je vo veci, môže byť zbytočne chirurgicky otvorená s podozrením na prasknuté črevo. Vo väčšine prípadov sa vzduch po čase vstrebe sám, ale bolesti budú ženu prenasledovať aj niekoľko týždňov. Až smrteľné nebezpečenstvo môže takáto „hra s fúkaním“ znamenať pre tehotnú ženu. Namiesto do brucha smeruje vzduch do krvného obehu a môže spôsobiť smrteľnú vzduchovú embóliu.
Na čo dobré bolo klásť na fóre otazku....Neviete čo sa stane? Ked odpoveď si mal v čase písania otázky vygooglenu?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Zdravý rozum tu väčšinou absentuje. Jedna z jeho otazok bola čo sa stane, na ktorú si chlapík za pol dna aj odpísal :-)
Možno si myslel, ze je to super téma na debatu, ale nik podobne zmýšlajuci sa nechytil.
Možno si myslel, ze je to super téma na debatu, ale nik podobne zmýšlajuci sa nechytil.
Nekomentujeme ale toto sa nedá, láka ťa hrať na pišťalke, nikdy si nefúkal balóniky? To sú za otázky, ozaj sa niekto doma musí poriadne nudiť.
Niektorym ľuďom tu už poriadne jebe v hlave!! :) :) :)
Je napinave, ked potom treba na urologii vysvetlovat, co za kokotinu to clovek vlastne urobil.
Ak má dotyčný/á v ustach kompresor o sile pár kPa, tak to je problem bez debaty :-)
Taka je na pohľadanie, už som lepil defekt na bicykli ale nemal som pumpu.. Ako to funguje? Pri prirazani zozadu dofukuje? 🤔
Ako môže dospelý človek zo seba vypotiť takúto sprostosť ?!
Ľudia, neblbnite... 🥺🙏🏻 prosím..
Áno treba byť opatrný tak mi fúkla do penisu že od vtedy mám väčšie vajcia
Keby ti fúkla hélium do mieška, tak by sa mohlo stať, že začneš levitovať 🧐, to je fakt životu nebezpečné

Fuknutie do penisu
Stalo sa už niekomu...?