Honenie v prírode Žilina

Spoločné honenie Žilina

Ahojte,

Praktizuje sa niekde v okolí Žiliny spoločne honenie? Napr. Vodne dielo alebo Lesopark?
Chodievam na dielo a potom na cyklotrase.. Veľa zákutí.. Môžeš sa tam pofotit pekne nahý a zároveň ta to tak vzruší ze sa musíš urobiť.. Po pravde vždy dúfam že sa nájde niekto s podobnou chuťou a pekným penisom.. Samozrejme musí mať aj niečo v hlave a čistota.. Vzrušuje ma samotný penis..určite by som sa viac uvoľnil a by napríklad sme mali obaja nejakú kuklu ci skeabosku. Už teraz som dole mokrý keď to píšem.. A samozrejme úplne super keby tam prišlo nejaké dievča.. Krásny zasun je bonus (editado)
Niekto dnes večer niekde vonku? Honka tebe. Správa
Lesopark,oproti parkujucim trolejbusom
Aj sa tu niekedy niečo dohodlo ? Chýba tu v Žiline nejaké spoločné miesto niekde v prírode na honenie kde by sa vždy niekto našiel a pohonil navzájom
Hľadám podobné miesta na nové nepoznané veci (editado)
Chodi ešte niekto niekde ? Či je to tu už mŕtve
Ja som občas v lese nad motokrosovej dráhou na hradisku.
ja chodievam na Banovsku cestu ked sa zotmie, k tym garazam, vela krat sa tam aj ini nasli
Kde presnejšie to je? Je to v Bánovej či v Závodí?
Kde to je........................ (editado)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ahojte, rad sa pridam, viem prist seriozne
Da sa niekde v ZA opalovat nahy? Pridal by sa niekto cez vikend?
Na hradisko pojdem,priddte nech skm tam n
Eni sam
Keby nás bolo viac určite by som šiel niekde. min traja. Pohoniť si, pohoniť druhému .....
Bez narušenia súkromia, samozrejme žiadne foto ani video. Pohonime, vystriekame a rozlúčime sa.
Niekto na spoločné honenie? Niekde v prirode
ja chodim napriklad so sutova na nudaplaz a do okolotiych lesikov :D tam sa da :D
Rad by som niekedy videl niekoho honit
Ja ked je teplejsie a idem na bike, zastavim kdesi v lese a pohonim casto 🙂
Ake trasy chodievaš ? Môžme vybehnúť.
hm, teba ( vás) tak nahodne vidiet vymaknut,,, *4* škoda že niesom z toho kraja,, *4* (editado)
A kde chodíš na bike?môžeme niekedy spolu pohonit
Asi nikde,teda aspoň ja neviem o ničom takom
Treba niečo zorganizovať, určite by sa zopár ľudí našlo.
Našiel by sa niekto v Žiline koho by som pohonil a pofajčil ?
Keď sa oteplí , určite by sa našlo.
Keby sme to nejak zorganizovali neskôr bolo by to fajn. Viem si predstaviť ze by sme boli aj dvaja kľudne..ale len honenie,každý sam sebe a len sa pozerať
Skoda ze len honenie a kazdy sam seba....inak viacery a kludne aj sex niekde by mohlo byt fajn...
ja idem 26 autom cez žilinu ak by chcel niekto pohoniť
Škoda...to tu nejako umrelo a pritom je toľko krásnych a zašitých miest na spoločné honenie nakremovaneho penisu
Ahjte mal by som zaujem seriozne, bude super
Kto vonku pohoni dnes po jedenastej somnou? Napis do spravy
Zajtra sa môžeme dohodnúť, kľudne aj viacerí
Kde a kedy ? Siel by som pohonit alebo aj pofajcit vsetkych ..kludne bukkake riadne pre mna
Považský Chlmec pri smetisku chodieva niekto???
Nejaky starsi aktiv dnes na mrd ? Napis mi sukromnu spravu
Ja niekedy verejne Wc, ale aj v aute niekde odparkujem. Napr. Mikšova pod diaľnicou