Obrovský penis

Zvědavost

Zdravím vás, mám dostat asi spíše na muže, ale je možné, že bude znalá i nějaká žena... Je možné zvětšit penis cca o 15cm? Nedávno jsem viděl video, kde běloch měl nějakých 40cm, ale nebyl to normální penis, ale takový jakoby "vymakaný" :D
Zní to blbě, já vím, ale jen mi zajímá jestli je to opravdu možný :D
Zvětšit ptáka o 15 centimetrů rozhodně nejde. Kdyby to bylo možný, tak má jistě nejmíň 80 % mužské populace péro 30 cm.*1*
Prodloužit o 15cm? Taková metoda neexistuje. Chirurgicky to zatím nejde, maximálně tak 1cm. Pak existují ruční metody (tahání, jelqing, vakuové pumpy, atd...) kde lidé tvrdí, že je možné prodloužit penis až o cca 7cm. Jenže to je otázka třeba 10ti let pravidelného cvičení, tím myslím třeba 5x týdně. 10 let v kuse :)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ok, jak jsi k danému dotazu přispěl Ty?
N3PI a hachi lezou na fórum stírat pablby, Ty asi lezeš na fórum upozorňovat, že to dělají 🤷‍♂️

Já přispívám následovně: zvětšit pinďoura lze jenom photoshopem, nebo nástavcem. Chirurgicky se nezvětší, jen odpoutá od stydké kosti.
*pozn.autora

Autor tak vlastne zastava nazor, ktery zaroven vyvraci.
Největší penis na světě měří 34,29 cm a jeho vlastníkem je jistý Jonah Sardeli Falcom.
Kalibrovanou digitalni posuvkou zn. Mitutoyo prece :-)
Aha, omluva toho osobně neznám *3* Problematika velkých penisů není úplně moje studijní téma *1*
Hele, kdyz by se tu objevilo vlakno “Ktera ma/mela nejvetsiho curaka doma”, tak vim kdo doleti jako prvni a o kom bude psat :-D