Lingerie

Sexy prádlo do postele

Pro mě je žena nejkrásnější úplně nahá, není na tom co vylepšovat....
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
přesně tak, představovat si, co e pod oblečením skrývá, to mocní tu vzrušivost. Příjít za ženou domů a vidět ji nahou, když otevírá dveře je o ničem.
No jo, ale to je koupě zajíce v pytli. Sbalíš nějakou kost, dohaduješ se, jaký má to či ono, jak asi vypadá, když sundá brnění....a pak bys někdy nejspíš utekl. Prsa pevný jak bláto, bradavky jak štípanec od komára, dole hudrovadlo, přes něj nadpičník a tři pneu, prdel jako když kohout srazí paty, nebo naopak jak lodní záď, nohy, které se nedají přečíst, nějaký ulítlý tetování jak z Valdic - to všechno se dá ošacením zamaskovat, někdy líp, někdy hůř. Pro mně je lepší od začátku vědět, s kým mám tu čest. Takže preferuju nudapláže popř. situace, kdy víte, na čem jste. Statisticky připadá na jedno příjemné překvapení -x překvapení nemilých, přičemž matematicky vyjádřeno x jest přirozené číslo zpravidla větší, než 4, kdy horní hranice jeho velikosti není definována.
no a nesmíme zapomenout i na to, že je rozkoš ženu svlékat ze spodního prádla. Je proti přírodě, aby se žena začala svlékat sama, to je snad vidět jen v sexu za peníze v bordelu.
když to jde, tak samodržky nechávám na nohách.
Ano, samodržky nesundávat, ostatní může jít dolů. 😋
ty samodržky na noze mají své kouzlo. Už při omaku, nebo postříkané semenem. *75*
škoda, že sem nejde vložit fotka, vzoreček bych měl.*24**124*
Jistě. Nejdřív si ji na pláži prohlédnu, a svléknu si ji o některém z dalších setkání. Nebude tak hrozit, že na mě vybafne z jejího rozkroku nějaký Belzebub s pysky jak havajské bubny a s porostem a la Dominik Feri.
pokud budeme vidět všechny ženy tak jak píšeš, tak si ani na té nuda pláži nespravíš oko a nemá cenu tam chodit. *3**385*
Nemůžeš popřít, že se takové ženy nevyskytují.
Jako obvykle plácáš píčoviny podle tvé zásady "ať plácám, co plácám, hlavně, že něco plácám". Na tebe může zbýt leda tak Anča Dlaňová.
Ty "moje kočky" existují jen v tvé vymaštěné hlavě. V těch místech, kde mají ostatní lidé mozek.
O co ti jde? Oproti těm hovadinám, co se tu denně objevujou, normálně ložený téma do fóra. Docela i zajímavý, slušně a inteligentně napsaný.
Udělalo ti to rejpnutí dobře?