Obezita morbidni muž

Fyzická kondice špatná ale chuť velká

Ano, nevidím si na něho ale miluji orál a mazlení hlazeni třeba i honěni od ženy jenže všechny bývalé modelky dohání sex nyní a chtějí jen uderniky. Prostě jsem takový ale rád bych ztravil čas se ženou. Tady na seznamce absolutně bez šance pozvat ženu nebo být pozván k páru.
Já jsem to pochopil trochu jinak než ostatní, myslím, že nežádáš o radu jak zhubnou, jen hledáš někoho, komu nevadí že jsi morbidně obézní, protože ti to asi vůbec nevadí.
Možná se pletu, ale to se asi nedozvím.
Docela se ale bavím u toho, kam se diskuze zvrtla a jak se tady hned nastartovaly osoby, co obhajují svou obezitu a jejich vlezprdelní kamarádky, nějakejma žvástama.
Prostě pokud někdo ve třiceti má sto kilo nadváhu, tak to není žádným metabolizmem, genama, nebo nemocí, prostě ten člověk je línej jako prase, to je celé. *3*
Jeden z mála názorů, trefnych, na který jsem ochoten reagovat a potvrdit že tak to bylo myšleno.
Tak jako pánové slevuji a jsou rádi když jim nastaví boubelky protože jejich 30cm mužstvi většina vysportovanych anorektiček nepojme tak je dost žen které mají drobné nedostatky v tváří což u oralniho sexu je to poslední co vás zajímá. Zkušenosti mnoho nemám ale jedna z posledních let byla ta která vyvrací pravidla. Je pravda že jsem byl naivní že zde najdu ženu bez předsudků ale překvapila mne spousta mužů kteří rezignovali a raději se domluví s jiným heterakem na vzájemné kuřbě než by vzájemně oplatili ženě.

Tak dík za názor a dámám odepišu soukromě.

Ps. Teď sem zjistil že původní článek byl smazán (editado)
no promiň ale jsi úplně mimo a evidentně o ženách nic nevíš
kde jsi přišel na to že baculka potřebuje velkého a štíhlá menšího protože ho nepojme??
budeš se divit ale baculky je mají většinou hodně úzké a malé a ty vysportované vychrtliny je mají právě obrovské
tenhle trapný a mnoha nevzdělanými muži omýlaný mýtus už je fakt k smíchu (editado)
Dámám určitě soukromě neodpovíš, protože ony zde nejsou proto, aby diskutovaly, ony jsou zde jen proto, aby se tu předváděly jak jsou chytré, je jiný názor vůbec nezajímá, jsme pro ně jen nadržený póvl. Přitom většinu komentářů odněkud opíší.
Ony totiž mají zablokovaný příjem zpráv.
Nechci ti radit, ale tímhle anonymním profilem založeným zřejmě jen kvůli napadání a nadávání asi nikoho nenasereš.
Ty jsi si myslel, že tímhle anonymním profilem někoho nasereš !
*3*
chtěla jsem tě vyzvat na souboj rozumu,ale vidím že jsi neozbrojen *3**3*
přesně tak, tlusťošku jsem ještě nešukal. *362*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Pravda je, že pokud k sobě nepřitahuješ příliš ženské pozornosti, nebude problém v tom, kde nebo koho hledáš. Budeš muset zapracovat na sobě. Ne vždy je to pouze o vzhledu, případně obezitě. Například těžko o tebe někdo bude stát nebo tě milovat, pokud nezačneš milovat ty sám sebe i své (nedokonalé) tělo. Takže pokud to tvůj stav dovoluje, zkus změnit pohled na styl života i na sebe samotného. Měj se rád, začni lépe jíst (to dělá 90% úspěchu) a pravidelně se hýbat. V průběhu cesty najdeš třeba to, co hledáš, neboť lidé, kteří mají sílu změnit sami sebe, jsou inspirací pro své okolí*114*
To co píšeš je polopravda. Nejíst večer? U hubnutí zásadní chyba.
No tak ještě že tady máme pana Hatori69, odborníka na všechno, který se umí ke všemu vyjádřit a na všechno zná odpověď. Na sex, penisy, vagíny, na mezilidské vztahy a dokonce i na hubnutí. Takový virtuální brouk pytlík - teoretik na amatérech. 😀😀😀
Idiote, třeba má metabolismus takový že neshubne a má to v genech. Jsou lidí kteří jsou hubení jedí sladké a nesportují a přesto mají hezké hubené postavy.
Dále tady jsou lidí kteří cvičí, nejedí sladké a přesto jsou obézní, protože to mají v genech.
...z velké části nesmysl....hlavním důvodem je lenost a přežírání se....ostatni jsou jen kecy...
Není to handa, protože je to bohužel důkaz toho že je to jen o jídle. Je možná smutný dávat koncentrák jako příklad, ale nikdy jsem na žádné fotce v koncentráku neviděla obezního člověka...
obézní byl jenom rozhodčí-Němec. *22*
Možná by to chtělo si nastudovat aspoň něco málo o meziválečné době a ekonomické situaci mezi válkami. Pak by jsi chápal proč tam moc obézních (pokud nějaké) ani nepřivezli.
@Trichophilia S dovolením bych měl otázku, vždy bereš vše tak vážně, čím to je ? Btw s tebou souhlasím , ale asi by mě nenapadlo někomu doporučit nastudování druhé světové války. Nejsem tu dlouho, ale nemohu si vzpomenout , kdy jsi někam napsala nějaký vtipný komentář ? (editado)
Trichophiliia je mimo a není úplně normální.
Neurážím ji, není to můj styl, má to v profilu, jednak v profilovce a jednak přímo v popisku, cituji : " nejsem zde ze zdravotních a psychických příčin se vzdaluji od tohoto prostoru, ..." konec cit.
Já už jí tady pozoruji delší dobu a potom všem co tady o sobě všechno napsala, se vůbec nedivím.
Ty jsi židovského původu? Teď to neber zle nebo nějak hanlivě, to bych opravdu nerad, takhle jsem to nemyslel. Jenom, že výraz šoa použije opravdu málo nežidů.
No to je pravda!!!! Takže to všechno beru zpět. Koncentrák je toho důkazem. Prostě najíst a něco dělat. Nemusí to být sport, v koncentráku se také nesportovalo ,ale pracoval.
Takže nejist, hýbat se a budeš štíhlý..
Jestli mohu, Verrunko, to téma je fakt hlubší. Ano, většina vězňů v koncentračních táborech měla minimální kalorický příjem bez výživové hodnoty a do toho tvrdě pracovala. V tu chvíli si tělo bere energii z tukových zásob, ale také ze svalů, které mizí. Tělo přechází do stresového módu. Metabolismus se rozhodí. Nejíst a sportovat či fyzicky pracovat, opravdu není cesta k hubnutí, ale k fyzické likvidaci. Což Němci tenkrát dobře věděli.
Co se týká toho, zda je takové přirovnání vhodné používat, myslím, že to je každého věc, ale je dobré vědět, o čem mluvíš. Něco jsem o tom načetl, v rodině jsme měli výslech na gestapu, pracovní lágr, ze kterého se předek nevrátil. Zvěrstva, která si nechceš ani představit. Doporučuji osvětimský památník na fcb, kde můžeš každý den poznat osud některé oběti a pohlédnout ji do očí. Přestane to být položka v davu.
Na stranu druhou zastavam názor, že legrace se má dělat ze všeho a dávám za pravdu, že příliš obézních vězňů tam fakt nebylo. To je holý fakt.
Přesně. Dnešní doba je fakt připosraná. Člověk nemůže napsat nic, ani s lehkým nadhledem, aby nebyl náhodou zdejšími chytráky, polodementy, mistry světa, všeználky a pseudo intelektuály pranýřován. Poprosil jsem admina, aby naši poznámku smazal. A Jarku84, díky za post, alespoň někdo se střízlivým pohledem tady je.
Výborný komentář! Děkuji za něj.
Ano, u většiny lidí je obezita zapříčiněna špatným stravováním a pak také nedostatkem pohybu. Na stranu druhou jsou i lidé, kteří jsou nemocní a metabolismus jim špatně funguje (hormonální problémy např.), berou některé léky, po kterých se přibírá a nebo jsou nemocní, postižení či invalidní a pohyb mít příliš nemohou a tloustnou. I hodně špatné životní období a stres udělá své, případně problémy s psychikou. Proto bych neházel všechny obézní do jednoho pytle a projevil bych více empatie.*15*
Jsou, ale kolik takovyxh je, kteri jsou obezni jen diky nemocem/lekum a pribiraji i navzdory dietam, pohybu, uprave jidelnicku. A ani ti hadam nebyvaji morbidne obezni.
Prijde mi to jak tady, kde se kazdy vymlouva na dysgrafii.
Ano, jsou i taci, ale u vetsiny je to nezajem a lenost.
Vsem nemocnym preji at je lepe a ostatnim at se nevymlouvaji.
Pyluma
Naprosto s tebou souhlasím, jsem ale přesvědčen, že pokud bych tohle napsal první já, tak by jsi mi to odporoval, nebo odporovala, nebo odporovali, nebo já nevím, jak to tam máte. (editado)
Myslíš j\ko ,že ti obézní sežerou všechno těm hladovějcím chudákům jo ? :-) Zajímavý názor. ...?!
Já přece psal, že u většiny za to mohou špatné stravovací návyky. Šlo mi o to, že pána tady nikdo nezná, ale všichni ihned radí, že má zhubnout a vyvozují, že s tím nechce nic dělat. Sám znám dva lidi, kteří mají problém s obezitou (byť ne morbidní) ze zdravotních příčin. Vím, jak citlivé téma to pro ně bylo.
Blbost. Platí jasná nerovnice - příjem / výdej.
Tak věř že tohle u určitých lidí je ale zjistit to není mávnutí proutkem já třeba se dostal na svoji hranu maximální váhy a deset let sem nedokázal přibrat ani tři kila plus , pouze jen jojo efektem a ten sem dokázal udržet jen půl měsíce pak tělo začalo pálit svalovinu samo od sebe ........
v tom hubnuti mu brani pravě to velke břicho nemuže se ohnout a zavazat si tenisky aby mohl jit (fuj to je hrozne slovo jogging počeštěno joggingovat) *389*
DigDag
DigDag Inativo 5 ano atrás
a proč si mysliš že na foru budeš mit šanci, když ji na seznamce nemaš *244* To jako když v obchodě nebudou mit kvasnice, tak je pujdeš koupit do Bauhausu jo? *413* (editado)